More

  Remote opent internationale werving voor bedrijven van elke omvang |

  Hoewel de COVID-pandemie velen van ons fysiek uit elkaar heeft gehouden, heeft het ons ook op meer dan één manier bij elkaar gebracht, waaronder de verschuiving naar meer afgelegen werknemers en zelfs internationale arbeidskrachten. Omdat een werknemer niet elke dag op kantoor hoeft te komen, stelt de talentenpool veel bedrijven nu in staat om werknemers uit andere gebieden en andere landen in dienst te nemen om hun openstaande vacatures uit te voeren.

  Maar met een personeel dat werknemers in verschillende staten en verschillende hemisferen kan omvatten, dat heeft ook nieuwe uitdagingen geïntroduceerd voor personeelsafdelingen en managers. Ze moeten weten hoe ze externe werknemers moeten inwerken en beheren, terwijl ze tegelijkertijd moeten voldoen aan een complex web van internationale belasting- en arbeidswetten.

  Onboarding gemakkelijk gemaakt

  Die hindernissen waren meestal voldoende om te houden de meeste bedrijven experimenteren met werknemers die op afgelegen locaties wonen. Nu stroomlijnen bedrijven zoals Remote dat proces, waardoor het voor bedrijven gemakkelijker wordt om werknemers op straat en over de hele wereld aan te nemen, allemaal via hun platform boordevol onboarding- en beheertools voor zelfbediening.

  Als je eenmaal bent begonnen een nieuwe externe medewerker of aannemer heeft aangenomen, kan Remote alle stappen uitvoeren om die nieuwe medewerker in de plooi te krijgen.

  Met een login worden nieuwe werknemers begroet met een gemakkelijk te volgen checklist met taken in te vullen, inclusief persoonlijke informatie, contacten voor noodgevallen, bankgegevens en meer.

  Die stap vereiste vroeger het wegnemen van lastige hindernissen zoals juridische entiteiten in het land en volledige kennis van internationaal belastingrecht, arbeidskwesties en zelfs iets eenvoudigs als weten wanneer vakanties komen in die verre landen.

  Afgelegen is’ t alleen bovenop die potentiële problemen; ze zijn ze actief aan het gladstrijken. Remote bezit hun eigen lokale juridische entiteiten in al hun gedekte landen om bedrijven de best mogelijke service en bescherming te bieden. In wezen zijn deze werknemers in dienst van Remote, die in het land juridische en fiscale experts hebben om ervoor te zorgen dat elke werknemersrelatie volledig in overeenstemming is met alle relevante internationale wetten. Zij werken voor u, terwijl Remote voor al het papierwerk zorgt.

  Met hun unieke, ultraveilige infrastructuur maakt Remote het voor bedrijven eenvoudig om onmiddellijk werknemers uit andere landen in dienst te nemen, net zo gemakkelijk als iemand in hun eigen land. stad. Bovendien elimineert de flexibele en transparante prijsstelling van Remote verborgen kosten, zodat bedrijven altijd precies weten hoeveel het zal kosten om een ​​nieuwe internationale werknemer in dienst te nemen.

  Demo Remote nu

  Terwijl de Remote systeem is bijna volledig plug-and-play-klaar, het platform biedt ook aanpassingsopties die kunnen worden aangepast aan vrijwel elk bedrijf.

  Remote biedt ook besparingen tot 50 procent op de kosten van de eerste drie maanden van onboarding van hun eerste internationale werknemer.

  werkt samen met StackSocial om u deals te bieden over de nieuwste hoofdtelefoons, gadgets en technologie speelgoed en tutorials. Dit bericht vormt geen redactionele goedkeuring en we verdienen een deel van alle verkopen. Als je vragen hebt over de producten die je hier ziet of eerdere aankopen, neem dan hier contact op met StackSocial-ondersteuning.

  .

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]