More

    Screen House Balmain: zwart modern interieur van een woninguitbreiding in Australië

    Er komt een moment in ons leven waarop we ons moeten aanpassen aan bepaalde veranderingen. Dit kan iets te maken hebben met uw werk of dit kan uw groeiende gezin zijn. Wanneer dit gebeurt, hebben we mogelijk extra ruimte nodig voor het huis. Wat zullen we doen? Anderen verhuizen naar een grotere ruimte omdat hun huidige woning niet meer past bij hun toestand. Sommigen zouden gewoon hun bestaande ruimte upgraden door een extensie toe te voegen. Dit is wat het Australische architectenbureau Carter Williamson deed met het Screen House. De eigenaren wilden extra ruimte in hun huis en daarom breidden ze hun huis uit. Maar het is niet zomaar een project. In plaats van zich aan te passen aan het ontwerp van de bestaande woning, heeft de aanbouw juist een eigen indrukwekkende uitstraling. De ontwerpers gebruikten gedurfde zwarte kleuren in het interieur gecombineerd met hout. Het resultaat? Een prachtige moderne ruimte die zowel aantrekkelijk als functioneel is! Laten we eens kijken naar het Screen House hieronder. Locatie: Sydney, Australië Ontwerper: Carter Williamson Stijl: Hedendaags Aantal niveaus: Eén verdieping Uniek kenmerk: een modern interieur van een aanbouw van een oud huisje. De ruimte kenmerkt zich door de combinatie van zwart en hout waardoor het een gedurfde uitstraling heeft.Merk op hoe het oude huisje eruitziet zoals te zien is op de afbeelding en hoe verbluffend de moderne uitbreiding is! Ik kan me voorstellen hoe het zou zijn om in deze ruimte te komen alsof je al in een ander huis bent. Carter Williamson In op deze foto ziet u het oude huisje waar de uitbreiding is aangesloten. Ook hier te zien is een kleine binnenplaats vol met planten. Screen House De houten hanglampen complimenteren met de rest van het huis vanwege het materiaal. Het is ook een van de functionele decoraties die meer schoonheid toevoegen aan het interieur. Screen House eethoek Het eetgedeelte is voorzien van een ladder die aan de kasten is toegevoegd om gemakkelijke toegang tot de bovenkasten te bieden. Het voegt ook toe als decoratief item. Hier is ook een verzameling eenvoudige en elegante houten hanglampen te zien die helpen om de eettafel te verankeren. Screen House keukenkast Dit maakt deel uit van de nieuwe uitbreiding van het huis met zwarte kasten die over de hele lengte van de muur lopen van de keuken tot aan het eetgedeelte.Lees ook: de moderne, hedendaagse zwart-witte interieurs van Toorak House Scherm Huistrap Hier is de trap te zien die zich bij de keuken bevindt. Het leidt naar de bovenverdieping van het huis waar de slaapkamers en badkamers zich bevinden. Je zult het zeker met me eens zijn dat deze trap een prachtig middelpunt van het huis is. Screen House eetkamer Zowel het eet- als het woongedeelte komen uit op de achtertuin. Dit wordt mogelijk gemaakt door het gebruik van grote glazen schuifdeuren over de volledige hoogte die ook in gesloten toestand voor natuurlijk licht in de ruimte zorgen. Er is ook nog een eethoek in de achtertuin die op een verhoogde ruimte zit. Screen House badkamer Net als de rest van het interieur van het huis heeft ook de badkamer een zwart thema. Deze bevindt zich tegenover de binnenplaats bij de keuken en bij de trap. Deze prachtige moderne badkamer is voorzien van kleine zwarte penny-tegels die de oppervlakken bedekken en matglazen ramen die voor natuurlijk licht in de ruimte zorgen.Screen House achtertuin Dit is de eethoek in de buitenlucht die we eerder noemden. Zoals u kunt zien, bevindt het zich op een verhoogd beton dat toegankelijk is via de trap. Merk ook op dat het omringende landschap een prachtig ontwerp heeft en dat het erg ontspannend zou zijn om hier wat activiteiten te doen, zoals lezen of zelfs uit eten gaan. Screen House kleurrijke badkamer In plaats van zwart gebruikte een van de badkamers in het huis dat zich op de bovenverdieping bevindt, kleurrijke tegels. Afgezien van de felle kleuren, hebben de tegels ook strepen die de ruimte van de muren tot het plafond een creatieve aantrekkingskracht geven. Dit is inderdaad een verrassende wending van het uiterlijk van de andere binnenruimtes van het huis. The Screen House Balmain is inderdaad een prachtig project van Carter Williamson. Het resultaat van de creativiteit van de ontwerper is ongetwijfeld indrukwekkend en het gaf de eigenaren een nieuwe ruimte waar ze hun dagelijkse huishoudelijke activiteiten kunnen doen. Maar waar ik hier het meest van hou, is hun gebruik van zwarte en houten materialen! Terwijl anderen niet open zouden staan ​​voor het gebruik van zwarte kleuren, gaven de ontwerpers van dit huis er de voorkeur aan om de kleur te gebruiken om een ​​uniek interieur te bedenken.Daarnaast was het een goed idee om de ruimte naar buiten te openen, zodat de bewoners konden genieten van de charme van de natuur. Kun je me vertellen welke bepaalde functies je het leukst vindt in dit huis?.

    - Advertisement -inloopdouche

    Recent Articles

    douchecabine

    Related Stories

    LAAT EEN REACTIE ACHTER

    Vul alstublieft uw commentaar in!
    Vul hier uw naam in

    Stay on op - Ge the daily news in your inbox

    [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]