More

  Google’s Pixel 6 kan tekst vertalen terwijl je typt |

  Pixel 6 en Pixel 6 Pro hebben veel AI-trucs in petto, waaronder een Live Translate-functie. Met de eerste mobiele chip van Google, Tensor, kan Pixel 6 tekst vertalen terwijl je typt. De vertaling wordt afgehandeld door de Private Compute Core in plaats van in de cloud, dus het apparaat kan vrijwel onmiddellijk wat u schrijft converteren naar andere talen (inclusief Engels, Frans, Duits, Italiaans en Japans).

  De telefoons kunnen ook berichten vertalen die iemand naar u stuurt. De Pixel 6 kan detecteren wanneer tekst in een chat-app, zoals WhatsApp of Snapchat, in een andere taal is dan de jouwe en biedt een vertaling.

  De functie zou handig moeten zijn om te chatten met vrienden uit andere hoeken van de wereld die een andere moedertaal hebben en misschien niet alle nuances van uw taal begrijpen. Live Translate kan ook handig zijn als je ergens reist met beperkte data- en wifi-connectiviteit.

  Google legt veel nadruk op door Tensor aangedreven AI-functies in Pixel 6-apparaten. Naast Live Translate hebben de telefoons andere taaldetectiefuncties en verbeterde spraakherkenning. Er is een wachttijdfunctie die de verwachte tijdsduur aangeeft dat u in de wacht staat voor duizenden vooraanstaande bedrijven in de VS. Pixel 6 kan ook geautomatiseerde callcentermenu’s omzetten in een interface op het scherm.

  Lees al het laatste nieuws van Google’s Pixel 6-evenement!

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]