More

  25 moderne wenteltrappen die een stijlvolle gloed in uw huis brengen

  Heb je die bochtige en wenteltrap gezien waar je waarschijnlijk een beetje duizelig van zou worden als je op en neer gaat? Ziet er mooi uit, toch? Maar deze zijn niet alleen voor beroep. En er is een goede reden waarom de ontwerpers en de eigenaren overeenkomen om een ​​wenteltrap in hun huis toe te voegen. Kent u het voordeel van dit type trappen? Wanneer een ruimte een beperkt vloeroppervlak heeft, is een wenteltrap een goed antwoord op dat probleem. In tegenstelling tot het conventionele trapontwerp, kunnen wenteltrappen minder ruimte innemen en is deze meestal open. En het ziet er natuurlijk ook nog eens heel mooi uit! Het kan zelfs geweldig staan ​​in wat voor soort ruimte je ook hebt. Moderne ruimtes, vooral in open indelingen, zien er verfijnder uit als er een wenteltrap in het interieur is. De schoonheid van de trap kan ook worden versterkt door het gebruik van verschillende materialen. Je bent zeker enthousiast om verschillende ontwerpen voor moderne wenteltrappen te zien. We hebben enkele afbeeldingen voor u verzameld, zodat u geweldige ideeën kunt opdoen voor uw toekomstige project. Scroll naar beneden en bekijk wat we voor je hebben voorbereid. Tree Top Residence Dit is er een creatieve trap! In feite is zijn aantrekkingskracht als een enorm beeldhouwwerk binnenshuis, waardoor het een van de indrukwekkende kenmerken van de Tree Top Residence is.Is het niet fijn dat een wenteltrap daadwerkelijk aan een ruimte kan worden toegevoegd, ook al is deze niet zo hoog? Scarsdale-project Blank Studio Deze stalen buitentrap wordt gebruikt om toegang te krijgen tot de woning. Dit leidt naar het balkon op de bovenste verdieping en vervolgens naar een gemeenschappelijke ruimte waar de eet- en keukenruimte, evenals een zithoek, te vinden zijn. Tower Grove Drive Residence Isn’ t dit een mooie houten en stalen wenteltrap? Het is zeker! De bakstenen muren voegden meer kunst toe aan dit gebied in de Tower Grove Drive Residence. Dit doet je zeker denken dat de rest van het huis absoluut adembenemend is! Geheim tuinhuis Dit gigantische wenteltrap van het Secret Garden House zal je met ontzag achterlaten! De verlichting voegde er drama aan toe, waardoor het de spotlight kreeg die het verdient! KL Residence Studio Stigsby Als u een uniek trapontwerp wilt dat in een kleine ruimte zou passen, kunt u iets dergelijks kiezen dat hout voor de treden heeft gebruikt.Alsof het idee van een tent voor dit huis niet genoeg is, hebben ze er zelfs een wenteltrap aan toegevoegd! Minimalistisch huis in Spanje Als u iets eenvoudigs maar verfijnds wilt, dan is dit minimalistische huis in Spanje iets voor u! Ja, zelfs de trap is minimalistisch van stijl! Coastal Soft Modern Prater Architects, Inc. Ik zou zeggen dat dit inderdaad een prachtige trap is! Ik hou van de combinatie van materialen en de zachte moderne uitstraling. Memory House M16 Architetti Designer ACERO, gebruikte staal en houtafwerking voor de trap van het Memory House en ik zou zeggen dat dit een prachtige combinatie is! Hoewel we de treden niet kunnen zien, zijn de stalen balustrades al een beauty! Casa Blanca Casa Blanca is geen twijfel een unieke woning! Wie zou eraan denken om een ​​oranje wenteltrap toe te voegen? Ik bewonder de moed van de ontwerpers en huiseigenaren om tot een idee van dit soort trappen te komen.Afgezien van de materiaalkeuze, wijkt het ronde uiterlijk ook af van de scherpe meubels en andere moderne items in de ruimte. Apartment Huber Laden toevoegen aan de stootborden zijn inderdaad een goede manier om de trap een andere functie te geven! Dit is inderdaad heel creatief, toch? Maar ook zonder deze functie is deze trap in Appartement Huber nog steeds een blikvanger! Wil je meer ideeën over wat je met je trap doet? Misschien vind je het leuk om een ​​wijnkelder onder de trap toe te voegen! Limantos Residence Zoals altijd, hout en wit faalt nooit! Dit is een van mijn favoriete combinaties. Waarom bekijkt u niet de rest van de afbeeldingen voor Limantos Residence? Zoek uit of ze deze combinatie ook daadwerkelijk voor andere delen van het huis hebben gebruikt. Flex House Als je aan het klimmen bent of als je deze trap afdaalt, voel je je alsof je in een kooi zit als een vogel! Ik denk dat dit het soort gevoel is dat de ontwerpers van het Flex House je willen laten ervaren.Het fungeert ook als een binnentuin, wat een van de duurzame kenmerken van het huis is. Elizabeth Street Nieuw-Zeeland Het gebruik van beton is inderdaad een unieke manier om een ​​trap te maken, net zoals we kunnen zien in de Elizabeth Street New Zealand. Het is best interessant om hun methodologie te zien bij het maken van deze! Floating Box House Ik weet niet zeker of dat zo is de trap of de waterpartijen die dit beeld erg aantrekkelijk maken! Maar ik denk dat het eigenlijk alles is aan het Floating Box House dat erg ontzagwekkend is! Als je de rest van het huis ziet, zul je het ongetwijfeld geweldig vinden! Transformatie van commerciële gebouwen naar woonruimte Deze ruimte is een renovatie van een commerciële ruimte, aangezien de eigenaren het gebruik ervan als woonhuis hebben getransformeerd. Ze voegden een loft toe die toegankelijk is via een zwarte stalen trap. Moderne trap CAST Deze heeft een mannelijke aantrekkingskracht door het gebruik van roestvrij staal en zwarte treden.Laurel Way Wie zegt kun je deze beauty niet toevoegen in de buitenruimte? Deze glazen wenteltrap van Laurel Way is inderdaad een eye-candy voor buiten! Stelt u zich eens voor dat u via deze trap naar boven gaat terwijl u rondkijkt over het prachtige uitzicht over de plaats. Maister Project Cantoni-Riviera-stijl De eigenaren van dit huis waren blij met het resultaat van hun door Cantoni ontworpen huis. Een favoriet kenmerk van dit strandhuis is de glazen en roestvrijstalen wenteltrap die u hier kunt zien. Door zijn materialen gaf het meer licht en glans aan het interieur. 270º Twist Architech Trappen & Balustrades Deze trap is een pronkstuk in een loftwoning. Het is compleet met opengewerkte esdoorn treden die donker gebeitst zijn en ronde roestvrijstalen spindels. Het is ontworpen met een uitlopende onderkant en 2 swooping rails die terugkeren naar de vloer.Casa Bilbaina Spiraal trappen als deze hebben me altijd geïntrigeerd! Ze zien er eigenlijk uit als gigantische sculpturen, wat ze nog interessanter maakt. U kunt ook andere foto’s van Casa Bilbaina bekijken. Chenequa House Architech Trappen & Balustrades Het Chenequa House heeft deze mooie trap met houten treden. De kleur en materialen die hier worden gebruikt, komen overeen met die in andere delen van het huis. Houd je niet van zijn natuurlijke aantrekkingskracht? Deze zijn allemaal lief! Deze lijst doet me eigenlijk denken aan het toevoegen van een moderne wenteltrap in mijn huis. Hoewel Feung Shui dit niet goedkeurt omdat het de huiseigenaren een onveiliger gevoel geeft, geven veel mensen er toch de voorkeur aan om ze te gebruiken. Een reden kan zijn dat niet iedereen in Feng Shui gelooft. Een andere goede reden is dat de ruimte echt deze wervelende schoonheid verdient die opstijgt naar het volgende niveau van het huis. Maar als je hier geen fan van bent, kun je altijd de conventionele trap gebruiken.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]