More

  Stream betere inhoud voor $ 79 met XSplit Broadcaster |

  Oproep aan alle gamestreamers: heb je de juiste tools om je creativiteit te maximaliseren? Kun je gemakkelijk je scherm opnemen of streamen naar een uitzendplatform? Hoeveel tijd verspilt u aan het wijzigen van het formaat van statische afbeeldingen, video’s en GIF’s? Het antwoord op al deze vragen is XSplit Broadcaster, een best beoordeelde applicatie die wordt gebruikt door grote spelers in gaming, e-sports en meer.

  U kunt genieten van dezelfde hoogwaardige tools die professionele makers van inhoud gebruiken met een korting levenslang abonnement. Voeg een hele reeks videomixmogelijkheden toe aan uw Windows-machine met XSplit Broadcaster voor $ 79. Het is eigenlijk een creatieve studio binnen handbereik, met alle functies die je nodig hebt om boeiende inhoud te maken, op te nemen en te streamen.

  Meer dan alleen een schermrecorder, XSplit Broadcaster werkt met bronnen en scènes, zodat u coole gamecontent kunt mixen en streamen (of elke vorm van livebeelden die u wil uitzenden). Met de eenvoudige drag-and-drop-mogelijkheden van het programma kun je animaties en elementen zoals GIF’s, webpagina’s, foto’s en video’s aan je scènes toevoegen. Je kunt je eigen aangepaste video’s maken, de vorm van je camera veranderen en achtergrondgeluiden verminderen.

  Deze geavanceerde applicatie kan het allemaal, en dat maakt het een favoriet van het bedrijf. Werk als de pro’s en gebruik XSplit Broadcaster om scènes te maken met logo’s of shoutouts om sponsors te bedanken. U kunt groene schermen ook manipuleren met Chroma Key-gevoeligheid voor mediabestanden en webcam-inhoud. Van het maken van op maat gemaakte video’s en werkpresentaties tot het hosten van virtuele interviews of het leveren van een service op afstand, XSplit Broadcaster is de beste tool voor de klus.

  Enthousiast om te beginnen met creëren? Laat je creatieve genie zien met behulp van deze geweldige tool. Krijg een levenslang abonnement op XSplit Broadcaster Premium voor $ 79, of 60 procent korting.

  Prijzen onder voorbehoud.

  werkt samen met StackSocial om u deals te bieden over de nieuwste hoofdtelefoons, gadgets, technisch speelgoed en tutorials. Dit bericht vormt geen redactionele goedkeuring en we verdienen een deel van alle verkopen. Als je vragen hebt over de producten die je hier ziet of eerdere aankopen, neem dan hier contact op met StackSocial-ondersteuning.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]