More

  Google begint Stadia-technologie in licentie te geven aan andere bedrijven |

  Toen Google eerder dit jaar zijn interne Stadia-game-ontwikkelingsstudio’s sloot, zei Phil Harrison, algemeen directeur van Stadia, dat het bedrijf van plan was om “samen te werken met partners die op zoek zijn naar een game-oplossing die allemaal is gebouwd op Stadia’s geavanceerde technische infrastructuur en platformtools”. We beginnen die strategie in actie te zien, aangezien Google Stadia-technologie nu in licentie geeft aan andere bedrijven.

  Zoals voor het eerst gemeld door 9to5 Google en bevestigd door IGN, gebruikt AT&T de technologie om draadloze abonnees de kans om Batman: Arkham Knight (die niet beschikbaar is op Stadia zelf) gratis te streamen. Klanten kunnen de game voor een beperkte tijd spelen tot 1080p via Google Chrome of Microsoft Edge.

  “Dit wordt mogelijk gemaakt door de Stadia-technologie”, vertelde een woordvoerder van AT&T aan IGN. “Voor deze demo heeft AT&T een front-end-ervaring gecreëerd zodat gamers Batman: Arkham Knight rechtstreeks vanaf hun eigen website kunnen spelen en de game kan op vrijwel elke computer of laptop worden gespeeld.”

  Vreemd genoeg kunnen abonnees’ Maak geen gebruik van dit aanbod op een smartphone, ook al lijkt het een solide kans voor AT&T om te pronken met zijn netwerkmogelijkheden. AT&T bood dit jaar zelfs zes maanden Stadia Pro-toegang aan 5G- en glasvezelinternetklanten.

  Harrison zei in februari dat het aanbieden van gamestreamingtechnologie aan andere bedrijven (in dit geval zonder Stadia-branding) “de beste weg was” om Stadia uit te bouwen tot een duurzaam bedrijf voor de lange termijn dat de industrie helpt groeien.” Hoewel Google zijn eigen games voor Stadia niet meer maakt, blijft het games van derden aan de winkel toevoegen.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]