More

  Quick Tap to Snap is een Pixel 6-eerste camerasnelkoppeling voor Snapchat |

  Naast camerafuncties zoals Magic Eraser, hebben de Pixel 6- en 6 Pro-telefoons van Google iets speciaals voor Snapchat-gebruikers. Snap CEO Evan Spiegel nam dinsdag deel aan het Pixel 6-evenement van het bedrijf om Quick Tap to Snap aan te kondigen. Met het gebaar krijg je toegang tot de Snapchat-camera door twee keer op de achterkant van de Pixel 6 of 6 Pro te tikken. Quick Tap start de app rechtstreeks vanuit het lockscreen in de cameramodus. Zodra je een Snap hebt vastgelegd, moet je je identiteit verifiëren om toegang te krijgen tot de rest van de app.

  Spiegel zei dat Quick Tap to Snap de Pixel 6 en 6 Pro de snelste telefoons maakt voor het vastleggen van Snaps. Hij zei ook dat het bedrijf samenwerkt met Google om andere Pixel-exclusieve functies zoals Live Translate naar Snapchat te brengen. Zodra het beschikbaar is, kunnen jij en je vrienden in 10 verschillende talen converseren met realtime vertalingen. De twee bedrijven werken ook samen om exclusieve augmented reality-lenzen te lanceren.

  Spiegel beschreef Quick Tap to Snap als een “Pixel-first”-functie, wat suggereert dat het op een later tijdstip zijn weg naar andere apparaten zal vinden. Maar het beveiligen van een exclusieve Snapchat-functie, ook al is het maar een getimede, is nog steeds een grote overwinning voor Google. Veel Snapchat-gebruikers, van wie velen tieners zijn, geven de voorkeur aan de iPhone om de eenvoudige reden dat de app het beste werkt op iOS. Als dit het begin is van een betere Snapchat-ervaring op Android, kan het veel doen om die dynamiek te veranderen.

  Blijf op de hoogte van al het laatste nieuws van het Google Pixel 6-evenement!

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]