More

  Effectieve Condo Kitchen Remodel Tips en ideeën 2019

  Wonen in een flat is tegenwoordig een trend. Velen kiezen ervoor om in een appartement te verblijven vanwege de strategische ligging van werk en school. Met het toenemende aantal mensen dat geïnteresseerd is om in flatgebouwen te wonen, worden er steeds meer gebouwen gebouwd met wooneenheden. Voor sommigen zou het een uitdaging zijn om in een kleine ruimte te leven. Maar voor velen is het juist een goede zaak voor hen. Er zijn zelfs gezinnen die in kleine huizen zouden kunnen wonen terwijl ze nog steeds genieten van moderne technologie! Zien? Wonen op een plek met een klein vloeroppervlak is geen belemmering voor een gelukkig en vervuld leven! Dus wat is het geheim? Het hangt helemaal af van hoe flexibel je bent en ook van je manier van denken en perspectief. Je kunt echt genieten van het leven in een condominium en je kunt het zelfs opknappen als je dat wilt! Ja, dat kan je zeker! Een ruimte die meestal wordt bijgewerkt, is het hart van het huis – de keuken. Dus als je in een condominium woont en je denkt aan het renoveren van je keuken, dan ben je op de juiste pagina! We zullen u helpen beslissen of u doorgaat met de verbouwing, aangezien we u de voor- en nadelen van het bijwerken van een keuken en het budget voor het project presenteren. Lees verder en laat ons u enkele tips en ideeën voor het verbouwen van een condo keuken geven.Natuurlijk is het eerste waar je naar moet kijken het klimaat en het seizoen. Omdat je keuken een binnenproject is, kun je het eigenlijk op elk moment van het jaar doen. Maar idealiter is de vroege zomer en het late voorjaar het bouwseizoen, omdat het weer goed is. Afgezien van het klimaat, moet je ook kijken naar het schema van het gezin. Zorg ervoor dat u de taak plant in tijden dat er minder activiteiten zijn voor iedereen. We moeten er rekening mee houden dat de keuken de drukste plek in huis is aangezien we daar eten bereiden. Omdat het wordt gerenoveerd, kunt u het niet gebruiken. Daarom moet je alles goed plannen. Daarom is de zomer de ideale tijd voor een bouwproject, omdat het de dagelijkse planning van het huishouden het minst verstoort. Anderen gaan liever op vakantie terwijl de verbouwing aan de gang is om afleiding van het project te voorkomen. Er kunnen ook familieleden zijn die allergisch zijn voor stof. Daarom wordt aangeraden om tijdens de bouw uit de buurt van het huis te blijven. De kosten zijn in deze tijden echter hoger vanwege de grote vraag naar bouwdiensten, wat resulteert in het drukke schema van aannemers. In de winter hebben veel aannemers geen projecten en kunnen de kosten lager uitvallen.Het kan zelfs duur zijn als u geen goede beslissing neemt. Daarom is het belangrijk dat u zowel de voor- als de nadelen begrijpt voordat u aan het project begint. Laten we ernaar kijken. Blijkbaar is de nieuwe look van je keuken een van de voordelen die je kunt krijgen na een verbouwing. U kunt uw taken ook goed uitvoeren met een verbeterde indeling en een betere plaatsing van apparaten en andere keukenartikelen. Behalve dat u trots bent op het verbeterde uiterlijk van uw keuken, zal dit ook de waarde van uw huis verhogen. Een mooie keuken is iets waar kopers naar op zoek zijn in een huis. Dus als u van plan bent uw huis in de toekomst te verkopen, is dit een grote plusfactor voor het aantrekken van potentiële kopers. Wat betekent dit? Welnu, u kunt daadwerkelijk een rendement op uw investering krijgen voor al uw uitgaven voor het verbouwen van uw ruimte zodra u uw ruimte hebt verkocht. Een van de voor de hand liggende nadelen van het transformeren van uw keuken is de enorme hoeveelheid geld die u moet uitgeven. Vanwege de initiële kosten die nodig zijn om een ​​keuken te renoveren, moet u ervoor zorgen dat het project de moeite waard is. Afgezien daarvan zou het tijdrovend zijn, vooral als je een grote keuken hebt. Dit betekent dat je op zoek moet naar andere manieren om voedsel te bereiden.Het hangt natuurlijk af van de grootte van uw ruimte, uw locatie, het ontwerp dat u nodig heeft, de afwerkingen die u kiest en de omvang van het werk voor het hele project. Gewoonlijk kost een afwerking in het midden van de klasse $ 25.000 tot $ 30.000. Maar als u op zoek bent naar een high-end look, dan zou het ongeveer $ 50.000 tot $ 100.000 kosten. Voeg altijd 20 procent meer toe aan uw budget om ervoor te zorgen dat u niet zonder geld komt te zitten, waardoor het project vertraging oploopt. Dit hangt ook af of je een nieuw aanrecht, nieuw toilet, nieuwe kasten en keukenapparatuur nodig hebt. Als u alleen de muren opnieuw schildert en de kasten opwaardeert, zult u minder uitgeven. Maar wat als je een budget hebt? Er zijn manieren om te besparen op keukenrenovatie. Als u handig bent, kunt u wat werk doen om de arbeidskosten te verlagen. In plaats van de kasten te vervangen, kunt u ze ook gewoon laten renoveren. Of je kunt ze gewoon opnieuw schilderen en de hardware veranderen om het een nieuwe look te geven. U kunt ook kiezen voor graniet van een lagere kwaliteit voor uw werkbladen in plaats van het kopen van de klasse 5 die erg duur zijn. Heeft u besloten om de keuken van uw appartement te verbouwen? Nou, als je dat deed, hebben we wat keukenideeën voor je verzameld. U ziet hoe de ruimte er voor de verbouwing uitzag en hoe mooi deze is na de verbouwing.Bekijk de onderstaande ruimtes en vergelijk de voor- en na-afbeeldingen. Nou, de meeste flatgebouwen hebben beperkte ruimtes, wat ook betekent dat er maar een klein deel is toegewezen voor een keuken. Maar dat weerhoudt je er niet van om een ​​mooie en trendy kookhoek aan te schaffen! Als je een kleine condo-keuken hebt, zullen de onderstaande transformaties je zeker inspireren! Kom kijken! Onthulling kleine appartementencomplex Gewoon een Tina Bit Nieuwe witte op maat gemaakte kasten, lineaire tegel-backsplash, roestvrijstalen apparaten en kwartswerkbladen werden aan dit project toegevoegd. De verhoogde keukeneiland-ontbijtbar van hun oude ruimte werd verwijderd en de werkbladen zijn nu allemaal gelijkvloers. Wees niet bang om wit te gebruiken in de meeste delen van je keuken. Het zal er echt geweldig uitzien, net als deze! Renovatie kleine keuken in appartement in Los Angeles Eden Builders U verdient iets beters, hoe klein uw keuken ook is. Nieuwe tegels voor de achterwand van de keuken en een vernieuwd aanrechtblad geven je ruimte een nieuwe look.In plaats van de muur staat nu een granieten eiland op de top. Keukenrenovatie voor en na foto's West Hollywood Condo I’m Bored Let’s Go Behalve een nieuw aanrechtblad heeft de eigenaar van deze ruimte er ook voor gekozen om de tegelvloer te veranderen. De kasten werden gebroken wit geverfd en er werden nieuwe kraan, vaatwasser en boerderijspoelbak toegevoegd. Ook is de zakdeur verwijderd om deze keuken meer ruimte te geven. Keukenrenovatie – 819 Forest Ave, Evanston, IL 123 Remodelleren Hoewel de houten kasten niet zo slecht zijn, zag het er een stuk beter uit met een zwart-witte kleurencombinatie. Ook is er een scheidingswand verwijderd om de ruimte functioneler en bruikbaarder te maken. Merk ook op dat er rode vlekken in de keuken zijn die ons het idee kunnen geven dat we keukenartikelen van dezelfde kleur kunnen kopen om zoiets als dit te bereiken. Condo Kitchen Remodel – 21 West Goethe Street, Chicago, IL 123 Remodelleren De keuken is vrij klein, maar de ontwerpers zijn erin geslaagd de totale beschikbare ruimte te maximaliseren door apparaten, aanrecht en kasten op te nemen.Renovatie keukenflat Palm Brothers Een ooit gesloten keuken is nu mooier en lichter met een open indeling. De kasten en werkbladen werden ook bijgewerkt met toegevoegde verlichting. Merk op dat verlichting een grote invloed heeft op de algehele uitstraling van het gebied. Een voorstedelijk appartement verbouwen Mosby Building Arts De nieuwe eigenaar van dit condominium wilde een huis hebben dat haar open en levendige persoonlijkheid weerspiegelt. Daarom bedachten de ontwerpers deze mooie keuken. Ja, wees niet bang om kleuren aan je ruimte toe te voegen. Het zal er wonderen mee doen! Keukenrenovatie – 1030 N State St, Chicago, IL (Gold Coast) 123 Verbouwen Hoe klein uw keuken ook is, hij kan er zeker prachtig uitzien met de juiste verlichting en bijgewerkte afwerkingen. Before and After: Small 1940 Condo Remodel LA Times Vóór de renovatie was de keuken van dit appartement zo klein en er is geen opbergruimte.Daarom werd alles opgelost met een betere indeling en nieuwe kasten voor meer opbergruimte. De meeste keukens met een strand- of kustthema zijn die in huizen die dicht bij het strand liggen. Maar anderen zijn gewoon liefhebbers van de lichte en luchtige aantrekkingskracht van een ruimte in strandstijl. Meestal is het een combinatie van witte kleuren en houten elementen. Deze stijl heeft ook enkele traditionele en eigentijdse elementen. Wil je condo-keukens in strandstijl zien? We hebben er een aantal hieronder: 30-jarige Condo NJ.com Hoewel de indeling nog steeds hetzelfde is, zijn er veranderingen in de keuken, alleen van de crèmekleurige esdoornkasten met een mokka-wash naar de nieuwe wit eiken vloer. Vergeet niet om ook kamerplanten toe te voegen! Als je twijfelt over het toevoegen van planten, lees dan meer over het belang van kamerplanten. Park Shore Tower Condo Kitchen Henning Florida Dit 40 jaar oude condominium ligt naast de Golf van Mexico. Geen wonder dat er wat kustaccenten in zitten met witte shaker-kasten en subtiele traditionele details.Let op het mozaïek glas in de afzuigkap dat deze ruimte een Toscaans tintje geeft. Keukenvernieuwing Keukenrenovatie Arasota Florida Houd van deze transformatie! Het ziet er ruimer uit en het is zeker helderder met witte kleuren en lichte houten vloeren. De planten en bloemen maakten het ook nog mooier. Keukenappartement verbouwen Palm Aire Country Club Keukenrenovatie Arasota Florida De vernieuwde keuken ziet er verfijnder uit! De kasten, hardware en zelfs de kristallen hanglampen zijn allemaal zo charmant. Met het uiterlijk lijkt het alsof dit gebied leidt naar een veranda met uitzicht op de oceaan. Mijn voltooide keukenrenovatie! (voor en na) Addicted 2 Decoreren Van saaie crèmekleurige kasten tot groene met gouden garnituren. Het gebruik van groen, wit en hout weerspiegelt de schoonheid van de natuur. Het is ook interessant om op te merken dat ze schansen op de kasten hebben toegevoegd.Die schelpenhanglampen geven de ruimte een vleugje kust. Donovan Kitchen Charlotte Agenda Is dit geen prachtige keuken? Geen wonder waarom de eigenaar er zo dol op is! Je kunt dat Scandinavische gevoel krijgen als je naar deze foto kijkt, maar je kunt ook hints krijgen van een strandstijl, omdat er overal metrotegels werden gebruikt voor de backsplash, houten vloeren en witte kleuren. Chicago keuken verbouwen Benvenuti en Stein De nieuwe keuken werd daadwerkelijk verplaatst, waardoor het een eiland van 3 meter lang kreeg. Kijkend naar de oude keuken, zou ik kunnen zeggen dat dit een mooie make-over is! Ben je niet dol op die hanglampen die me op de een of andere manier doen denken aan op zeemeermin geïnspireerde haaraccessoires! La Fuente Band Little Bits Of Een open ruimte ziet er zeker beter uit dan een gesloten! Kijk maar eens hoe licht en luchtig deze keuken is. Voeg een rustieke touch toe met houten planken en een industriële twist met deze hanglampen.Maar vanwege hun eenvoudige en edgy uiterlijk zouden ze er verfijnd uitzien. Een scala aan materialen en kleuren kan hier worden gebruikt, maar meestal zijn neutrale kleuren te zien in minimalistische keukens. Verspil geen tijd aan het internetten voor meer ideeën voor het verbouwen van keukenappartementen, scroll naar beneden en kijk naar minimale keukenruimtes! U kunt ook een kijkje nemen in onze bouwgids voor het creëren van een minimalistische keuken. Linear Feat Carnemark Wie zou zijn keuken herkennen als de transformatie zo mooi is? Van een drukke en ongeorganiseerde ruimte veranderde het in een prachtige moderne minimalistische keuken. Met deze zoveel veranderingen, zou ik zeggen dat dit een kostbare transformatie is. Palm Aire Kitchen Remodel Gallery Donco Designs De kleur wit maakt altijd indruk, net zoals je in deze keuken kunt zien. Ik kan zien dat er maar een paar veranderingen waren, maar de gerenoveerde ziet er geweldig uit, vooral vanwege de verlichting. Keuken voor en na Palm Brothers De keuken bevond zich voor de renovatie in een afgesloten ruimte.Daarom werd de krappe indeling veranderd met nieuwe kasten en betere verlichting. $ 35.000 keukenrenovatie AZ Central Bijgewerkte kasten in donkergrijs en wit verbeterden de algehele visuele aantrekkingskracht van deze keuken. Het is ook leuk om keukenstoelen op het kleine aanrecht toe te voegen, wat een perfecte plek kan zijn om snacks te eten of een praatje te maken met de persoon die in de keuken kookt. Chicago Kitchen Remodel Benvenuti en Stein De op maat gemaakte kasten die hier te zien zijn, zijn van de hoogste kwaliteit in vergelijking met de oude. Het goede aan deze keuken is niet alleen het uiterlijk, maar het is ook zeer functioneel met veel opbergruimtes ondanks het kleine appartement. Keuken voor en na close-up Palm Brothers Remodeling Deze keuken had een update van de kast en werkbladen. Ik zou zeggen dat het mooi gedaan was plus de toevoeging van de houten stoelen op tegenhoogte. Contemporary Kitchen Remodel-Lincoln Park Benvenuti en Stein Je kunt het enorme verschil zien tussen de foto voor en na de transformatie.Renovatie appartement keuken Kate Riley Ben je je saaie keukenmuur beu? Update het om uw ruimte een frisse uitstraling te geven. Voeg glas toe aan het gezicht van uw kasten om het visueel groter te maken. Een vleugje hout zal het er ook mooier uit laten zien. Before After Photos Keukenrenovatie Sousmonarbre Hout is mooi maar wit staat mooier als je net zo kiest voor een minimalistische uitstraling. En oh, het toevoegen van wat groen en bloemen geeft je ruimte een meer verfrissende aantrekkingskracht! Dit zijn toch allemaal mooie keukens? Dus als u momenteel in een condominium woont, kunnen de verbouwingen van het bovenstaande keukenappartement u misschien inspireren om uw ruimte te transformeren in iets dat er totaal nieuw uitziet en dat beter voor u zou werken. Het is natuurlijk aan jou of je gaat voor een minimalistische look of iets met een traditionele touch. Wat je ook kiest, zorg ervoor dat je een stevige beslissing hebt genomen voordat je aan het project begint, zodat je je geld niet verspilt. Zorg er ook voor dat u in 2019 de juiste professionals inhuurt om aan uw droomkeuken te werken!.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]