More

  Razer onthult nieuwe microfoons voor professionele en casual streamers |

  Razer heeft zijn reeks microfoons voor streamers vernieuwd met nieuwe versies van twee Seiren-modellen. De Seiren V2 Pro en Seiren V2 X zijn beide plug-and-play microfoons met een hoogdoorlaatfilter om ongewenste lage frequenties te verminderen en een analoge versterkingsbegrenzer om stemvervorming aan te pakken.

  De microfoons hebben elk een versterkingsknop en dempen knop en een koptelefoonaansluiting, terwijl de V2 Pro ook een volumeknop heeft. Er wordt gezegd dat ze allebei volledig aanpasbaar zijn voor mix- en geluidsprofielen, en er is integratie met audiomixsoftware via Razer Synapse.

  De V2 Pro is een dynamische microfoon met een frequentierespons van 20 Hz om een ​​volledige audiobereik, volgens Razer. Het bedrijf zegt dat het een verbetering is ten opzichte van zijn Elite-aanbod en dat het “rijke en krachtige zang” levert met “superieure helderheid en ruisdemping”.

  Ondertussen is de V2 X een nieuwe versie van de Seiren X, die verscheen in 2017. Het is een 25 mm condensatormicrofoon met een supercaridoïde opnamepatroon, waarvan Razer suggereert dat het de spraakisolatiemogelijkheden van het apparaat versterkt. Het bedrijf belooft ook “heldere en natuurlijke zang” met de V2 X.

  Razer heeft onlangs een webcam en capture-kaart geïntroduceerd voor het streamen van nieuwkomers en een instapheadset voor consolegamers. De nieuwste microfoons zijn echter gericht op professionele en informele streamers die misschien de geluidskwaliteit van hun streams willen verbeteren. De V2 Pro kost $ 150, terwijl de V2 X $ 100 is. Beide zijn nu verkrijgbaar, net als de Seiren Mini, die Razer een jaar geleden debuteerde.

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]