More

  50 trendy ideeën voor thuiskantoorontwerp voor vrouwen

  Thuiskantoren zijn meestal geen noodzakelijk onderdeel van een huis. Maar voor mensen met een thuiswerk, hebben ze de neiging om al hun tijd thuis door te brengen. Zelfs mensen met een kantoorbaan moeten soms papierwerk van kantoor mee naar huis nemen. Het zou bij dergelijke werkarrangementen ideaal zijn om een ​​eigen werkruimte te hebben. Vandaar de behoefte aan een ontwerp voor een thuiskantoor dat u helpt productief te zijn. Voor veel vrouwen, vooral degenen met kinderen, is thuiswerken de eerste en beste optie geworden. Omdat veel thuiswerkbanen flexibel zijn, stellen deze werkende vrouwen in staat voor hun gezin te zorgen en tegelijkertijd hun carrière te bevorderen. Als je er een bent, wil je natuurlijk niet zomaar overal in huis werken. Het is aan te raden om een ​​thuiskantoor te hebben dat bevorderlijk is voor het werken. Niet alleen moet de kamer compleet zijn met alle meubels die nodig zijn voor het werk, ook de indeling en het ontwerp van de kamer zijn belangrijk om op te merken. Een thuiskantoorontwerp voor vrouwen kan alles zijn wat je maar wilt! Het kan behoorlijk extravagant zijn met sierlijke meubels of het kan eenvoudig en strak zijn. In veel gevallen zijn de heldere en “vrouwelijke” kleuren een thuiskantoorontwerp voor vrouwen. Dit zijn meestal pastelkleuren en roze. Accessoires zoals vazen ​​(met of zonder bloemen), spiegels, fotolijsten en sierlijke vloerkleden en kussens worden vaak geplaatst.Het hebben van een uitgebreide opslagoplossing minimaliseert of verwijdert rommel. Boekenplanken en laden doen meestal de truc. Door de muren te schilderen, accessoires en sierlijke meubels toe te voegen en je kantoor te personaliseren, ziet je ruimte er zeker nog beter uit. In veel thuiskantoren kan de toevoeging van banken en salontafels, en in sommige gevallen de toevoeging van een stoel bij het raam met kussenkussens, een huiselijk gevoel geven. Het creëren van zelfs een kleine woonruimte binnen het kantoor kan daarbij helpen. Foto’s en gepersonaliseerde accessoires of souvenirs zullen zeker die huiselijke sfeer creëren. Denk allereerst goed na over de juiste plek voor je thuiskantoor. Evalueer de ruimte die je nodig hebt. Er moet voldoende ruimte zijn om comfortabel te werken en een goede workflow te hebben. Inbegrepen in overweging zijn uw bureau en stoel en hoe ze in de kamer passen. Om op te starten, is het het beste om uitgebreide opslag te hebben. Dit alles zal bijdragen aan hoe u uw kantoor zou ontwerpen en organiseren. Over het organiseren van je meubels gesproken, goede verlichting en uitzicht zijn van cruciaal belang. Plaats uw bureau, vooral als u een computerscherm gebruikt, zodanig dat er geen schittering is van het natuurlijke licht buiten uw raam of van een bovenlicht.Als uw kantoorlocatie geen ramen heeft, plaats uw bureau dan naar de deur gericht of hang inspirerende kunstwerken of een prikbord boven uw bureau. Er komen zoveel ontwerpideeën op met verschillende stijlen, die een verscheidenheid aan kantoorsfeer geven. In de meeste, zo niet alle, gevallen is het ontwerp gebaseerd op de persoonlijkheden en voorkeuren van mensen, die zeker zullen helpen om het beste uit u te halen om uw taken te voltooien. Volg mee om trendy ontwerpideeën voor thuiskantoren voor vrouwen te bekijken! De klassieke details van rijk hout en kleurenpaletten vullen deze kamers. De sierlijke meubels maken een grandioze look af aan een verder eenvoudig thuiskantoor. Modern in Montvale Jennifer Pacca Interiors In tegenstelling tot de eerdere voorbeelden hierboven, het kleurenpalet van dit thuiskantoor is lichter. De kamer is zelfs lichter gemaakt door de stoel bij het raam. In plaats van boeken zijn de planken achter het bureau gevuld met ornamenten. Het heeft zeker een meer vrouwelijke sfeer. Transformation Amato Design Inc. Dit voorheen eetgedeelte was omgetoverd tot dit stijlvolle thuiskantoor.De open planken en de enkele kast geven een open en ruimtelijk gevoel aan de kamer. Dit thuiskantoor voegde zelfs een sierlijke spiegel toe, wat bijdroeg aan de vrouwelijke aantrekkingskracht. Timeless Treasure Thuiskantoor Lilu Interieur De op maat gemaakte kasten hierboven bieden veel ruimte voor het verfijnde bureau eronder. Er is zelfs een kleine ruimte voor een hond. Het heeft ook een geweldig uitzicht naar buiten omdat het bureau uitkijkt op een raam. Almaden Hills Reconstruction Alison Whittaker Design Deze kamer heeft een veel natuurlijke lichtinval met een raam aan de zijkant. De jaloezieën zijn effectief om de intensiteit van het licht dat de kamer binnenkomt aan te passen. Er is zelfs een stoel bij het raam voor als je even wilt ontspannen. Kentfield Traditional Elegance PatriARCH-architectuur De muren en de inbouw planken zijn grijs geverfd, waardoor een metaalachtige illusie ontstaat en visueel contrasteert met de natuurlijke houtkleuren van de vloer en het bureau. Dit thuiskantoor heeft behoorlijk interessante accessoires met die tafellamp en geometrische kroonluchter.Het is perfect afgestemd op de meubels en accessoires. Het flume-tapijt is ook een hele attractie. Woodforest Studio G Interior Design De verfijnde rekken schitteren in dit thuiskantoor, toegeven aan die traditionele elegantie. Er is een juiste balans tussen kleine potplanten, fotolijsten en andere accessoires zodat het er niet rommelig of kaal uitziet. Belize Condo 41West Dit thuiskantoor maakt deel uit van een Neoklassiek appartement. De rijke details in elk houten meubel (en zelfs het plafond) benadrukken de verfijning van dit thuiskantoor. Moderne thuiskantoren hebben een warme en uitnodigende sfeer met neutrale en natuurlijke kleuren. Moderne kantoren hebben de neiging om minimalistisch te zijn en af ​​te wijken van zwaar gedecoreerde ontwerpen. Modern Home Office CCS Architecture De opbergkubus met planken sluit naadloos aan op de bureaus. Op deze manier oogt de kamer schoon en ruim.Modern thuiskantoor met ingebouwd bureau + opslag Jennifer Gustafson Interior Design Het ingebouwde houten bureau, de planken en de kasten zijn opnieuw te zien in dit thuiskantoor. De open planken blijven echter over voor het weergeven van gekozen decors die passen in de stijl en sfeer van de kamer. Modern huis | Kimberly Demmy Design Kimberly Demmy Design De schone witte muren, al het natuurlijke licht en de aanwezige planten zorgen ervoor dat dit thuiskantoor er vrij sereen uitziet. Om nog maar te zwijgen van de manier waarop de boeken en tijdschriften op de kast zijn geordend, vrij van rommel, maken dit een droomkantoor aan huis. A Home Office Tur-ontwerp Met al het meubilair aanwezig in deze kamer ziet dit thuiskantoor er behoorlijk druk uit, wat in contrast staat met de meer schaarse en schijnbaar ruime voorbeelden van thuiskantoren hierboven. Maar deze kamer is sowieso nog ruim, hoog plafond en die hoge muur van ramen. Bovendien is er een kleinere werkruimte in de volgende kamer.Ondertussen is het bureau verbonden, maar op een ander deel van de muur, met name een die naar het raam is gericht. Deze ziet er niet eens strikt uit als een thuiskantoor met de aanwezigheid van het kleurrijke tapijt en de bank. Richmond Hill Home Kathy Daukant Interieurs De perzikkleurige muren gaan goed met de witte kasten. Merk op dat in plaats van dossiers of papieren op de planken te leggen, dit kantoor dozen gebruikt om dossiers te sorteren en op te slaan, waardoor het kantoor er nog schoner en georganiseerder uitziet. Er is zelfs een stoel bij het raam voor als je even weg wilt van je werk. Perfect geschikt Lilu Interiors De ontwerpers van dit thuiskantoor besloten de kleuren en texturen te matchen met de garderobe en accessoires van de klant. Op deze manier ziet het thuiskantoor er niet uit alsof het los staat van de rest van de esthetiek van het huis. Southwestern Creekview Custom Homes Een prachtig schilderij, de prachtige wit tapijt, en het bureau en de stoelen trekken de aandacht bij het zien van dit thuiskantoor.De nadruk en de prevalentie van hout, van de vloer tot de muren tot stukjes meubilair, zorgt ervoor dat een thuiskantoor dat rustieke en huiselijke ontwerp heeft. Vina's Tiny House Sol Haus Design Zelfs een klein huis kan plaats maken voor een thuiskantoor. Hoewel het lijkt alsof een bureau net opzij is gegooid, ziet het er helemaal niet slecht uit en ziet het er zelfs erg gezellig uit. Al dat natuurlijke licht dat binnenkomt en het landschap buiten zal iedereen zeker inspireren om door te werken. Strawberry Park Residence RMT Architects Dit huis doet niet alleen kantoor, maar deze hele residentie volgt het romantische en toch rustieke thema van lodges uit het vroege Amerikaanse westen. Terwijl de natuurlijke materialen het rustieke thema benadrukken, brengen het sierlijke tapijt en de rijke details de romantici naar voren. Wolf Creek Ranch Magleby-constructie Vanaf de muren en de vloer tot aan het bureau en de planken, dit thuiskantoor voldoet echt aan het rustieke thema. Zelfs de accessoires vullen de algehele esthetiek aan.Eigentijdse thuiskantoren volgen de trends van vandaag en de toekomst. De sterke contrasten van zwart en wit zijn gebruikelijk in veel moderne huizen. Thuiskantoor Woonkamer Nieto Design Group Deze kantoorruimte gaat naadloos over in de woonkamer, aangezien het op maat gemaakte bureau met leren blad in feite is verbonden met de achtercurve van de bank in de woonkamer. Zo is de woonkamer ook je werkkamer geworden. Het lijkt de toekomst van thuiskantoren! Thuiskantoor met Crestron Control Olive Audio Visual The way dit thuiskantoor is bijna helemaal wit en doet denken aan sciencefictionfilms met ultramoderne laboratoria. In plaats van strikte rechte muren, voegt de gebogen muur een geometrische aantrekkingskracht toe aan de kamer om te contrasteren met de edgy meubels. Family Room Elad Gonen Het zwart-witte kleurenschema brengt zeker die eigentijdse stijl van dit thuiskantoor naar voren. Een plank wordt gecompleteerd door een uitstalling van boeken en decors.Het interessante koeienhuid vloerkleed draagt ​​bij aan de stijlvolle look. Continuum Nieto Design Group Dit nette en verfijnde thuiskantoor heeft overal een uniek bureau en geometrische meubels. Het spreekt zeker aan op een eigentijdse stijl en is een perfecte setting voor een ruimte met een prachtig uitzicht op de oceaan. Dat iconische Marilyn Monroe-decor ziet er ook niet misplaatst uit. Appartement 1202 iStudio-architectuur Het witte bureau dat op afstand staat tussen de kasten en onder de planken in dozen is wat dit een strak en netjes thuiskantoor maakt. Het is vrij ruim met het bureau aan één kant van de muur. Het helpt ook om een ​​goed zicht op het stadsbeeld te hebben. 533 Leonard 2 slaapkamers Vet New York Design A-huis kantoor met onconventionele inrichting in plaats van de gebruikelijke bureaus en stoelen. De gekozen inrichting maakt de kamer nog ruimer en schoner. Merk op dat het blauwe vloerkleed bij het raam de aandacht trekt met de misplaatste kleur in een overwegend wit kantoor.Naast het bonttapijt en de inrichting, is deze kamer erg hip en trendy en toont het de persoonlijkheid van iemand die misschien in kunst en design werkt. Dit kantoor beschikt ook over een eigen natte bar voor een kleine pauze. Green Calvert Design Studio De schaarse groene accenten springen eruit in deze witte muren, waardoor dit thuiskantoor tot leven komt. De open planken en de unieke lamp voegen meer variatie toe aan een verder minimalistisch en toch eigentijds kantoor. Office With a View Meister Construction Ltd De vrouwelijke accenten zoals de ronde spiegel, fotolijsten en decor maken dit een duidelijke toegeeflijkheid voor vrouwen. Maar het hoogtepunt van dit thuiskantoor is het feit dat het bureau naar het raam is gericht, waardoor je een perfect zicht hebt op het buitenlandschap. Evermotion Rits Deze heeft veel open ruimtes die het benut bij het combineren van de werk- en leefruimte. Aan de zijkant is een zithoek zichtbaar. Het unieke bureau en de draaistoel trekken zeker de aandacht.Condo Home Office” width=”610″/> Toronto Condo Staging Voor dit condo-thuiskantoor hebben ze een manier gevonden om de privacy te behouden met behulp van een schuifdeur, die het kantoor van de rest van het appartement scheidt. De lange spiegel, het schilderen , en abstracte inrichting geven dit kantoor smaak. Let ook op de unieke opslag. Private Residence in Southwest Florida Collins & DuPont Design Group De manier waarop de binnenmuren werden ontworpen, sprak verfijning voor. In plaats van rechte lijnen, kromden ze het bovenste bureau erachter om af te dwalen van saai te zijn. Let ook op de elegante kroonluchter die past bij het kleurenschema van de kamer. In plaats van flitsende displays en hoogstandjes van architectuur, houden minimalistische thuiskantoren het ontwerp graag strikt voor functionaliteit. Maar dit betekent niet dat deze kantoren saai en saai zijn. Rustig, cool een nd Verzameld in Downtown Toronto Andrew Snow Photography Rustig, cool en minimalistisch. Het lijkt misschien alsof dit thuiskantoor net in de hoek is geschoven, of in dit geval onder de trap, het is nog steeds chic en mooi.Fig Gepetto De lichte houten vloer en de witte muren geef dit thuiskantoor een ontspannende uitstraling. Om nog maar te zwijgen van het feit dat alle meubels zijn gemaakt van lichtgekleurd hout, wat bijdraagt ​​aan die ontspannen sfeer. Ze zijn niet te groot, nemen ruimte in beslag en geven een vrij gevoel in de kamer. VC Design Chris Snook Dit kantoor houdt het simpel met dat bureau plakte aan de muur. Het is interessant om de lampen aan de muur te zien hangen in plaats van op het bureau. Dit zou meer ruimte creëren om rond het bureau te werken. De kamer is kaal, maar het is ook interessant om kennis te nemen van de stoel bij het raam die is gemaakt met kasten. Contemporary Condo A. Ontwerp bij Sunninghill Inc. A thuiskantoor dat versmelt met de woonkamer. De kantoorzijde is richting het balkon met een prachtig uitzicht op de oceaan. Op het eerste gezicht zou je het bureau kunnen aanzien als een iets grotere zwevende plank, maar het werkt goed genoeg voor zijn doel.Als u met z’n tweeën thuis werkt, is dit een eenvoudige oplossing om maar één kantoorruimte te hebben. Werkruimtes scheiden door een open plank die u beiden kunt delen. Lake House Retreat Morgante Wilson Architects Een eenvoudig bureau die ook compartimenten heeft om belangrijke documenten in op te bergen. De planken erboven zorgen voor de weergave van ingelijste foto’s en kunst. Let ook op het interessante behang dat contrasteert met de witte werkruimte. Yarrow Point Custom Home Dacoda Custom Homes Het eenvoudige licht grijze muren hadden er saai uit kunnen zien, vooral zonder veel decoraties en accessoires in de kamer. Maar deze kamer wordt opgefleurd door de kamerplanten, het interessante schilderij en het vloerkleed. De fauteuils passen perfect bij de kamer. Maple Valley Alair Homes Het grote raam maakt de kamer levendiger en nog ruimer. De meubels zijn niet te flitsend maar zien er nog steeds erg mooi uit. Het vloerkleed met dierenprint is een echte blikvanger.Als het in je persoonlijkheid en voorkeur ligt om bombastische kleuren, decor en styling te hebben, zul je deze leuk vinden. Santa Monica Office JAC Interiors Geen van de meubels in dit thuiskantoor lijkt uit hetzelfde tijdperk of dezelfde stijl te komen. En toch werkt het allemaal samen om dit eclectische interieur te bedenken. Bovendien dragen het kleurrijke muurkunstwerk en het zachte, pluizige vloerkleed bij aan die bijna bohemien-achtige stijl. Bellmont 1900 Stijl en rail, kastenontwerp en studio Alle fotolijsten en decors die op de planken staan, zijn netjes geordend. Het lichte bureau lijkt een gedurfd contrast te vormen met de effen gebroken witte muren en de donkere houten vloer. Ook het kleurrijke vloerkleed lijkt meer leven in dit kantoor te brengen. Luiza Vonthorr De vintage inrichting aan de linkerkant plus de vintage klok geeft dit thuiskantoor een ouderwetse, bijna sprookjesachtige uitstraling. Ook het behang, dat op een bos lijkt, helpt bij het creëren van die look.Santa Cruz Haus Feldman Architecture, Inc. De kleur burst in dit thuiskantoor is zeker in het oog springend. De knalroze bank bovenop dat kleurrijke vloerkleed en die diepblauwe vloer is een kleurencombinatie die je niet zou verwachten. Voeg het houten bureau toe dat niet op zijn plaats lijkt te zijn. En toch is dit zo’n hippe kamer. Vialetto Kavel 1 Ezra Lee Design+Build De wanden en bureaus van dit kantoor zijn gemaakt van hetzelfde hout. Dit zou deze kamer een rustieke stijl hebben gegeven, maar de blauwgroene muur ertussen maakt de kamer levendiger, jeugdiger en moderner. Het bord, de planten en de kurkborden dragen daar ook aan bij. Beach Street Office Melissa Lenox Design De feloranje muur aan de ene kant contrasteert het doffe geel aan de andere kant, wat leven in dit thuiskantoor brengt. Het bureau past perfect bij de zwevende planken. Er is ruimte voor enkele excentrieke versieringen. Working Inspiration Beth Diana Smith Interieurontwerp Dit thuiskantoor is een van de meest gedecoreerde op deze lijst.Deze kamer lijkt vrouwen aan te spreken die van handwerk en design houden. Homerama 2014 Stel het podium in thuiskantoor ziet eruit alsof het van een ontwerper is. Met alle ambachten op de opvallende bureau-organizer en door de kamer. Daarachter staat het bureau, gevangen tussen de vitrinekasten. Tarrytown Butter Lutz Interiors, LLC De coole en gedurfde patronen op dit thuiskantoor zijn zeker oogverblindend. Terwijl het groene behang matcht met de groene kussens, matcht het zwart-witte zigzagpatroon van een vloerkleed met de bureaus. Mijn kantoor Artistieke ontwerpen voor het leven, Tineke Triggs The gedurfde keuze aan kleuren en patronen die overal in dit thuiskantoor te vinden zijn, is gewoon erg spannend en interessant. Er zijn veel texturen en elementen die smaak aan deze kamer geven. Denise Richards Residence Smith Firestone Associates Chic en girly met de kleurencombinatie gekozen voor dit thuiskantoor.Het is veilig om te zeggen dat dit een van de meest opwindende thuiskantoren op deze lijst is. Maar het is ook een ontwerpkeuze voor degenen die daarvoor brutaal genoeg zijn. Als u van plan bent een thuiskantoor aan uw huis toe te voegen, laat deze lijst u dan inspireren om uw eigen kantoor te ontwerpen. Misschien hadden de bovenstaande voorbeelden u al een idee gegeven van het soort thuiskantoor dat u wilt. Welke van deze heeft je het meest geïnspireerd?.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]