More

  Twitter koopt een chat-app om DM’s en communityfuncties te stimuleren |

  Twitter is bereid geld uit te geven om direct messaging te ondersteunen. CNBC merkt op dat Twitter de chat-app Sphere heeft gekocht voor een niet-gespecificeerd bedrag. Engineering VP Nick Caldwell zei dat de verhuizing de ontwikkeling voor DM’s, communities en makers zou versnellen. Er waren geen specifieke aanwijzingen over wat er daarna zou komen, maar Sphere zei dat het zijn app in november “afbouwde”. Je zult dan geen hergebruikte Sphere-app zien.

  Sphere valt niet alleen op vanwege zijn functies (het richt zich op “essentiële” berichten en het opruimen van rommel), maar ook op de sterrenmacht van de technische industrie rondom de app. Het bedrijf is het product van Nick D’Aloisio, een serie-ondernemer die zelfs als tiener de aandacht trok – hij verkocht Summly aan Yahoo (nu het moederbedrijf van ) toen hij 17 was. Zijn laatste onderneming heeft spraakmakende investeerders, waaronder mede- oprichters van Airbnb en Tinder. Hoewel Sphere niet bijzonder groot is met slechts 20 medewerkers die naar Twitter gaan, waren er duidelijk hoge verwachtingen vóór de overname.

  De aankoop is passend. Twitter heeft veel van zijn recente energie in DM’s gestoken en makers geholpen om communities te vormen. Twitter zou de gerichte community-functies van Sphere door zijn sociale netwerk kunnen weven en beter kunnen concurreren met Instagram en andere rivalen die gedijen op privéberichten en invloedrijke figuren.

  De expertise van het Sphere-team en de passie van het leiderschap om manieren te vinden om mensen te helpen met elkaar in contact te komen, zullen onze roadmaps voor communities, DM en Creators helpen versnellen.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]