More

  Instagram test tools om het voor makers gemakkelijker te maken om sponsors te vinden |

  Instagram test nieuwe tools om het voor videomakers gemakkelijker te maken om geld te verdienen met zijn service. De app test nu aangesloten winkels, een functie die voor het eerst werd bekeken tijdens het Creator Week-evenement in juni, en een speciale inbox voor ‘partnerschappen’.

  Gelieerde winkels zijn een uitbreiding van de bestaande winkelfuncties van Facebook, die al ruim beschikbaar. Maar met de nieuwste versie van de storefronts kunnen makers linken naar producten die al deel uitmaken van hun aangesloten arrangementen. Makers verdienen commissie wanneer hun volgers producten kopen in deze winkels (hoewel de exacte voorwaarden van deze regelingen niet zijn beschreven). Het bedrijf zegt dat de winkelfunctie voorlopig alleen beschikbaar zal zijn voor makers die deel uitmaken van dat partnerprogramma.

  Instagram test ook nieuwe inbox-functies waarvan het zegt dat het merken gemakkelijker zal maken om in contact te komen met makers voor sponsoring. Instagram-DM’s krijgen een speciale sectie ‘partnerschappen’, alleen voor berichten van merken. Het bedrijf zegt dat deze berichten “prioritaire plaatsing” zullen geven en hen in staat zal stellen het gedeelte “verzoeken” over te slaan waar inkomende berichten vaak verloren gaan.

  dims?image_uri=https%3A%2F%2Fs.yimg.com%Instagram

  Afzonderlijk werkt de app aan tools om merken te matchen met makers die op zoek zijn naar sponsoring. Met de tools kunnen makers rechtstreeks vanuit de app merken identificeren waarmee ze willen werken. Terwijl merken door makers kunnen bladeren die aan hun behoeften voldoen op basis van factoren zoals leeftijd, geslacht en aantal volgers.

  De tools bevinden zich nog in een vroeg stadium, met slechts een handvol bedrijven en makers die momenteel deelnemen . Maar het bedrijf heeft eerder aangegeven dat dergelijke functies aanzienlijk kunnen worden uitgebreid. Mark Zuckerberg zei eerder dit jaar dat Instagram een ​​”marktplaats voor merkinhoud” plant om een ​​grotere “middenklasse voor makers” mogelijk te maken.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]