More

  Facebook zal regelovertreders straffen door hun berichten in groepen te verlagen |

  Facebook onderneemt nieuwe stappen om gebruikers van groepen die de regels overtreden, hard aan te pakken, zelfs als ze dat in andere delen van de app hebben gedaan.

  Volgens het nieuwe beleid zal Facebook inhoud die in groepen door gebruikers die de regels hebben overtreden, zelfs als ze dat elders op het platform van het bedrijf hebben gedaan. De nieuwe regel is van toepassing op elk groepslid van wie in de afgelopen 90 dagen een bericht is verwijderd wegens het overtreden van een van de communitynormen van Facebook. Degenen van wie meerdere berichten zijn verwijderd, zullen “zwaardere” degradaties ondergaan.

  “Deze maatregel zal helpen om de mogelijkheid te verminderen van leden die onze regels overtreden om anderen in hun gemeenschap te bereiken, en bouwt voort op de bestaande beperkingen die zijn opgelegd op leden die de gemeenschapsnormen schenden”, schreef Facebook in een verklaring. Het bedrijf merkt op dat het al een beleid heeft dat de activiteit van mensen die herhaaldelijk regels overtreden binnenin beperkt.

  Maar de laatste wijzigingen gaan een stap verder, omdat ze beperkingen zullen opleggen aan het bereik van gebruikers binnen groepen, zelfs als ze dat niet hebben gedaan. t brak de regels van die specifieke gemeenschap. Een Facebook-woordvoerder zegt dat deze straffen “zowel degradatiekracht als duur” zullen escaleren naarmate de overtredingen zich opstapelen.

  p> </p>
<p>Facebook heeft ook gekeken naar gr” /></p>
<div class=- Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]