More

  Adobe geeft alle Amerikaanse werknemers tot 8 december om COVID-19-vaccin te krijgen |

  Steeds meer technologiebedrijven geven COVID-19-vaccinmandaten af ​​om te voldoen aan de richtlijnen van de overheid. Adobe is een van de laatsten die vereist dat alle werknemers in de VS worden ingeënt tegen het virus. Volgens CNBC heeft het bedrijf werknemers in een e-mail laten weten dat ze voor 8 december moeten worden gevaccineerd als ze niet met onbetaald verlof willen worden geplaatst.

  In de brief die door de publicatie werd gezien, legde het bedrijf uit dat het zijn personeel tot 8 december de tijd geeft om te voldoen aan het uitvoerende bevel van de Biden-administratie. De president gaf eerder alle federale contractanten een deadline van 8 december om te eisen dat al hun werknemers werden ingeënt tegen COVID-19. Adobe doet veel zaken met de Amerikaanse overheid. Eerder dit jaar werkte het samen met overheidsinstanties in alle 50 staten om hen te helpen hun diensten te moderniseren met Adobe Experience Cloud en Adobe Document Cloud. Het heeft tijdens de pandemie zelfs het Government Rapid Response Program gelanceerd om ervoor te zorgen dat mensen soepel toegang krijgen tot overheidsdiensten, zoals websites voor het plannen van vaccins.

  Adobe Chief People Officer Gloria Chen schreef in de e-mail dat 93,5 procent van de Amerikaanse werknemers die reageerden op een interne enquête al volledig waren gevaccineerd of bezig waren beide injecties te krijgen. Ondanks het mandaat zal het bedrijf religieuze en medische vrijstellingen overwegen. De zet van het bedrijf is een echo van vele anderen in de branche. Google begon al in juli met het verplicht stellen van alle werknemers om tegen het virus te worden ingeënt. Ondertussen moet Apple nog een mandaat afgeven, maar het zal op 1 november beginnen met het verplichten van niet-gevaccineerde werknemers om dagelijkse snelle tests te ondergaan.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]