More

  Samsung’s Galaxy Z Flip 3 Bespoke Edition biedt 49 mogelijke kleurencombinaties |

  Op woensdag hield Samsung zijn laatste Unpacked-presentatie van het jaar. Het bedrijf kopte het evenement met de aankondiging van de Galaxy Z Flip 3 Bespoke Edition, een versie van de opvouwbare clamshell die je in verschillende kleuren kunt aanpassen. Concreet kun je kiezen tussen twee frametonen (zwart of zilver) en vijf voor- en achterpaneeltinten (blauw, geel, roze, wit of zwart), voor in totaal 49 mogelijke combinaties. Elke Bespoke Edition Galaxy Z Flip 3 wordt ook geleverd met een bijpassend achtergrond- en coverscherm.

  Als je ooit het uiterlijk van je telefoon wilt bijwerken, biedt Samsung een Upgrade Care-service aan waar je hem voor een palet wisselen. Dat zou van pas moeten komen als je ooit het gevoel hebt dat je bij je eerste ontwerppoging overboord bent gegaan en iets helemaal opzichtig hebt gemaakt. Buiten de extra aanpassingsmogelijkheden is de Bespoke Edition Galaxy Z Flip 3 identiek aan het model dat Samsung in augustus uitbracht. Dus verwacht de beste opvouwbare van het bedrijf tot nu toe.

  Spookeditie 3BespokeOmdat elk apparaat op bestelling wordt gemaakt, kunnen de levertijden variëren.

  Naast de Bespoke Edition Galaxy Z Flip 3 heeft Samsung een software-update aangekondigd voor de Galaxy Watch 4. Deze kan vandaag worden gedownload en wordt geleverd met vier nieuwe wijzerplaten, waaronder een met de naam Info Brick die u kunt aanpassen om de fitness- en gezondheidsstatistieken weer te geven die u het liefst wilt zien. Als je een fan bent van de bestaande Dieren-wijzerplaat, is het nu mogelijk om maximaal vier complicaties aan de interface toe te voegen.

  dims?image_uri =https%3A%2F%2Fs.yimg.comSamsung

  Als onderdeel van de My Photo+-wijzerplaat kun je er nu voor kiezen om een ​​GIF te gebruiken in plaats van een stilstaand beeld. In dezelfde geest heeft Samsung de animaties die deel uitmaken van de stapuitdaging opnieuw gedaan om ze speelser te maken. Er is nu een schattige beer die je aanmoedigt om je 10.000 stappen te lopen.

  De update voegt ook een nieuw klopgebaar toe dat je kunt toewijzen om je favoriete app of functie te starten. U kunt het gebaar bijvoorbeeld binden om een ​​nieuwe herinnering te maken of een lijst met trainingen te openen.

  Met de update kunnen Watch 4-bezitters ook een gratis abonnement van 60 dagen op Strava krijgen. dims?image_uri=https%3A%2F% 2Fs.yimg.com Samsung

  Het horloge wordt geleverd met twee banden. Een in de eerder genoemde Moonrock Beige-kleur en de andere in een toon genaamd “Stardust Gray”. Het leren etui waarin de oordopjes worden geleverd, is gemaakt van dezelfde kleur.

  Beide apparaten zullen in beperkte hoeveelheden beschikbaar zijn in geselecteerde markten over de hele wereld..

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]