More

  The Morning After: Razer’s oplichtende slimme gezichtsmasker gaat eindelijk in de uitverkoop |

  Na lang geplaagd te hebben met het RGB-verlichte Zephyr-masker, is Razer eindelijk klaar om het te verkopen aan die-hard fans — of mogelijk cosplayers. De Zephyr kost $ 100 of er is een starterspakket van $ 150 met drie vervangende filterkits. Helaas staat het Starter Pack al vermeld als ‘niet op voorraad’ en het masker zelf is nog steeds ‘binnenkort beschikbaar’.

  Ja, je kunt de verlichting aanpassen via een bijbehorende app, maar het hoogtepunt is een actief luchtfiltersysteem met dubbele ventilator en N95-filters – iets waarvan ik nooit had gedacht dat ik het over een Razer-apparaat zou schrijven.

  — Mat Smith

  < h2>Microsoft Surface Duo 2 review

  De tweede hybride met twee schermen is een andere teleurstelling.

  html>” />Sony Pictures voegde aan het einde van de trailer een handige herinnering toe over een geremasterde bundel van Uncharted 4 en Uncharted: The Lost Legacy die begin 2022 naar PlayStation 5 en pc komt. </p>
<p><strong>Lees verder.< /strong></strong></p>
</p>
<h2>Wil je een Razer-gamingstoel?</h2>
<h3>Nou, hij is best goed.</h3>
<p> Razer </p>
<p>Gamestoelen zijn de afgelopen jaren enorm toegenomen en tot nu toe waren ze vaak te duur en visueel onaantrekkelijk. Denk aan lugubere kleuren, esthetiek van Bond-schurken en gigantische bekerhouders. Zoals Kris Naudus, redacteur van de Koopgids, stelt, is de nieuwe Enki-stoel van Razer nog steeds een beetje overdreven, maar het is in ieder geval een meer betaalbare vorm van over de top.</p>
<p><strong>Lees verder.</strong></p>
</p>
<h2>NVIDIA’s nieuwe GeForce Now RTX 3080-service streamt games met 1440p en 120 fps</h2>
<h3>Het kost $ 100 voor zes maanden, het dubbele van de huidige premium-tierprijs. </h3>
<h3></h3>
<p>NVIDIA heeft zijn next-generation cloud gaming-platform onthuld, GeForce Now RTX 3080 genaamd, met “desktop-class latency” en 1440p gaming tot 120 fps op pc of Mac.</p>
<p>Het leent technologie van de recente A1- en A7S III-modellen en heeft enkele substantiële verbeteringen ten opzichte van de A7 III die ruim drie jaar geleden werd geïntroduceerd. Er is een geheel nieuwe 33-megapixelsensor, 4K 10-bit 60 fps-video, nieuwe AI-autofocustrucs en nog veel meer, waaronder enkele nieuwe functies voor livestreamen en delen, hoewel ze niet helemaal op het niveau zijn dat we hebben gezien op andere recente camera’s. Je kunt video- en audiostreaming doen via USB-C tot 1080p 60 of 4K 15p als resolutie prioriteit heeft boven vloeiende video. </p>
<p>De A7 IV is duidelijk een enorme sprong voorwaarts voor Sony’s “basis” volledige -frame spiegelloze cameraseries, waardoor het op gelijke voet staat met of voorloopt op de meeste rivalen. Het enige afschrikmiddel is het prijskaartje van $ 2.500 ($ 2.699 met een kitlens), wat $ 500 meer is dan de prijs van de A7 III bij de lancering.</p>
<p><strong>Lees verder.</strong></p>
<p> < 

<h2>Hoe een monitor te kopen in 2021</h2>
<h3>We helpen u de veelheid aan beschikbare keuzes te beperken.</h3>
<h3></h3>
<p>Met de pandemie is nog steeds aan de gang en de richtlijnen voor Thuiswerken gaan door, een monitor is een van de belangrijkste aankoopbeslissingen voor computers die u kunt nemen. Gelukkig is er nooit meer keuze geweest en hebben we sinds onze laatste update enorme verbeteringen gezien in kleurnauwkeurigheid, grootte en resolutie.</p>
<p>Heb je HDR nodig, en zo ja, hoe helder moet je monitor zijn? Welke maat heb je nodig? Laten we erin duiken. </p>
<p><strong>Lees verder.</strong></p>
</p>
</p>
<h3>De grootste nieuwsberichten die je misschien hebt gemist</h3>
<h3></h3>
<p>iFixit’s Apple Watch Series 7-demontage toont dezelfde displaytechnologie als iPhone 13</p>
<p>We kunnen het staal van morgen maken zonder de fossiele brandstoffen van weleer</p>
<p>De nieuwe 16-inch MacBook Pro biedt een snelheidsverhogende High Power-modus</p>
<p>Apple zal niet-gevaccineerde werknemers verplichten om dagelijks op COVID-19 te testen</p>
<p>Trump is van plan begin 2022 zijn eigen socialemediaplatform te lanceren</p>
<p>Raspberry Pi kondigt allereerste prijsverhoging aan vanwege tekort aan componenten</p>
<p>Microsoft en AMD geven een ‘Halo Infinite’ Radeon RX 6900 XT GPU</p>
<p>Seagate biedt nu een 2TB-uitbreidingskaart voor je Xbox Series X/S</p>
<p>‘Among Us’ verschijnt op 14 december op Xbox en PlayStation</p>
</p>
<p>.</p>
<div class=- Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]