More

  20 Ideeën voor binnenjacuzzi en bubbelbaden voor een warm badontspanning

  Als je thuiskomt van een baan van 8 tot 5, zul je zeker moe zijn. Een lekker slokje van een gezette koffie zou leuk zijn om de stress weg te nemen. Maar het zou nog beter zijn als je je hele lichaam kunt onderdompelen in een weldadig warm of heet water. Dit is zeker een perfecte manier om te ontstressen! Dus wat is het antwoord hierop? Blijkbaar zou een lekker warm bad in een bubbelbad of jacuzzi geweldig zijn! Daarom hebben sommige huiseigenaren ervoor gezorgd dat ze er een voor hun huis zullen krijgen. Nou, we kunnen ze niet kwalijk nemen dat ze dat verlangen hebben, want naast het comfort en de ontspanning die het geeft, is het ook een mooi gezicht in huis. Ja, het verhoogt de waarde van een huis en het maakt je huis ook nog eens een comfortabelere plek voor jou. Wacht. Dus je bent van plan er een toe te voegen? Zo ja, dan zou je graag deze verzameling prachtige interieurafbeeldingen zien met bubbelbaden. Maar wat als u niet geïnteresseerd bent om een ​​binnenjacuzzi toe te voegen? Geen zorgen, scroll gewoon verder naar beneden en kijk je ogen uit naar de rustgevende interieurs die je gaat zien. Wie weet? Dit kan zelfs van gedachten veranderen! Dus waar wacht je op? Duik erin en bekijk de verbluffende beelden hieronder. Je voelt je misschien al warm en ontspannen door alleen maar naar de afbeeldingen te kijken! Rechthoekige hot tub voor 8 personen Treesse Als je een plek hebt die zo mooi en ontspannend is als deze, wil je zeker meteen naar huis! Is het niet fijn dat je naast de hottub ook een mooi uitzicht hebt op de bergen en de stadslichten? De warme lichten binnenin voegen meer warmte toe aan de hele plaats.Iedereen die deze badkamer betreedt, zal ongetwijfeld de moderne verfijning bewonderen die niet alleen in het bad, maar overal te zien is. Zelfs de verlichting en hun keuze van tegels zijn prachtig. Baby Cotton Falcon Pools Dit Jacuzzi van Falcon Pools geeft u de ultieme ervaring van ontspanning. Dit gebied dat op de afbeelding hierboven te zien is, bevindt zich in de buurt van de sportschool van het huis, wat de perfecte plek is voor een warm bad. Cabana Auburn Landing, Inc De dakramen en het raam brengen natuurlijk licht binnen in deze ruimte waar de hot tub zich bevindt. Stelt u zich eens voor hoe dramatisch dit er ‘s nachts uit zal zien! Sfeervol Jacuzzi Bubbelbad Sanisfeer Als je dat binnen-buitengevoel wilt hebben terwijl je in je jacuzzi zit, probeer dan een kleine schuur als deze te maken waar je je hottub kunt plaatsen. Het kan een aparte plek zijn of gewoon een uitbreiding van uw bestaande woning.Privéwoning in Nederland Wie niet verliefd worden op deze moderne badkamer in een privéwoning in Nederland? De neutrale kleuren en moderne accenten geven deze ruimte een luxe moderne uitstraling. De hot tub maakt alles nog uitnodigender! Strand Beach Jeri Koegel Photography Niet alleen het interieur is prachtig, maar ook het uitzicht! Als je een plek als deze hebt, zul je je zeker helemaal ontspannen voelen. Moderne paarse kinderkamer Alison Hammond Fotografie Ik weet niet hoe het met jou zit, maar het eerste dat in me opkwam toen ik dit zag, was een bord. Lol. Maar het ziet er goed uit in dit houten huis met glazen ramen. Hoe zouden de mensen buiten zich voelen als ze je binnen zien spetteren ondanks het ijskoude weer? Als je meer wilt weten over ramen, kun je ons artikel lezen over wat je moet weten over ramen. Ashby Cabins Hocking Hills Deze heeft een aparte ruimte voor de spa en het bubbelbad.De houten materialen voegen warmte toe aan de ruimte. Atlantisch strand moderne achtertuin Cascade Outdoor Design Dit moderne huis is inderdaad erg gezellig! Kijk maar eens naar die hot tub en een moderne open haard ernaast. Interieurontwerp DJB Photography I zou zeggen dat dit echt een binnenzwembad is, vooral omdat het erg groot is. Het lijkt erop dat het plaats biedt aan ongeveer 8 personen. Leuk hieraan is het zitgedeelte aan de achterzijde van de ruimte en het buiten woongedeelte. Villa met binnenjacuzzi, tuin en zwembad AirBnB Ik hou van het Boheemse gevoel van deze ruimte! Dat zie je zowel aan het bamboe dak en de gordijnen als aan de stofkeuze voor de kussens. Zeker, als u in deze hot tub stapt, zult u zich heel ontspannen voelen, vooral als de plaats zo luxe is als deze. Privéwoning op St Georges Hill Concept Interiors Wat dacht u van een elegant modern huis als dit met een bubbelbad net naast het zwembad? Dit geeft je de keuze waar je graag zou willen duiken.Upscale Transitional Arjay Builders Inc Wie zou denken dat een tijdelijke zithoek als deze veel geweldige functies kan hebben, zoals de wijnkelder aan de zijkant en een overdekte jacuzzi! Het zou leuk zijn om hier gasten te ontvangen. Meia Praia BENDER-architectuur Breng in de tropische sfeer van je huis met een bamboe muur en hangende luchtplanten. Heel fijn is ook dat deze ruimte direct vanuit een zithoek te bereiken is. Unfinished Sided Hot Tub Diamond Spa’s Wie zou deze schoonheid niet bewonderen? Afgezien van de hot tub, ziet het hele gebied er echt warm en ontspannend uit. Het is een extra bonus dat het gebied kamerplanten heeft en er een goed zicht is op de bomen buiten vanuit het glazen raam. Admirals Cove - Turtle Beach-constructie Kunstgras International – Florida Op het eerste gezicht denk je dat alles buiten is.Dit is een goed idee, zodat degenen die in het warme water willen genieten, dit gewoon kunnen doen wanneer ze maar willen, zelfs als het buiten regent! Ik ben ook dol op het ontwerp van de bubbelbaden en het hele zwembad. Gruppo Treesse Zen EuroSanDesign This De Zen-bubbelbad heeft een hydromassage en LED-chromotherapie voor overloop. Als je iemand bent die op een technische manier wil ontspannen, is dit een perfecte keuze! Bovendien ziet het er erg mooi uit vanwege zijn moderne uitstraling. Ingebouwde hottub Treesse Iedereen zou graag een moderne ruimte als deze bezitten. Het is niet alleen de hot tub die dit uitnodigend maakt, maar ook het adembenemende uitzicht op het water dat je vanuit het raam kunt krijgen. Ook fijn dat de ruimte eromheen is bedekt met tapijt! Alderley Edge Home Technology SONA Een modern binnenzwembad met een bubbelbad maakt onze ontspanning thuis ongetwijfeld compleet.Maar wat je ook gaat doen, we zijn er zeker van dat het ons is gelukt om je binnen te laten in deze comfortabele en warme interieurs die we je hebben laten zien. Het zou echt fijn zijn om je eigen ruimte te hebben waar je het warme water kunt voelen en kunt ontspannen van een vermoeiende dag op het werk. Maar zorg ervoor dat u niet alleen aan de jacuzzi denkt. Je moet ook rekening houden met het ontwerp en het uiterlijk van je hele ruimte.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]