More

  iFixit’s demontage van Apple Watch Series 7 toont dezelfde weergavetechnologie als iPhone 13 |

  iFixit heeft de Apple Watch Series 7 uit elkaar gehaald en heeft laten zien dat er, ondanks minimale veranderingen aan de buitenkant, enkele grote upgrades onder zitten. Zoals we in onze recensie vermeldden, is het belangrijkste verschil tussen dit apparaat en de Series 6 het iets grotere scherm. Nu laat de demontage van iFixit zien dat het scherm een ​​aanraakgeïntegreerd OLED-paneel of “on-cell touch” gebruikt, dat debuteerde met de iPhone 13. 

  De website zegt dat de verhuizing ongebruikelijk is voor Apple, omdat het meestal nieuwe weergavetechnologie introduceert – zoals OLED, altijd aan en variabele verversingssnelheid – eerst op de Apple Watch met een lager volume in plaats van de omgekeerd. Volgens de voormalige Apple-ingenieurs waarmee iFixit voor deze demontage werkte, heeft dit nieuwe scherm mogelijk productievertragingen veroorzaakt en heeft het bedrijf het apparaat later uitgebracht dan het had gewild.

  Toen de techgigant voor het eerst de lancering aankondigde Series 7 in september had geen concrete releasedatum. De voormalige Apple-ingenieurs zeiden dat dit meestal vertragingen aangeeft, en de meest waarschijnlijke boosdoener waren de productieproblemen veroorzaakt door het display van het horloge. “[S]creens hebben enkele van de meest complexe toeleveringsketens en assemblageprocessen in de industrie”, legt de website uit. Naast het gebruik van nieuwe technologie, heeft Apple het scherm ook groter gemaakt en een brekingsrand gegeven om de zijkanten eruit te laten zien alsof ze licht gebogen zijn.

  iFixit ontdekte ook dat de batterij van het model groter is dan zijn voorgangers. Dat vertaalt zich echter niet in een langere levensduur van de batterij, aangezien het grotere scherm van het apparaat waarschijnlijk meer stroom verbruikt. Er zijn nog een paar andere kleine wijzigingen in vergelijking met eerdere versies van het horloge. Je kunt de hele demontage bekijken op de website van iFixit, samen met meer foto’s van wat er in de Series 7 zit.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]