More

  Pixel Pass bundelt een telefoon met Google-services voor $ 45 per maand |

  De geruchten waren waar: Google heeft een antwoord op de Apple One-bundel. Het bedrijf heeft een Pixel Pass-abonnement geïntroduceerd met een Pixel 6 of 6 Pro-telefoon (met een upgrade in twee jaar), een verlengde garantie, 200 GB Google One-opslag, Google Play Pass, YouTube Premium en YouTube Music Premium. In theorie heb je alles wat je zou willen voor één maandelijks tarief.

  De Pass begint bij $ 45 per maand voor de reguliere Pixel 6 en loopt op tot $ 55 voor de Pixel 6 Pro. Je kunt je abonneren via de Google Store of Google Fi, afhankelijk van je keuze van providers, maar het is voorlopig alleen beschikbaar in de VS.

  Google’s strategie is bekend: net als Apple hoopt het de acceptatie van zijn services en u genesteld te houden in het ecosysteem van het bedrijf. Het is mogelijk dat u minder snel overstapt naar een concurrent (zelfs een andere Android-leverancier) als u denkt dat u een beter koopje krijgt met de Pixel Pass. Dit gaat echter nog een stap verder door de telefoon op te nemen – je koopt de hele ervaring in plaats van alleen maar een overvloed aan extra’s.

  Toch kan het abonnement nuttig zijn door simpelweg een praktische realiteit te erkennen. Veel mensen willen meer dan alleen een telefoon, en Google neemt die moderne must-haves mee in plaats van u te vragen er achteraf voor te betalen. Schrik niet als andere telefoonfabrikanten deze aanpak al snel volgen.

  Blijf op de hoogte van al het laatste nieuws van Google’s Pixel 6-evenement!

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]