More

  Microsoft en AMD geven een ‘Halo Infinite’ Radeon RX 6900 XT GPU weg |

  Naast een speciale editie van de Xbox Series X en controller, komt er meer hardware met Halo Infinite-thema op komst, dit keer voor pc-spelers. Niet alleen hebben Microsoft en AMD samengewerkt om enige tijd na de lancering raytracing aan de game toe te voegen, ze hebben ook een limited-edition Radeon RX 6900 XT Halo Infinite grafische kaart gemaakt.

  iDeze inhoud is niet beschikbaar vanwege je privacyvoorkeuren. Werk hier uw instellingen bij en laad de pagina opnieuw om deze te bekijken.

  Het ontwerp van de GPU is gebaseerd op het Mjolnir-pantser van Master Chief en heeft een reflecterende, iridium gouden rand rond een ventilator, een blauw licht dat de Cortana AI-module op de helm van het personage nabootst en de 117 Spartan-roepnaam. Microsoft merkt op dat de grafische kaart dezelfde RDNA 2-architectuur gebruikt als de Xbox Series X/S-consoles.

  Dit is het probleem: je kunt de GPU niet kopen. Microsoft, AMD, ontwikkelaar 343 Industries en enkele van hun partners geven de grafische kaart de komende weken weg. Als je geïnteresseerd bent, is het de moeite waard om de Halo- en AMD Radeon Twitter-accounts in de gaten te houden voor meer details.

  AMD is de exclusieve pc-partner van 343 Industries voor Halo Infinite. Ze hebben de afgelopen jaren samengewerkt om de game te optimaliseren voor AMD’s GPU’s en Ryzen-processors. Om te beginnen is er ondersteuning voor AMD FreeSync Premium Pro, dat het scheuren van het scherm vermindert en HDR-beelden op compatibele monitoren verbetert.

  iDeze inhoud is niet beschikbaar vanwege uw privacyvoorkeuren. Werk hier uw instellingen bij en laad de pagina opnieuw om deze te bekijken.

  Anders heeft Microsoft een video uitgebracht die laat zien hoe de Halo Infinite-ervaring eruit zal zien op pc. Het is de eerste keer dat het bedrijf op dezelfde dag een Halo-game naar consoles en pc brengt. Vanaf het begin zal er ondersteuning zijn voor ultrabrede schermen en old-school LAN-setups, evenals framerate-aanpassing en drievoudige keybinds. Microsoft belooft ook “diepe integratie” met Discord en in-game-evenementen die worden gesynchroniseerd met verlichting op Razer Chroma RGB-apparaten. Er zijn ook enkele Halo Infinite Razer-randapparatuur.

  Halo Infinite zal op 8 december op Xbox-consoles en pc verschijnen. Net als bij ray-tracing zijn de campagne-coöp- en Forge-modi niet beschikbaar bij de lancering. 343 Industries zal deze functies later toevoegen.

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]