More

  De 12,9-inch iPad Pro is nu $ 200 korting bij Amazon |

  We zagen vorige week de 11-inch iPad Pro in de uitverkoop gaan, en nu heeft Amazon een nog grotere korting op het 12,9-inch model. De wifi-versie van 256 GB is nu $ 200 korting, waardoor het naar een historisch dieptepunt van $ 999 komt. Dat is ook dezelfde prijs als het 128 GB-model, dus je krijgt in feite het dubbele van de opslagruimte zonder extra kosten.

  Koop 12,9-inch iPad Pro (256 GB) bij Amazon – $ 999

  De iPad Pro’s van dit jaar zijn allemaal over de M1-chipset binnenin. De verbeterde processor zorgt ervoor dat de tablets net zo soepel werken als Apple’s MacBook Air M1 – apps openen bijna onmiddellijk, multitasking is naadloos en we waren onder de indruk van het vermogen van de tablet om gemakkelijk moeizame games te spelen en 4K-video samen te stellen. Je krijgt hier ook de nieuwe Center Stage-camera, zodat je altijd in het midden van het frame zit als je FaceTime-gesprekken voert.

  Het 12,9-inch model heeft het extra voordeel van een Liquid Retina XDR-display, dat het verschil maakt als je films kijkt. Je merkt misschien geen grote kwaliteitssprong bij het bewerken van Google Documenten of het surfen op internet, maar het verbeterde systeem voor achtergrondverlichting helpt donkere dingen donkerder te maken en heldere dingen nog helderder in video’s. Door de schermgrootte lijkt het ook meer op een apparaat als de MacBook Air – met de juiste accessoires is het een krachtige, flexibele laptopvervanger.

  Volg @Deals op Twitter voor de nieuwste technische deals en koopjes advies.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]