More

  Pinterest herontwerpt zijn homefeed om meer op TikTok te lijken |

  Pinterest intensiveert zijn inspanningen om makers naar zijn platform te lokken en maakt zijn app daarbij een beetje meer op TIkTok. Het bedrijf toonde woensdag een aantal nieuwe, op creators gerichte functies ter gelegenheid van het jaarlijkse evenement ‘Creator Festival’.

  De veranderingen omvatten een opnieuw ontworpen homefeed die de app opdeelt in twee tabbladen: ‘Bladeren’, die bevat een bekend raster van pins en “Bekijk” een nieuwe feed met verticale video op volledig scherm die veel op TikTok lijkt.

  Maar in plaats van virale dansen en pakkende muziek, is Pinterest’s Watch-gedeelte een eindeloze feed van ‘Idea Pins’, de verhalenachtige functie die het bedrijf eerder dit jaar lanceerde. Met Idea Pins kunnen makers het soort first-person video publiceren met gesproken tekst of tekstoverlays die je zou kunnen vinden op platforms zoals TikTok. De functie stond centraal in de op creators gerichte initiatieven van het bedrijf, hoewel het bedrijf langzamer was om influencers te omarmen dan sommige concurrerende platforms.

  dims? image_uri=https%3A%2F%2Fs.yimg.comPinterest

  Maar met de nieuwe “Bekijk”-feed komen Idea Pins naar voren en in het midden van de app en worden ze aan gebruikers getoond in een veegbaar, TikTok-achtig formaat. En, na aanvankelijk het formaat te hebben beperkt tot een kleine groep doorgelichte makers, voegt Pinterest functies toe waarvan het hoopt dat het meer gebruikers zal aansporen om zelf Idea Pins te maken. Met een nieuwe ‘Takes’-functie kunnen gebruikers de ideepins van andere makers gebruiken, vergelijkbaar met de manier waarop makers kunnen remixen of reageren op elkaars TikToks.

  Terwijl TikTok misschien niet het platform is waarmee het meest wordt geassocieerd makers, heeft het bedrijf zijn inspanningen gestaag opgevoerd om in contact te komen met meer invloedrijke gebruikers. Naast makersprofielen en ideepins lanceerde het bedrijf ook een makersfonds van $ 500.000 om directe financiƫle steun te bieden aan makers met een ondervertegenwoordigde achtergrond. En het bedrijf introduceerde speciale functies voor het genereren van inkomsten om makers te helpen geld te verdienen via merkpartnerschappen.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]