More

  Ideeën voor een kleine slaapkamer om uw kamer groter te maken

  Kleine slaapkamers kunnen net zo groots en comfortabel zijn als grote slaapkamers. Deze kleine slaapkamerideeën hieronder zijn bedoeld om u te helpen bij het ontwerpen van uw kleine privéruimtes thuis! Onze slaapkamers zijn ons heiligdom. Het is ons eigen stukje privéruimte waar we onszelf kunnen zijn, zonder remmingen. Als je slaapkamer klein is en je denkt dat er geen manieren zijn om hem te verbeteren, denk dan nog eens goed na! Het ontwerpen van kleine slaapkamers kan behoorlijk lastig zijn. Zeker als je geen idee hebt waar je moet beginnen. Er zijn veel factoren waarmee u rekening moet houden en het kan erg overweldigend zijn. Maar met de juiste informatie, tools, meubelen en design kan dat zeker! Een van de eerste vragen waar huiseigenaren aan denken als ze op zoek zijn naar ideeën voor een kleine slaapkamer, is hoe ze meubels in de kamer kunnen plaatsen. Nu, velen van ons houden er waarschijnlijk van om alles te hebben dat de kamer zo gezellig en comfortabel mogelijk kan maken. Maar de waarheid is dat we geen meubels kunnen plaatsen die we willen. Elk meubelstuk voor kleine slaapkamers dat u erin gaat plaatsen, moet met de rest worden meegerekend. Hieronder vindt u enkele effectieve punten waarmee u rekening moet houden bij het plaatsen van meubels in kleine slaapkamers: Het eerste dat u hoeft te doen is om eerst de grote meubels te identificeren en te meten.En neem ook de grootte van de slaapkamer op. Noteer de afmetingen en noteer ze op uw notitieblok of noteer ze op uw iPad/tabblad. Je zult het later als referentie gebruiken. Terwijl je toch bezig bent, let dan op de beschikbare stopcontacten in de kamer. Je hebt de informatie nodig zodra je begint met het rangschikken van je meubels. Het bed is meestal het grootste meubel in de slaapkamer. Dit betekent dat het meer ruimte in beslag zal nemen dan de rest. Dat gezegd hebbende, het bed zou het eerste moeten zijn waar u aan moet denken bij het rangschikken van de meubels in kleine slaapkamers. Als je eenmaal weet waar het moet worden geplaatst, wordt het een stuk eenvoudiger om de rest van je meubels te rangschikken. Pro-tip: plaats het bed tegen een muur aan de andere kant van de deuropening. Of als je nog meer ruimte hebt, plaats deze dan in het midden van de meest zichtbare muur. Zorg ervoor dat je naast het bed genoeg ruimte hebt om gemakkelijk op te staan ​​en in te stappen. Het volgende dat de kamer binnengaat, is het dressoir. Als je nog ruimte hebt, stop je kist of dressoir in de kast. Je hebt meer ruimte voor de rest van je spullen en al je kleding bevindt zich in één ruimte. Pro-tip: vergeet niet om voldoende ruimte tussen het dressoir of je kast te houden, zodat je alle laden en deuren kunt openen.Maak bij het rangschikken van het item van deze gelegenheid gebruik om ongewenste meubels te verwijderen en uw spullen op te ruimen om meer ruimte te besparen. Als alles is geregeld, probeer je door de kamer te bewegen. Probeer bijvoorbeeld naar bed te gaan en op te staan. U kunt ook proberen lades en kasten te openen en zelfs op uw bureaustoel te gaan zitten. Zorg ervoor dat u niet ergens tegenaan loopt als u zich verplaatst. Als u dat doet, moet u het meubilair mogelijk opnieuw rangschikken voor een gemakkelijkere verplaatsing door de kamer. Nu we de manieren hebben besproken om meubels in te passen, is het volgende: de juiste indeling voor uw kleine slaapkamer vinden. Hieronder staan ​​enkele populaire indelingsideeën om de ruimte die u misschien wilt bekijken te maximaliseren: De L-vormige indeling is een opstelling waarbij het meubilair langs twee muren van een vierkante slaapkamer is opgesteld. Dit type kleine slaapkamerindeling creëert een gezellige hoek waar de bewoners van kunnen genieten. Het opent ook de rest van de kamer en maakt de ruimte minder boxy. De lange lay-out is een opstelling waarbij het bed en het bureau in een rij langs dezelfde muur staan. Deze kleine slaapkamerindeling helpt om de slaap- en werkruimtes duidelijk te definiëren. Een van de meest geprefereerde kleuren bij het schilderen van een kleine slaapkamer is wit.Hoewel dit waar kan zijn, kan sterk wit elke slaapkamer koud doen aanvoelen. Als je wilt, voeg je ook wat behang toe aan je kamermuren om het op te fleuren. Vergeet niet om grootschalige patronen te gebruiken en deze op een brandpuntsmuur te plaatsen, zoals de muur van uw hoofdeinde. Vergeet niet om de kleuren ook af te stemmen op je beddengoed! Voor kleurselectie zijn hier enkele verschillende kleurtinten die u voor uw slaapkamer kunt gebruiken! Diepe kleuren op kleine slaapkamers kunnen de grootte van de ruimte camoufleren. De meubels, gordijnen en accessoires moeten ook bij die muurkleur passen. U kunt ook verschillende tinten van dezelfde kleur aanbrengen in uw bekleding, vloeren, vloerkleden en ramen. Pro-tip: vergeet niet om kleuren te gebruiken die je een comfortabel en gezellig gevoel geven. Aardetinten en natuurlijke kleuren voor kleine slaapkamers hebben meestal de voorkeur om het gevoel van ruimte te versterken. Neutrale kleuren kunnen ervoor zorgen dat de muur visueel naar de achtergrond raast. Het vestigt ook de aandacht op de accessoires in de kamer. Zachte tinten zoals room, boter en ivoor zijn ideale keuzes om de kamer groter, maar niet te koud te laten lijken. U kunt complementaire tinten wit of andere favoriete kleuren waar u van houdt, over elkaar heen leggen. Pro-tip: blijf bij wit voor uw plafonds, omdat het plafond hierdoor hoger lijkt en het krappe gevoel achterlaat.Er zijn veel ontwerpideeën om uit te kiezen, afhankelijk van uw voorkeur. Hieronder zullen we alleen de meest voorkomende en populaire bekijken. Modern design voor elk interieur verwijst meestal naar de weerspiegeling van moderne kunst in huis. Meestal zijn de ontwerpthema’s strakke rechte lijnen, gebruik van metaal, gebrek aan rommel en gedurfde accentkleuren om er maar een paar te noemen. Bekijk enkele van de moderne ontwerpideeën voor kleine slaapkamers: Kleine slaapkamer in de Union Bay Residence in Seattle. De muur is geaccentueerd in hout met een open haard. Transparante muren voor grotere ruimtes in dit huis aan het strand aan de kust van Oregon. De kroonluchter in de kopzijde geeft het interieur een comfortabele toets. En het ziet er ook nog eens charmant uit. Dit is een van de villa’s van Casa Hannah in Indonesië. De kunst aan de muur in deze kamer van een Stockholm Villa voegt een rustgevende sfeer toe aan de kamer. Het maakt de ruimte ook minder klein. Eigentijdse ontwerpen zijn meer ‘van het moment ’. De eigentijdse stijl heeft stukken verzacht en afgerond. De meeste interieurs bevatten neutrale elementen en gedurfde kleuren en richten zich op de basis van lijn, vorm en vorm. Hieronder vindt u enkele voorbeelden van eigentijdse ontwerpideeën voor kleine slaapkamers: In deze kamer van Residencia Mirante zijn aardetinten in verschillende tinten gebruikt.Voeg een vleugje felle kleur toe om uw kleine slaapkamer op te fleuren, net als deze kamer in een City Beach House in Perth. Breng een paar mooie heldere kleuren aan in uw kamer en complimenteer deze met andere meubels, net als deze kamer in de Vernon Residence in Californië. Klein slaapgedeelte in een omgebouwde garage in Bordeaux. Er is een dakraam toegevoegd om natuurlijk licht binnen te laten. Minimalistische stijl wordt vaak gekenmerkt door extreme spaarzaamheid en eenvoud. Dat gezegd hebbende, minimalistische ontwerpen gebruiken eenvoudige en natuurlijke vormen. Het betekent meestal ruime kamers met minimale meubels en details. Voor kleine slaapkamers kunnen minimalistische ontwerpen echter zeer wenselijk zijn, omdat het zich richt op ruimtebesparing. Hieronder staan ​​enkele voorbeelden van minimalistische ontwerpideeën voor kleine slaapkamers: Minimaliseer meubels in uw slaapkamer met alleen een bed en een klein nachtkastje zoals deze kamer in het Haus von Arx in Binningen, Zwitserland. Met de beperkte ruimte van deze kamer van Kristofer Johnsson is er alleen een bed en een kleine kruk voor tafel toegevoegd. Er is een dakraam toegevoegd aan de slaapkamer om het meer open te laten lijken. De kleine witte ruimte van de kamer van het Office of Architecture wordt gemaximaliseerd door het meubilair in de kamer te minimaliseren en de ruimte in het midden voor beweging te openen.Vaak hebben de industriële interieurontwerpen die ‘magazijn-look’ met de paar belangrijke eigenschappen waar we van houden, zoals de zichtbare pijpen en kanalen, houten en metalen oppervlakken en vintage meubels en accessoires. Als je van dit soort ontwerp houdt, zijn hier enkele ideeën voor het ontwerpen van kleine slaapkamers met het industriële interieurontwerp: Het gebruik van de industriële lampen boven het bed voegt een beetje meer klasse toe aan de hele ruimte. Bovendien is het hoofdeinde van het bed veranderd in een plank voor meer ruimte. Ondanks het omvangrijke bed in het midden, is de kamer van de Grit and Polish meer open geweest met de ramen op het hoofdeinde. De stoel en het mandje aan de andere kant van het bed geven het interieur een leuke touch. Dit appartement in New York heeft het industriële designthema van deze slaapkamer met succes gecombineerd met het op maat gemaakte nachtkastje en de kale muren. De kamer van een Industrial Apartment in Londen heeft gebruik gemaakt van het industriële designconcept met zijn edgy en rustieke uitstraling. Het meubilair is beperkt tot het bed, de bedtafels, het dressoir en de kaptafel. Deze industriële slaapkamer maakt gebruik van metalen afwerkingen op de meeste meubels en maakt gebruik van opbergruimte onder het bed om dingen op te bergen. Als u meer van het stijlvolle en comfortabele type bent, is het traditionele interieur misschien wel iets voor u.De stoffen hebben dezelfde patronen die bloemen, effen kleuren, gedempte plaids, geometrische en kleine all-over patronen kunnen zijn. Als je in de verleiding komt, bekijk dan enkele voorbeelden van ontwerpideeën voor kleine slaapkamers voor het traditionele ontwerp. De kamer van Hupomone Ranch in Californië heeft een op maat gemaakte stoel bij het raam om meer ruimte toe te voegen in de anders kleine ruimte. Deze slaapkamer van een geprefabriceerd huis in Mallorca speelt met hetzelfde kleurthema van het uitzicht van buitenaf (groen) en voegde wat grijze accenten toe. De kamer in deze Cat Mountain Residence in Texas geeft je ondanks de beperkte ruimte een ruimtelijk gevoel met zijn open raam en kroonluchter. Een andere fantastische manier om de ruimte te vergroten, zijn de grote open ramen van deze kamer in de Wheeler Residence in Californië. De babyroze en witte combinatie van dit slaapkameridee voor meisjes is best schattig en charmant. De kleine meubels zijn aan de kant gezet om een ​​grotere ruimte te creëren. Het moderne ontwerp uit het midden van de eeuw kan erg verwarrend zijn over de details over welke periode het bestrijkt. Maar voor ontwerpers wordt modern design uit het midden van de eeuw vaak gekenmerkt door tijdloze kwaliteit. Het ontwerp wordt vaak gekenmerkt door strakke lijnen en zachte organische rondingen.Als je denkt dat dit de stijl is voor je kleine slaapkamer, zijn hier enkele moderne ontwerpideeën uit het midden van de eeuw voor de kleine slaapkamer: Deze slaapkamer aan de Bromptons in Londen is vrij comfortabel met de bruine en aardse tinten van de kamer die worden geaccentueerd door de rode lampen . Nog een voorbeeld van hoe ramen zoals deze slaapkamer in de Palms Residence een kamer groter laten lijken. De beperkte ruimte in deze kamer van het Feldman House biedt alleen plaats aan enkele chique meubels met een groot raam naar buiten. Dit moderne slaapkamerontwerp uit het midden van de eeuw maakt gebruik van een muurnis en alkoof om meer ruimte aan de kamer toe te voegen. Bovendien zijn de muren bedekt met foto’s om het minder kaal te maken. Houden we er niet allemaal van als we ruimte kunnen besparen en uiteindelijk passen in alles wat we willen in onze slaapkamers? Hier zijn enkele coole tips die je moet onthouden bij het ontwerpen van je kleine slaapkamers: Hoeveel we ook van het ontwerp houden, vergeet de omvangrijke bedframes. En dit omvat dat kingsize (of zelfs queensize) bed dat u wilt. Gebruik in plaats daarvan ruimtebesparende meubels. Het kan helpen om een ​​kleine kamer groter te laten lijken. Het voegt ook zachtheid toe en introduceert kleuren of patronen die het ontwerp van uw kleine slaapkamer met elkaar verbinden. Belangrijke punten bij het ontwerp: als het bed gecentreerd is, schuift u het vloerkleed ongeveer 2/3 van de weg eronder.Een andere goede manier om meubels in kleine slaapkamers te plaatsen, is door creatief om te gaan met opbergruimtes. In werkelijkheid is de manier waarop je je spullen opbergt een van de sleutels tot een geweldig ontwerp voor een kleine slaapkamer. Pro-tip: gebruik opbergruimte onder het bed en op maat gemaakte planken om ruimte vrij te maken. Bewaar hier je kleine dingen zoals boeken, papierwerk en schoenen. Je kunt ook kijken naar opbergruimtes voor twee doeleinden, zoals een poef om je spullen in op te bergen en tegelijkertijd wat extra stoelen te hebben. Vaak worden we sentimenteel met dingen, dat we niet anders kunnen dan ze te houden, zelfs als we ze niet meer nodig hebben. Dit geldt ook als we dingen in onze slaapkamer bewaren. Minimaliseren betekent dat je je spullen verkleint en je favoriete benodigdheden achterlaat. Zo voeg je ook nog eens ruimte toe aan je slaapkamer. Voeg meer ruimte toe (in ieder geval visueel) met spiegels. U hoeft niet de kamerhoge spiegels, lichaamslengte of horizontale spiegels op schouderlengte te hebben. Pro-tip: verbeter het natuurlijke licht in uw slaapkamer door een spiegel te plaatsen die het licht van een raam reflecteert. Voor ruimtes met hogere plafonds kunt u overwegen een vide of platform voor uw bed toe te voegen met opbergruimte en/of zitruimte eronder. Zorg er echter voor dat de persoon die de slaapkamer gebruikt bereid is op en neer te klimmen om naar bed te gaan.Het neemt helemaal geen vloeroppervlak in beslag en zal zeker functioneel zijn. Gebruik het als vervanging voor een nachtkastje, een boekenkast, een laptopbureau en nog veel meer. Als uw kamer is opgesteld op een niet-buitenmuur met houten balken aan de binnenkant, knip dan een nis uit voor extra planken. De ruimte is misschien niet te diep, maar het kan je zeker meer ruimte geven voor je kleine spullen. Kleine ruimtes kunnen erg interessant zijn om aan te werken, vooral als je van ontwerpen houdt. Maar zoals ze zeggen, er zijn manieren om er omheen te werken, zolang je maar over de juiste informatie en tools beschikt. Ik hoop dat je dit bericht nuttig vond! We zouden graag zien hoe u uw kleine slaapkamers efficiënt en leuk hebt gemaakt! Deel het met ons!.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]