More

  50 ideeën voor trapleuningen

  Sommige trappen hebben geen leuningen of leuningen, andere wel. Trapleuningen zijn echter ideaal, zo niet essentieel, om veiligheidsredenen. Afgezien van hun functionele doel, geven ze trappen een visuele aanwezigheid en voegen ze een stijlvolle uitstraling toe aan uw huis. Elke keer dat u uw huis verbouwt of een structuur in uw huis bouwt, is er altijd een bouwcode om te onthouden voor de veiligheid van mensen. Trapleuningen hebben er ook meerdere. Ten eerste zijn leuningen vereist wanneer trappen een totale stijging van ten minste 30 inch vanaf het grondoppervlak hebben, of wanneer er vier of meer trappen zijn. Trapleuningen of leuningen moeten de juiste hoogte hebben om de veiligheid van iedereen die het gebruikt te garanderen. Volgens de wooncode mag de hoogte van de leuning niet minder zijn dan 34 inch en meer dan 38 inch boven de bovenkant van het traptrede. Een minimale handafstand van 1 inch van de muur is vereist. Als uw trap aan beide zijden twee leuningen heeft, is de minimale afstand tussen beide 27 inch, zodat er voldoende ruimte is voor mensen om te lopen. Bovendien, als er slechts één reling is, moet de leuning zonder leuning ten minste 31 ½ inch van de muur verwijderd zijn. Er moet ook aan worden herinnerd dat de leuningen en leuningen ten minste 200 pond moeten kunnen dragen.Afhankelijk van de stijl, zullen de kosten van trapleuningideeën variëren. Hoe ingewikkelder de stijl van de trapleuning is, hoe duurder deze zal zijn. Meestal is de prijsklasse van $ 336 tot $ 572. Ongeacht de prijsklasse moet u voor ieders veiligheid rekening houden met trapleuningen, vooral voor mensen zonder een goed evenwichtsgevoel. Er is een indrukwekkende en spectaculaire verscheidenheid aan stijlen en modellen van trapleuningideeën waaruit u kunt kiezen. Sommige zijn gemaakt van hout, sommige met staal en andere van ijzer, verticale bedrading en zelfs glas. Trapleuningen zijn als het frame van een trap zoals in de schilderkunst: ze completeren de visuals van de architecturale structuur. Laten we eens kijken naar ideeën voor trapleuningen! Traditionele reling Zuid Shore Millwork Deze traditionele reling met rechte balusters is een eenvoudig maar elegant ontwerp. De leuningen zijn zwart geverfd om bij het traptrede te passen, en de balusters en plint zijn wit. Het zwart-witte accent zorgt ervoor dat het er strak en verfijnd uitziet. De kicker voor dit ontwerp is de nieuwe post die op een vuurtoren lijkt.Verticale houten balustrade Moontower Aan de ene kant van de trap waar een muur is, is er een eenvoudige houten leuning. Aan de andere kant zijn fijn bewerkte verticale houten balustrades die van het plafond tot de vloer raken. Dit leuningontwerp is perfect voor deze middelgrote trap. Rustieke trap Jeffrey Dungan Architects Rustieke huizen zoals deze passen bij het ontwerp van een rustieke trapleuning. De ruw uitgehouwen houten balken vormen het hele railingsysteem. Het vormt een perfecte aanvulling op de architecturale elementen en het meubilair van het huis. Spiraalleuning Michael H. Masilotti Architects Wenteltrappen hebben uiteraard de neiging om spiraalvormige leuningen te hebben. Voor deze slingert de dramatische maar elegante curve van de rijke en gepolijste houten reling langs het frame van de wenteltrap. De hele structuur is gemaakt van hetzelfde hout en vormt een harmonieus en mooi architectonisch stuk in uw huis.De manier waarop de stootborden en de balustrades zijn gemaakt van gepolijst hout, past perfect bij de vintage look van de woonruimte. De houten balusters zijn fijn bewerkt en tussen rechte balusters geplaatst om variatie in stijl te bieden. Deze trap is gerenoveerd om in het huis in Tudor-stijl uit 1911 te passen. Traditioneel en uitlopend Zuidelijke trap Deze elegante traditionele trap geeft smaak aan zijn stijl voor het gebogen frame aan het begin. De reling volgt deze bocht. De bruine leuning snijdt het frame uit dat aan weerszijden naar de voluten leidt. De nieuwe posten en balusters zijn slank. De gecanneleerde balusters zijn wit om bij de stootborden te passen, terwijl ze ook een aanvulling vormen op de bruine leuning en palen. In plaats van de bredere en zwaardere kokerprofielen, heeft deze trap Belle Meade palen. Brede houten balustrades Marble Crafters De houten balustrades en de houten lambrisering geven de trap een grootse en vintage uitstraling, in tegenstelling tot de betonnen treden.Oar reling Smith & Vansant Architecten Deze gehele trap is gemaakt van hout. De witte en bruine kleuren dragen bij aan een eigentijdse uitstraling. Maar het hoogtepunt van deze trap is de roeispaanbalustrade. De stilistische keuze is gemaakt om te passen bij het feit dat deze trap uit een huis aan het meer komt. Dubbele leuning Zuidelijke trap A traditionele trap die klasse en elegantie uitstraalt. De witte balusters passen bij de stootborden. Deze specifieke trap heeft twee leuningen aan elke kant van de trap. De eerste buigt mee en vormt de bovenkant van de volute newel. De tweede leuning zit er net onder, versoepelt en draait ook om naar het slakkenhuis. Dit en de witte balusters lijken zich rond de nieuwe posten op de starttrede te vormen. Handgesneden middeleeuwse trap MW Design Workshop Deze trap is geïnspireerd op een middeleeuws thema en stijl. De hele reling – van de opwindende nieuwe paal tot de spiraalvormige leuning tot de aangepaste balusters – werd vakkundig met de hand gesneden.De balusters zijn van fijn smeedwerk. De combinatie geeft een klassiek en toch modern relingdesign. U-vormige trapleuning Zahn Builders De gestroomlijnde houten leuningen sluiten aan op nieuwe palen in Craftsman-stijl. Boven, boven het bordes, zijn twee landingsnewels naast elkaar geplaatst, waardoor de twee trappen met elkaar worden verbonden in plaats van een raildrop te hebben. De balusters zijn gemaakt van smeedijzer, afwisselend enkele en dubbele knokkels. De treden passen bij de nette bruine verf van de leuning en nieuwe palen die perfect contrasteren met de witte stootborden. Moderne spiraalvormige trappen Trabczynki This betonnen trap is bekleed met eikenhout om het een verfijnde en strakke uitstraling te geven. In plaats van de reguliere structuur met nieuwe posten, kiest deze trap ervoor dat de leuning in een bocht valt, eigendom van het algemene kader van de trap. Daarnaast heeft deze trap in plaats van de reguliere balustrade een stijlvolle helix-achtige structuur voor balustrade welke is gemaakt van gesmeed RVS.Alles behalve de balusters, die zijn gemaakt van smeedijzer, zijn gemaakt van het donkere hardhout. Gewoonlijk zijn alle nieuwe berichten van dezelfde grootte en vorm. Maar in deze zijn de landingsnewels anders dan de veel bredere en zorgvuldig gesneden startnewel. Houten balustrade en metalen nieuweel Het moderne huis De strakke houten balustrade past bij de lichtbruine houten treden. De newels zijn van slank metaal dat de leuning ondersteunt. Bij afwezigheid van verticale balusters is er een marmeren plaat die als reling fungeert en evenwijdig loopt met de leuning. Aan de andere kant van de trap fungeren de verticale metalen als wand en balustrade. Houten reling met metalen leuning The English Room Op het eerste gezicht lijkt deze zwarte trapleuning helemaal van hout. De eenvoudige nieuwe palen worden gecompleteerd door het kruisontwerp voor balusters. De gekruiste leuning fungeert tevens als leuningbescherming voor de metalen leuning. Met de eenvoud van de reling past het perfect bij het rustieke ontwerp van de trap.De leuning is van binnen zichtbaar, in de richting van de loop van de trap. Maar de metalen balusters zijn bekleed met rechthoekige blokken hout om de prachtig uit elkaar geplaatste houten balusters te creëren. Dit ontwerp geeft de trap een rustieke en toch moderne uitstraling. Gedetailleerd metaalwerk Meadowlark Design +Bouw een moderne en eigentijdse trap. Het gedetailleerde ijzerwerk voor de balustrades ziet eruit als een kunstwerk in een museum. Ze raken de treden nooit helemaal, maar worden ondersteund door de metalen nieuwe palen. De ijzeren balustrades werken schijnbaar als een gordijn. Ondertussen is de leuning bedekt met fijn hout en sommige treden strekken zich naar buiten uit om planken te creëren. Het kleurenschema maakt ook de look voor een moderne trap compleet. Gebogen balusters Soucie Horner De strakke en slanke houten leuning past bij de treden. De metalen reling is niet alleen verticale balusters die gelijkmatig verdeeld zijn. Gebogen balusters wisselen rechte verticale balusters af, dus wanneer er licht op valt, creëert het een illusie van golven.Dit maakt het nieuwe begin interessant als het rolwerkframe en vormt zich tot een holle paal. Het wordt aangevuld door de mooie en gepolijste houten leuning. Stalen spindels Speciaal Trap & Rail Een eigentijdse uitlopende trap die er op het eerste gezicht gewoontjes uitziet. Terwijl de trap voornamelijk is gemaakt van rood eikenhout, is de reling gemaakt van roestvrijstalen spindels in een grillig patroon wat hem uniek maakt. Gebogen wenteltrap MW Design Workshop In plaats van een rechte overloop die gebruikelijk is bij U-vormige trappen, buigt en zwaait deze trap. Zo buigt ook de stalen balustrade bij de overloop en de houten leuningen ook als ze draaien. Hedendaagse glazen rails South Park Design Build Deze kleine trap is op maat gemaakt met de houten leuning die doorloopt tot aan de paal. De stringer is ook van hout, waardoor het relingsysteem lijkt op een houten omheining.Merk op dat er weinig ruimte is tussen de glazen en het glas met de houten paal. Slank zwart staal Walker Workshop Deze trap combineert drie van de meest voorkomende materialen waar veel trappen van gemaakt zijn. De leuning is van hout. Maar de plint is van staal waar de glazen balustrade op is aangesloten. Door een dergelijk ontwerp lijkt het alsof de trap wordt omsloten door het strakke zwarte staal. Glasstrips Edwards & Hampson Een open trap is gemaakt om er modern uit te zien met glazen stroken die als balustrade fungeren. De ontwerpers kozen voor een eerder minimalistische stijl met de vierkante newels en platte kappen. Dit balustradeontwerp zorgt ervoor dat er meer natuurlijk licht in huis komt. Glaslijst Lapis Design Partners Terwijl de meeste glazen balustrades aan de buitenkant zijn bevestigd, aan de zijkant van de draagbalk of plint, volgt bij deze trap het glas de vorm van elke verhoging van de trap, op zijn plaats in de draagbalk geplaatst.Gebogen glaspanelen Speciale trap en rail Een moderne trap die nog indrukwekkender is geworden met de gebogen glazen panelen voor de balustrade en het esdoornhout dat de trap omlijst. Met de torenhoge ramen die dit huis heeft, was de keuze voor een glazen balustrade het beste om veel natuurlijk licht binnen te laten. Moderne rustieke trap Speciale trap en rail De nieuwe posten van deze trap zijn gemaakt van teruggewonnen hout, wat de trap een rustieke uitstraling geeft. Het installeren van de glaspanelen maakt het modern om het oude hout te contrasteren. Gebogen metalen reling Dayna Katlin Interiors De reling buigt mee met het raamwerk van de trap. De gehele leuning is gemaakt van ijzer en vormt een aanvulling op de betonnen trap. De nieuwe posten zijn slank maar fijn bewerkt ijzer. In plaats van dat de balusters op de treden zitten, worden de balusters in beugels gestoken en aan de plint van de trap bevestigd.Ten eerste buigt de smeedijzeren reling perfect samen met het raamwerk van de trap. De gedetailleerde balusters worden in decoratieve beugels aan de zijkant gemonteerd. De slanke leuning leidt naar een prachtig gesneden nieuwe paal die op de vloer staat in plaats van een starttrede. Plaatstalen trap IJzer & Draad Deze gevouwen stalen trap lijkt te zweven zonder een rok, maar wordt in werkelijkheid ondersteund door een stalen balk onder de treden. Er is ook de afwezigheid van balusters, waardoor het blijft met de slanke zwarte leuning en newels. Het geheel is gemaakt van strak metaal en is zo vakkundig gemaakt om deze moderne trap te worden. Schermrails Wheeler Kearns Architects Deze wenteltrap heeft een moderne en industriële uitstraling dankzij de metalen reling. Het railingsysteem is best interessant. De leuningen zien er onsamenhangend uit in plaats van een enkele doorlopende bocht langs de wenteltrap te zijn. Terwijl de leuning is gemaakt van hout, zijn de schermen die op hun plaats zitten in plaats van balusters gemaakt van staal.Golvende reling Trillium Architects Made van metaal kan de leuning van deze trap net als elke andere leuning zijn. Als het niet voor de golvende rails was, zou het zo zijn. In plaats van dezelfde oude horizontale reling werd het metaal gesmeed om de golvende structuur op de reling te vormen. Rijke details over reling Bier Architectural Group De slanke houten leuning komt neer op een slakkenhuis, gebogen langs de curve van de trap. Maar het echte hoogtepunt is de smeedijzeren reling. In tegenstelling tot de smeedijzeren balusters is deze ijzeren balustrade rijk aan details, waardoor de trap nog eleganter en charmanter wordt. Woodland reling Elegant Iron Studios De reling van deze trap is gemaakt van ijzer dat met ingewikkeldheid is gesmeed. Het smeedijzer, bevestigd aan een houten basisrail, werd gesmeed tot een bosreling met eikenbladeren. Het ontwerp past perfect bij de bosrijke esthetiek van het huis.De nieuwe posten zijn afgedekt met eindstukken. De ijzeren balustrade is een mix van gewone balusters, enkele knokkels en wat ijzeren rolwerk. Slank spiraalijzer Everwood Deze adembenemende wenteltrap komt uit een Europees geïnspireerd huis. De strakke ijzeren balustrade volgt de bruine en crème kleurstelling van het huis. In plaats van op de treden te worden bevestigd, worden de balusters en newels aan de zijkant gemonteerd. De balusters wisselen af ​​tussen rollen, effen en knokkelstijl. Schone glazen balustrade SAOTA De strakke snit van glas dient als balustrade van deze trap. De metalen leuning is op het glas gemonteerd, zodat deze naar de binnenkant van de trap wijst. De witte open stootborden en het transparante glas geven de trap een open en vrij gevoel. <Industriële trap Ikonos This opvallend staal van een trap buigt naar beneden. Aan de ene kant buigt de glazen balustrade langs het raamwerk van de trap.De leuning past bij de treden en de algehele industriële uitstraling van de woonruimte. Reling van gekleurd glas Elegant ijzer Studio’s Het hoofdframe van deze reling is gemaakt van roestvrij staal. De lichtgrijze kleur accentueert de gekleurde glaspanelen die de trap uniek maken. De gekleurde panelen verschillen in kleuren, vormen en maten om afwisseling en schoonheid te bieden. Moderne glazen trap Alter Urban Architecture Deze moderne glazen balustrade volgt de vlucht en landing en past in de stringers. De metalen leuningen volgen in de richting van de glazen balustrade. Glazen reling met metalen leuning Mayes Office In tegenstelling tot de vorige voorbeelden van trapleuningen, ontbreekt in deze een aparte leuning. De gehele glazen balustrade dient als het gehele railingsysteem voor deze trap. In de betonnen plint worden perfect gesneden glazen geplaatst.Het vormt ook een aanvulling op de glazen balustrade die een moderne uitstraling geeft. Reling van getint glas AE Arquitectos Vergeet de heldere glazen balustrade, bekijk deze trap met getinte glazen balustrades. De glazen passen perfect in de metalen plint om hand in hand te gaan met de houten treden. Door het ontbreken van een aparte leuning is het glas de leuning en balustrade. Houd er ook rekening mee dat, omdat het glas een donkere tint heeft, er om veiligheidsredenen lampen aan de zijkant van de trap zijn geïnstalleerd. !!! Spiraalglas balustrade Stimamiglio Veel wenteltrappen zijn omheind met hout of metalen materialen. Maar voor deze is de balustrade gemaakt van glas. Met de glazen balustrade en de open stootborden laat deze trap veel natuurlijk licht binnen. Getextureerd glaspaneel Duffy Design Group In plaats van de gewone glazen trapleuningen, maakt deze gebruik van getextureerde glaspanelen.Glas met mat patroon Sullivan Building & Design Group Hier is nog een trap met matglas voor de balustrade. Maar deze keer heeft het matglas een patroon in geometrische vormen. De glaspanelen zijn ook ingelijst maar op een doorlopende manier. Kabelrail Wheeler Kearns Architects Deze trap maakt gebruik van kabels als het belangrijkste materiaal voor trapleuningen. De kabels verbinden twee verschillende trappen via het verlengde deel van elk van de houten treden, die dienen als een muur van kabels. Een houten leuning wordt ondersteund door metalen palen die aan de buitenkant van de treden zijn geplaatst. Crisscross-kabels John Maniscalco-architectuur In plaats van rechte kabels die van boven naar beneden met elkaar verbonden zijn, heeft deze trap kabels in een ongeorganiseerd kriskras patroon voor de reling. Aan de andere kant is een houten leuning aan een wandafscheiding gemonteerd.In een dergelijke uitvoering is de veiligheid aan weerszijden van de trap gewaarborgd. Kabels en paneelverdeling Studio Build Het relingframe is gemaakt van staal met de leuning bekleed met strak hout dat bij de treden past. In plaats van stalen balustrade is de bescherming van deze trap de kabelleuning. Aan de andere kant is een versierde paneelverdeling geplaatst om meer als een vangrail te fungeren. map Elegant strijkijzer Studio’s Deze trap heeft een RVS leuning met horizontale rails in plaats van het verticale metaalwerk. De strakke zwarte kleur zorgt voor een eenvoudige en eigentijdse uitstraling. Het paneel van zeegrashars tussen de secties van de stalen reling fungeert echter als een eigen rail en voegt variatie toe aan de trap. Er zijn nog meer creatieve ideeën voor trapleuningen. Hopelijk heeft deze lijst je geholpen om inspiratie op te doen voor je trapleuning voor in huis!.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]