More

  De camera van de Pixel 6 zal grotere beeldsensoren en slimmere AI voor het bewerken van foto’s bevatten |

  De Pixel 6-smartphone is eindelijk onthuld. Op dinsdag legde Google uit welke soorten camera’s en beeldopnamesystemen de nieuwe handsets zullen bieden wanneer ze op 28 oktober in de uitverkoop gaan.

  Zowel de Pixel 6 als de 6 Pro zullen worden uitgerust met een 50-megapixel Octa PD Quad Bayer-brede camera (de basis 6 heeft bovendien 7x Super Res Zoom) en een 12-megapixel ultrabrede camera camera. Hun nieuwe 1/1,3-inch achterste sensoren vangen naar verluidt tot 150 procent meer licht op dan de Pixel 5. De 6 Pro zal ook een 48-megapixel telefotocamera hebben met 4x optische en 20x Super Res Zoom-functionaliteit. Aan de voorkant zal de basis 6 een 8-megapixelcamera bieden, terwijl de 6 Pro een 12-megapixelcamera krijgt.

  Beide modellen kunnen video opnemen in 1080p en 4K (met 30 of 60 FPS) met hun camera’s aan de achterzijde, evenals 240 FPS slo-mo. De camera aan de voorkant van de 6 Pro kan opnemen met zowel 1080p (30 en 60 FPS) als in 4K met 30 FPS. De voorkant van de basis 6 kan echter alleen opnemen met een resolutie van 1080p bij 30 FPS.

  Het bewerken van foto’s zou een veel gestroomlijnder proces moeten zijn dan bij eerdere modellen, dankzij de Tensor SOC-integratie van de Pixel 6. Gebruikers kunnen gebruikmaken van de Magic Eraser, die snel en naadloos willekeurige objecten en zelfs mensen van de achtergrond van opnamen kan verwijderen. Wat echt cool is, is dat Magic Eraser werkt op elke foto die je hebt, of je hem nu zojuist hebt vastgelegd met de Pixel 6 of uit je Google Foto’s-archief hebt gegraven. Het systeem zal automatisch afleidingen aanbevelen om uit je opnamen te verwijderen, hoewel je net zo gemakkelijk handmatig items kunt omcirkelen die je wilt wissen.

  Een andere coole functie is Face Unblurring. De camera scant al automatisch naar gezichten in de scène waar je hem op richt, met behulp van Face SSD (single-shot detector). Als het er een detecteert die wazig is, activeert de Pixel een tweede camera, zodat je daadwerkelijk twee foto’s maakt met een druk op de ontspanknop – een korte belichting van de ultragroothoek en een standaardbelichting van de hoofdcamera. Machine learning hecht vervolgens het scherpere gezicht dat door de ultrabrede camera is vastgelegd op het beeld dat door de hoofdcamera is vastgelegd om een ​​helder hybride beeld te creëren.

  De Pixel 6 kan ook opzettelijk de onscherpte vergroten via de bewegingsmodus (met dezelfde basistechniek als Face Unblur, maar dan omgekeerd) door eerst meerdere opnamen van een scène te maken en vervolgens het onderwerp van de foto via de machine te identificeren leer- en computationele fotografietechnieken en het toepassen van esthetische vervagingseffecten op de bewegende delen, terwijl de statische aspecten helder en scherp blijven. Het beste van alles is dat deze functies zich uitstrekken tot elke app van een eerste of derde partij die afhankelijk is van de camera van de Pixel 6, zoals Snapchat.

  Houd al het laatste nieuws bij van het Pixel 6-evenement van Google!< /p>

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]