More

  The Boring Company krijgt goedkeuring voor openbaar vervoersysteem in Las Vegas |

  Woensdag stemden de commissarissen van Clark County unaniem om de plannen voor het Vegas Loop-systeem van The Boring Company goed te keuren. Met de beslissing komt de onderneming van Elon Musk een stap dichter bij de dag waarop het kan beginnen met het graven van de 29 mijl lange tunnel die het project zal vormen. Eenmaal voltooid, zal het netwerk van 51 stations verschillende hotels en andere bestemmingen verbinden tussen Allegiant Stadium en de Universiteit van Nevada, Las Vegas. Het bedrijf moet nu de benodigde vergunningen verkrijgen voordat het kan beginnen met graven.

  iDeze inhoud is niet beschikbaar vanwege uw privacyvoorkeuren. Werk hier uw instellingen bij en laad de pagina opnieuw om deze te bekijken.

  Saaie president Steve Davis vertelde de Las Vegas Review dat het bedrijf het systeem in fasen zal bouwen. Zodra het werk op een afzonderlijk station is voltooid, wordt het onmiddellijk geopend. Boring hoopt in de eerste zes maanden van het project vijf tot tien stations te bouwen en daarna elk jaar tussen de vijftien en twintig. Het doel is om de bouw binnen drie jaar af te ronden.

  The Boring Company doet een aantal ambitieuze beweringen over hoe efficiënt de Vegas Loop zal zijn als deze eenmaal voltooid is. Davis zei dat het netwerk ongeveer 57.000 rijders per uur zal verplaatsen. Hij zei ook dat het een point-to-point-systeem zal zijn, wat betekent dat passagiers niet bij elk station hoeven te stoppen op weg naar hun bestemming. De LVCC, de eerste lus van het bedrijf, heeft tot nu toe de beweringen van Elon Musk niet waargemaakt. Toen het voor het eerst werd gelanceerd, moest het systeem elk uur tot 4.400 passagiers verplaatsen. Maar sinds eerder dit jaar kon het slechts ongeveer 576 passagiers per uur vervoeren.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]