More

  Disney+ show ‘Ahsoka’ zal naar verluidt ook de hoofdrol spelen in Hayden Christensen |

  Hayden Christensen is nog niet klaar met het spelen van Darth Vader. Volgens The Hollywood Reporter keert hij terug naar zijn rol als de Sith Lord in de aankomende Disney+ serie Ahsoka. Rosario Dawson speelt de rol van Ahsoka Tano, die ze ook speelde in het tweede seizoen van The Mandalorian. Dat is de eerste keer dat Ahsoka’s personage verscheen in een live-action Star Wars-show – daarvoor was Ahsoka alleen te zien in de geanimeerde inzendingen van de franchise.

  Disney en Lucasfilm hebben het verhaal voor de live- actie serie. The Hollywood Reporter zegt echter dat het zich vijf jaar na de gebeurtenissen in Return of the Jedi afspeelt, vergelijkbaar met The Mandalorian. Dat Vader te zien zal zijn in een show over Ahsoka komt niet helemaal als een verrassing, aangezien zij de padawan van Anakin Skywalker was. Maar sinds Vader stierf in Return of the Jedi, is het onduidelijk hoe zijn personage in Ahsoka’s verhaal zal passen en of hij in flashbacks of als Force-geest zal worden getoond.

  Dave Filoni, die betrokken was bij verschillende eerdere Star Wars-projecten, zal het verhaal schrijven en ook dienen als uitvoerend producent met Jon Favreau. De serie begint in 2022 met de productie, hoewel fans de kans krijgen om Christensen eerder Vader te zien spelen in Obi-Wan Kenobi van Ewan McGregor, dat begin volgend jaar debuteert.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]