More

  Netflix zegt dat 142 miljoen huishoudens de Koreaanse serie ‘Squid Game’ hebben bekeken |

  Volgens Bloomberg geeft de vooraf opgenomen oproep van Netflix aan aandeelhouders om de resultaten voor het derde kwartaal aan te kondigen ons nog een glimp van hoe succesvol Squid Game was. Ongeveer 142 miljoen huishoudens over de hele wereld keken naar de Koreaanstalige show over met schulden geteisterde individuen die een dodelijk spel speelden voor een geldprijs ter waarde van tientallen miljoenen dollars. Dat maakt het de meest bekeken nieuwe show in de geschiedenis van Netflix, aldus de publicatie.

  Squid Game veroverde de “culturele tijdgeest” en claimde de nummer 1 plek in de ranglijst van de streaminggigant in 94 landen, waaronder de VS, heeft Netflix onthuld. Omdat er een enorme vraag is naar alles wat met Squid Game te maken heeft, heeft Netflix ook aangekondigd dat consumentenproducten op basis van de show nu onderweg zijn naar de detailhandel.

  Enkele dagen geleden verkreeg Bloomberg documenten waarin de scores van het bedrijf voor ‘impact value’ en ‘efficiency’ werden beschreven. Netflix is ​​behoorlijk geheimzinnig geweest over de statistieken die een titel succesvol maken of niet, en de documenten lieten zien hoe het het succes van series en films meet. Squid Game was een opvallende verschijning en genereerde $ 891,1 miljoen aan impactwaarde, wat ongeveer 41,7 keer is – dat is de efficiëntiescore – het budget van $ 21,4 miljoen.

  Mede dankzij het enorme aantal kijkers van Squid Game, zei Netflix dat het gepost had de beste abonneegroei van het jaar. “Naarmate het kwartaal vorderde, zagen we een versnelling in onze groei”, zei Chief Financial Officer Spencer Neumann tijdens het gesprek. Het verwelkomde in het derde kwartaal 4,38 miljoen abonnees, voornamelijk uit Azië en Europa, en verwacht in het laatste kwartaal van 2021 8,5 miljoen meer klanten te krijgen.

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]