More

  The Morning After: zal Facebook zijn naam veranderen? |

  Dus, zal Facebook de trekker overhalen en zijn naam veranderen? Misschien is het een poging om het gesprek rond de, ugh, metaverse, die al jaren bestaat, te domineren, misschien om Google’s eigen reorganisatie rond Alphabet te volgen of om gewoon wat afstand te nemen van alle negatieve publiciteit, sentiment en indrukken waarmee Facebook nu wordt geassocieerd with.

  Als de verandering metaverse gerelateerd is, kan het erg belangrijk zijn voor de nog niet vrijgegeven sociale virtual reality-wereld van het bedrijf, Horizon Worlds genaamd.

  De grappigste versie die ik heb gezien, van Time’s Alex Fitzpatrick, is dat Facebook het alleen doet om zich te bemoeien met mensen die over het bedrijf schrijven, zoals hoe we lezers eraan herinneren dat Google nu slechts een facet is van de grotere Alphabet-entiteit, een punt dat we soms moeten noemen.

  — Mat Smith

  Is Apple’s M1 Max echt de snelste laptopchip ooit?

  Apple maakt enkele grote beloften met zijn nieuwe Macbook Pro-chips

  html>” />Met tweemaal de krachtige CPU’s en tot vier keer de GPU-cores als de originele M1, zouden deze chips ongelooflijk snel moeten zijn. Kan Apple een aantrekkelijke laptopoptie bieden voor gamers? </p>
<p><strong>Lees verder.</strong></p>
</p>
<h2>De CEO van Netflix zegt dat hij het verknalde Dave Chappelle terwijl medewerkers het podium verlaten</h2>
<h3>Maar Ed Sarandos blijft achter de Chappelle-special staan.</h3>
<h3></h3>
<p>Netflix co-CEO Ted Sarandos zei dat hij “het verknalde” “communicatie met werknemers na kritiek op Dave Chappelle’s The Closer, volgens een rapport van Variety.</p>
<p>Hij stond ook bij de show en zei dat het bedrijf “artistieke expressie” hoog in het vaandel heeft staan. Zijn opmerkingen komen net voor een geplande staking vandaag, georganiseerd door LGBTQ+-stafleden, creatievelingen en bondgenoten.</p>
<p>Als onderdeel van de staking zullen werknemers naar verluidt een lijst met eisen voor Netflix hebben, en Sarandos heeft hen ontmoet om hun mening horen. Hij zei dat hoewel het bedrijf “zeer toegewijd is aan inclusie”, het evenzeer toegewijd is aan “het ondersteunen van artistieke vrijheid met de makers die bij Netflix werken”.</p>
<p><strong>Lees verder.</strong></p>
</p>
<h2>Sommige Windows 11-gebruikers kunnen Android-apps gaan testen</h2>
<h3>In eerste instantie zullen er slechts een handvol apps beschikbaar zijn.</h3>
<p>Microsoft heeft een Insider Preview-bèta uitgebracht die de Amazon Appstore en ondersteuning voor het uitvoeren van Android-apps in Windows mogelijk maakt.</p>
<p>U kunt multitasken, meldingen controleren en de toegankelijkheidsfuncties van Windows gebruiken. Muis- en toetsenbordinvoer is beschikbaar, maar veel apps zullen naar verwachting profiteren van een touchscreen. </p>
<p><strong>Lees verder.</strong></p>
</p>
<h2>DJI’s nieuwe bioscoopcamera heeft een ingebouwde gimbal en LiDAR-focussysteem</h2>
<h3>De LiDAR zou ‘scherper, sneller en betrouwbaarder scherpstellen’ moeten bieden.</h3>
<p> DJI </p>
<p>DJI heeft de Ronin 4D onthuld, een nieuw bioscoopcamerasysteem met een ingebouwde 4-assige gimbal, 8K-resolutie en LiDAR-afstandsmeter die “scherper, sneller en betrouwbaarder scherpstellen” belooft. Met een prijs vanaf $ 7.199, is hij duidelijk gericht op de professionals, maar we kunnen allemaal dromen, toch?</p>
<p>De Zenmuse X9-camera is exclusief voor de Ronin 4D. Het is beschikbaar in een 6K-model dat 6K bij 60 fps en 4K bij 120 fps aankan, en er is de 8K 75 fps-versie. Het kan bestanden vastleggen in RAW, ProRes of H.264, waardoor maximale flexibiliteit in de productie mogelijk is.</p>
<p>De ontwikkelaar is nu van plan om de console- en pc-upgrades voor dezelfde game in het eerste kwartaal van 2022 (dwz tegen eind maart) te verzenden. </p>
<p>In het financiële rapport voor de eerste helft van 2021 heeft CDPR opgenomen een grafiek die suggereert dat ongeveer een derde van het ontwikkelingspersoneel op 30 juni aan Cyberpunk 2077-ondersteuning en de huidige generatie-versie werkte.</p>
<p><strong>Lees verder.</strong></p>
<p> < h3> </p>
<h3></h3>
<h3></h3>
<h3>De grootste nieuwsberichten die je misschien hebt gemist</h3>
</p>
<p>Netflix zegt 142 miljoen huishoudens zag de Koreaanse serie ‘Squid Game’</p>
<p>‘God of War’ komt op 14 januari naar pc</p>
<p>Razer onthult nieuwe microfoons voor professionele en casual streamers</p>
<p>PayPal misschien koop Pinterest</p>
<p>De Talli Baby-tracker is een one-touch-systeem voor het registreren van kinderactiviteiten</p>
<p>-deals: de 12,9-inch iPad Pro is nu $ 200 korting bij Amazon</p>
<p>Amazon voegt 60 extra zenders toe aan zijn lokale nieuws-app Fire TV</p>
<p>.</p>
<div class=- Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]