More

  ‘Flight Simulator: GOTY Edition’ voegt nieuwe vliegtuigen en locaties toe op 18 november |

  Microsoft geeft Flight Simulator meer pit met een uitgebreide heruitgave, hoewel deze misschien ambitieuzer is dan sommige. Het brengt Flight Simulator: Game of the Year-editie uit op 18 november met zowel een hoop nieuwe inhoud als een aantal zinvolle functie-upgrades. Om te beginnen zijn er vijf nieuwe opvallende vliegtuigen, waaronder de F/A-18 Super Hornet – je hoeft niet te wachten tot de Top Gun-uitbreiding om de toren in een straaljager te laten zoemen. Je kunt ook vliegen met de VoloCity-luchttaxi, het PC-6 Porter-vliegtuig met korte start, de op bushvliegen gerichte NX Cub en de Aviat Pitts Special S1S met één stoel.

  De GOTY-upgrade voegt er acht toe luchthavens, waaronder Marine Corps Air Station Miramar en Patrick Space Force Base. Acht steden krijgen fotogrammetrische detailupgrades, zoals Helsinki, Nottinghm en Utrecht. Er zijn dienovereenkomstig nieuwe tutorials (zoals bush flying en IFR) en Discovery Flights.

  De update voegt ook handige functies toe. Je hebt vroege toegang tot DirectX 12-functies, een verbeterd weersysteem en een herhalingssysteem in de ontwikkelaarsmodus, naast andere verbeteringen.

  Het meest opvallende is dat je hier als veteraan niet voor hoeft te betalen speler: bestaande Flight Simulator-bezitters ontvangen een gratis update op zowel Windows-pc’s als Xbox Series X/S. De betaalde GOTY-release is er vooral om beginners te verleiden. Voor alle anderen wordt dit gefactureerd als een “bedankt”-upgrade die ervoor kan zorgen dat ze terugkomen.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]