More

  ‘Overwatch’-held McCree wordt op 26 oktober omgedoopt tot Cole Cassidy |

  Overwatch-held Jesse McCree heeft een nieuwe naam, en nee, het is niet Deadeye Dave. Zoals beloofd heeft Blizzard de revolverheld hernoemd in de nasleep van zijn echte naamgenoot die in augustus de studio verliet. Vanaf 26 oktober staat McCree bekend als Cole Cassidy.

  “Om de nieuwe Overwatch beter te maken – om de zaken goed te maken – moest hij eerlijk zijn tegen zijn team en zichzelf.” zei Blizzard in een tweet. “De cowboy die hij was, reed de zonsondergang in en Cole Cassidy zag de wereld bij zonsopgang.”

  iDeze inhoud is niet beschikbaar vanwege je privacyvoorkeuren. Werk hier uw instellingen bij en laad de pagina opnieuw om deze te bekijken.

  De echte Jesse McCree verliet de studio nadat het California Department of Fair Employment and Housing Activision Blizzard had aangeklaagd voor het bevorderen van een ‘frat boy’-werkplek. Hoewel niet direct genoemd in de klacht, nam McCree naar verluidt deel aan de beruchte “Cosby Suite”, waar Blizzard-medewerkers, waaronder voormalig World of Warcraft-creatief directeur Alex Afrasiabi, vrouwen zouden lastigvallen. Toen het de naamswijziging voor het eerst aankondigde, zei Blizzard dat het er een wilde vinden die de idealen van Overwatch beter weergaf. Het beloofde ook dat het geen in-game-personages meer naar werknemers zou vernoemen.

  Naast de naamswijziging test Blizzard twee mogelijke wijzigingen aan Cassidy’s kit. Het kan zijn Deadeye ultimate aanpassen om het dodelijker te maken en spelers in staat te stellen zijn Combat Roll in de lucht te gebruiken. De laatste wijziging zou moeten helpen bij het vermijden van verticale terugslagvaardigheden van helden als Doomfist en Wrecking Ball. Je kunt de tweaks uitproberen door de experimentele modus van Overwatch te starten.

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]