More

  ‘Among Us’ verschijnt op 14 december op Xbox en PlayStation |

  Innersloth belooft al maanden dat het ergens dit jaar Among Us naar Xbox en PlayStation zal brengen. En ja hoor, de sociale deductiegame in maffiastijl komt op 14 december naar PlayStation 4, PS5, Xbox One en Xbox Series X/S.

  Net als op pc, wordt Among Us bij Xbox Game geleverd Geef consoles door. Degenen op PlayStation krijgen op een later tijdstip een exclusieve Ratchet & Clank-cosmetica. Onder ons heeft crossplay-ondersteuning, zodat je met vrienden kunt spelen op pc, Nintendo Switch en mobiel.

  Innersloth heeft ook details onthuld over de fysieke edities van Among Us voor PlayStation, Xbox en Switch. Samen met het basisspel en alle DLC bevat de Crewmate-editie van $ 30 een poster van de Skeld-kaart, stickers en een holografische kaart. Die versie komt op 14 december in Europa, twee dagen later in Japan en Zuid-Korea en op 11 januari in de VS, Canada en Latijns-Amerika.

  De $50 Impostor-editie bevat dezelfde uitrusting als het Crewmate-pakket, samen met een paarse crewmate pluche, een emaille pin en een lanyard. De Ejected Edition van $ 90 wordt geleverd met nog meer goodies, waaronder een steelbook-koffer, een beanie en, het beste van alles, een fleecedeken. Beide edities worden in het voorjaar van 2022 verzonden.

  Among Us explodeerde in populariteit in 2020, twee jaar na het debuut, toen Twitch-streamers en YouTubers het massaal begonnen te spelen. Mensen waren ook op zoek naar manieren om contact te maken met hun vrienden tijdens COVID-19-lockdowns en voor velen was liegen tegen hun vrienden over wat ze aan het doen waren in de medische baai van Among Us perfect. Het komt net op tijd naar Xbox en PlayStation zodat meer mensen tijdens de feestdagen kunnen spelen en ruzie kunnen maken met hun dierbaren.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]