More

  De geremasterde Grand Theft Auto-trilogie arriveert op 11 november |

  Vandaag is de 20e verjaardag van de baanbrekende Grand Theft Auto III. Hoewel Rockstar Games de gelegenheid niet markeerde met een plotselinge verrassende release van Grand Theft Auto: The Trilogy — The Definitive Edition, onthulde het wanneer je de geüpgradede versies van GTA III, GTA: Vice City kunt bemachtigen en GTA: San Andreas.

  De bundel komt digitaal uit op 11 november (de voormalige releasedatum voor de PS5- en Xbox Series X-versies van GTA V) op pc, PlayStation 4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S en Nintendo Switch. Fysieke edities zijn vanaf 7 december beschikbaar voor consoles.

  Rockstar rekent $ 60 voor de trilogie, wat voor sommigen misschien moeilijk te slikken is, aangezien de originele versies vaak beschikbaar waren voor een paar dollar per stuk voordat de uitgever ze deze maand uit digitale etalages haalde. Het is vermeldenswaard dat de geremasterde GTA: San Andreas op 11 november naar Xbox Game Pass komt en dat de verbeterde GTA III op 7 december op PlayStation Now zal verschijnen.

  De meest voor de hand liggende veranderingen aan de games zijn verbeterde, rijkere beelden . Rockstar heeft texturen met een hogere resolutie toegevoegd, de weerseffecten verbeterd, karakter- en voertuigmodellen verbeterd, het verlichtingssysteem gereviseerd en de trekkingsafstanden vergroot – en dat alles terwijl hij probeerde vast te houden aan de oorspronkelijke esthetiek van elke game. Vice City ziet er bijvoorbeeld veel levendiger uit dan het origineel, maar het is duidelijk nog steeds Vice City.

  Er zijn enkele platformspecifieke verbeteringen. PS5- en Xbox Series X-spelers kunnen de games in 4K spelen met maximaal 60 frames per seconde. Op pc is er ondersteuning voor NVIDIA’s Deep Learning Super Sampling (DLSS) opschalingstechnologie. Wisselspelers hebben ondertussen gyro-bediening en kunnen het touchscreen gebruiken om door menu’s te navigeren en om in te zoomen en de camera te pannen.

  Rockstar heeft de gameplay op andere manieren aangepast. De controllerlay-out komt nu overeen met die van GTA V, en er zijn wijzigingen in vuurgevechten en richten, de selectiewielen voor wapens en radiostations en minimaps (zoals de mogelijkheid om waypoints in te stellen). Je kunt ook meteen een missie herstarten nadat je hebt gefaald, wat een geweldige update van levenskwaliteit is.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]