More

  Laad vier Apple-apparaten tegelijk op met deze Magsafe-hub van $ 55 |

  Als je een tech-liefhebber bent, kun je het huis niet uit zonder je telefoon, oordopjes, smartwatch, laptop en tablet. De lijst gaat maar door, maar hoeveel is te veel? In de komende jaren zou je dagelijkse draaglijst wel eens een gadget kunnen bevatten waarvan je niet wist dat je het nodig had. Het is moeilijk om de apparaten die je al hebt te beheren, laat staan ​​ze opgeladen te houden.

  Zelfs in het comfort van je huis hebben die apparaten allemaal hun eigen snoer nodig om opgeladen te blijven. Het is tijd om die kabelwarboel te consolideren. Vandaag kunt u het 5-in-1 MagSafe draadloos en bedraad laadstation krijgen voor $ 55, of 31 procent korting.

  Dit 5-in-1-station helpt u de kabels te verminderen en uzelf te verwennen een handige centrale oplaadhub voor al je favoriete gadgets. De opstelling omvat drie draadloze oplaadpunten en één USB-A-poort, zodat u tot vier apparaten tegelijk van stroom kunt voorzien. Dit omvat een iPhone, een Apple Watch, AirPods en andere Qi-compatibele Android-telefoons of Bluetooth-oordopjes.

  De hub is MagSafe-compatibel, zodat u uw iPhone 12 of 13 draadloos kunt opladen met magnetische automatische uitlijning. Ondertussen kun je met de USB-A-poort oudere apparaten opladen, dus als je een Android of iPhone hebt die alleen mini-USB of Lightning gebruikt, zit je hier goed. De Apple Watch-standaard ondersteunt Apple Watch Series 1 tot en met 6.

  Dit station bespaart niet alleen ruimte, maar is ook erg handig. Je kunt je iPhone ontgrendelen met Face ID terwijl deze op de oplader staat, dankzij de manier waarop deze is georiënteerd. Als je niet oplaadt, kun je hem gebruiken als bedlampje dankzij drie dimbare helderheidsniveaus.

  Beperk de wirwar van kabels door al je apparaten op één plek op te laden. Op dit moment kun je het 5-in-1 MagSafe draadloos en bedraad laadstation krijgen voor 31 procent korting op $ 79 voor slechts $ 5.

  Prijzen onder voorbehoud.

  werkt samen met StackSocial om u aanbiedingen te doen voor de nieuwste hoofdtelefoons, gadgets, technisch speelgoed en tutorials. Dit bericht vormt geen redactionele goedkeuring en we verdienen een deel van alle verkopen. Als je vragen hebt over de producten die je hier ziet of eerdere aankopen, neem dan hier contact op met StackSocial-ondersteuning.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]