More

  Deze slimme LED-lamp met Alexa is te koop voor meer dan 20 procent korting |

  Slimme technologie heeft een lange weg afgelegd sinds The Jetsons. Natuurlijk hebben we geen vliegende auto’s of steden in de lucht, maar moderne gemakken die we nu als vanzelfsprekend beschouwen, zoals slimme horloges en robotstofzuigers, waren ooit sciencefictionfantasieën. En hoe kunnen we stemassistenten vergeten? Deze tools kunnen je verwarming automatiseren, producten online bestellen en zelfs je huisverlichting aanpassen. Wat dat laatste punt betreft, je hebt een compatibele lamp nodig als je handsfree controle over je verlichting wilt, en deze Smart RGB Ambient Light heeft je gedekt.

  Deze flexibele slimme lamp geeft je opties, ongeacht je stemming. Met 16 miljoen kleuren om uit te kiezen, kun je wisselen tussen heldere tinten, donkere, romantische tinten en alles daartussenin. Van het vinden van de juiste kleurtemperatuur om je productiviteit te verhogen tot het creëren van de perfecte date-night-sfeer, deze slimme lamp is uitermate handig als je iets beters zoekt dan die ingebouwde schijnwerpers in je huis.

  De lamp is spraakcompatibel met zowel Amazon Alexa als Google Home en wordt geleverd met een bijbehorende app waarmee je de led-lichtkleur, scène, helderheid, kleurverzadiging en temperatuur nauwkeurig kunt regelen. Met slechts een tik van uw vinger, uw stem of met behulp van de meegeleverde afstandsbediening, kunt u onmiddellijk alle instellingen aanpassen.

  Deze sfeerlamp integreert perfect met uw favoriete manier om uw smart home-apparaten te beheren. Nachtlampje nodig om je in het donker naar de badkamer te begeleiden? Geef Alexa of Google gewoon een duwtje. Er is zelfs een muziekmodus die het licht automatisch laat flikkeren op het ritme van de muziek, waardoor het een geweldige aanvulling is op een feest.

  Of je nu op zoek bent naar een tafellamp, bureaulamp of gewoon een feestplezier, de Smart RGB Ambient Light vinkt alle vakjes aan voor slechts $ 55, of 21 procent korting. Dat is de prijs meer dan waard voor totale controle over je huisverlichting.

  Prijzen zijn onderhevig aan verandering.

  werkt samen met StackSocial om je deals te bieden over de nieuwste hoofdtelefoons, gadgets en technologie speelgoed en tutorials. Dit bericht vormt geen redactionele goedkeuring en we verdienen een deel van alle verkopen. Als je vragen hebt over de producten die je hier ziet of eerdere aankopen, neem dan hier contact op met StackSocial-ondersteuning.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]