More

  20 DIY-houders voor keukengerei die uw ruimte een chique update geven

  De keuken is een van de lastigste en meest rommelige ruimtes in onze huizen, vooral als organiseren niet jouw ding is. Stelt u zich eens voor hoe het zou zijn als u iemand bent die graag kookt en elke gelegenheid organiseert die u maar kunt bedenken. Dit betekent dat je alle keukengerei en apparatuur hebt voor alle gerechten die er zijn. Of misschien ben je iemand die net op jezelf begint te wonen en voor het eerst dingen alleen kan doen, waaronder het koken van een fatsoenlijke maaltijd voor jezelf, je echt enthousiast maakt. Dus ga je op jachtmodus en pak je de keukengereedschappen en gadgets die je denkt nodig te hebben. Maar er is één probleem: je wordt overweldigd door de fijne kneepjes van keukengerei en je dacht: hoe kan ik al deze gereedschappen in mijn beperkte keukenruimte persen zonder gek te worden? Dus wat kun je eraan doen? Maak je geen zorgen. Er is een oplossing. Het leuke is dat de antwoorden binnen handbereik zijn. Er zijn talloze eenvoudige, innovatieve en creatieve ideeën en tips beschikbaar op internet die u zullen helpen bij uw zoektocht naar het organiseren van zelfs de kleinste gadget die u in uw keuken heeft. Vandaag zie je 20 geweldige doe-het-zelf keukengereihouders die zowel praktisch als functioneel zijn.Het enige dat je nodig hebt, zijn je creatieve vaardigheden en scherpe ogen om de dingen die in je huis liggen te herkennen en er iets speciaals van te maken. Waar wacht je op? Pak wat verf, een oude deur of blik die je op dit moment misschien niet zo handig vindt en laten we aan de slag gaan! Hergebruikte organizer voor wijnkurken Een magische puinhoop Als je een wijndrinker bent en je merkt dat je op de een of andere manier veel wijnkurken bezit, dan zal dit project die edelstenen zeker goed gebruiken. Het geeft een opvallend accent aan je keuken en houdt je keukengerei netjes. Houten Wall Holder Homedit Montage van opslag is een verstandige zet voor mensen met beperkte ruimte. Deze houten houder kan je veel opbergmogelijkheden bieden. Je kunt emmers ophangen om meer keukengerei op te bergen. U kunt eenvoudig uw handdoeken ophangen of S-haken toevoegen om uw keukengerei ordelijk te plaatsen. Het is echt aan jou, maar ik zeg je, deze zal je niet alleen helpen om wat ruimte vrij te maken en opbergruimte te bieden, maar zal ook een rustieke warmte en stijl aan je interieur geven.Hier is een video van hoe belachelijk eenvoudig het is. Upcycled Caddy Rhapsody In Rooms Deze mooie doe-het-zelf blikken caddy geeft je keukentafel zeker een sierlijke uitstraling en een plek om je bestek in stijl op te bergen en uit te stallen. Lego Blocks Lenore Edman Als je Lego-stukken in huis hebt liggen, doe dan een beroep op de kinderen en maak samen een leuk en creatief project zoals dit. Het gestreepte kasteelontwerp hierboven is geïnspireerd op de Duomo di Siena. Een kathedraal in Siena, Italië. Verbazingwekkend, nietwaar? Je hebt een opvallend en uniek accent in je keuken terwijl je dienst doet als organizer om wat van je lades vrij te maken. Crafts By Amanda Berg je overweldigende keukengerei apart op in deze vintage-chique dozen die heel gemakkelijk te maken zijn. Alles wat je nodig hebt zijn middelgrote dozen (of welke maat je maar wilt, afhankelijk van wat je er in wilt doen), verf, stof, hete lijm, touw en meer van je fantasie om het gewenste ontwerp vast te leggen.Hangladder Pot Rack Fab From Drab Creëer een opvallend accent in uw keuken dat u voldoende opbergruimte geeft en met deze hangende ladder meer laat zien dan alleen uw mooie potten. Rope Havermout Canisters Hometalk Maak een mooi en verfrissend tafelstuk of aanrecht-organizer met deze touwcontainers. Het is heel gemakkelijk te maken en er zijn veel prachtige ontwerpen die je ervan kunt maken als je je extra sluw voelt. Je kunt verschillende formaten blikjes gebruiken, afhankelijk van wat je wilt bewaren, verschillende touwkleuren, jute toevoegen of misschien ook wat kant toevoegen en … Bam! Je hebt van jezelf een unieke houder gemaakt! Bekijk welke andere dingen je kunt maken met blikjes. Pots And Pans Pegboard A Beautiful Mess Voeg karakter en drama toe aan uw ruimte met dit zwarte ophangbord waarop uw keukencollectie wordt weergegeven! Kijk hoe het deze eetkamer laat knallen.Upcycled Thrift Store Vazen DIY Inspired.Com | Dinah Wulf Dit project is eenvoudig en heel gemakkelijk te maken. Het enige wat je nodig hebt is een vaas, een paar of meer als je daar een ongebruikte verzameling van hebt, waarom niet? Ik bedoel, hoe meer vazen ​​je hebt, dingen die je kunt organiseren. Verschillende kleuren verf om een ​​prachtig streepeffect te creëren, schilderstape en creditcard (om schilderstape glad te strijken) of welke kaart dan ook. Je zult versteld staan ​​van jezelf en het werk dat je hebt gedaan om je keuken een vleugje kleuren en een functionele stijl te geven. Wooden Utensil Box The Frugal Girls Geef je keukeninterieur een warm, rustiek tintje met deze houten kist die kan worden gebruikt om alles in op te bergen wat je nodig hebt. Vertical Kitchen Organization A Beautiful Mess Creëer een interessant accent in je keuken door deze boho-chique verticale organizer toe te voegen die zeker een prachtig contrast zal geven (als je een lichtgekleurde muur hebt) zoals die op deze foto.Daarnaast biedt het veel opbergruimte voor je keukenspullen. Je kunt er zelfs bloemen of vetplanten in doen om het geheel een romantischer en uitnodigender tintje te geven. Crafty Door Organizer CRAFT Deze charmante deurorganizer is geweldig als je geen gaten in je muren wilt maken, weinig ruimte hebt om een ​​plank op te zetten, veel dingen wilt opbergen die normaal gesproken in lades zouden passen en voeg een vleugje plezier en jeugdige sfeer toe aan je interieur. Lederen schommelplank Homes To Love Blijf hangen terwijl je op punt en stijlvol blijft! Deze leren schommel geeft je keuks zeker een uitgekiende opbergoplossing die heel gemakkelijk te maken is. Wire Utensil Rack Een mooie puinhoop Dit is een goed idee. Werkelijk! Pak een gaas en maak het schoon. Spuit wat roestwerende primer, smeer het in met epoxyverf in de kleur van je keuze, voeg die S-haken toe, hang het aan je keukenmuur en je hebt een hangende, gemakkelijk te bereiken-niet-meer-buigende gereedschapsopslag gemaakt dat is praktisch, functioneel en heeft een eigenzinnige uitstraling.Het voegt een vleugje vrolijke pastelkleuren toe die elke ruimte kunnen opfleuren. Dit is ook een veelzijdige opberger die je in je badkamer, slaapkamer en leefruimte zelfs in je eettafel kunt gebruiken als een speels en gedurfd statement. Bekijk hoe weckpotten eruitzien als ze als buitenverlichting worden gebruikt! Artsy Knife Holder Nog een goed idee – Felicia Kramer Nog een eenvoudige en gemakkelijke doe-het-zelf-opbergoplossing om je keukenruimte te upgraden en je vingers veilig te houden. Laat je messen nooit los in je keuken, vooral niet als je kinderen in de buurt hebt. Dat is een grote nee-nee! Dus pak een stel spiesen, een lege glazen container, spuitverf, wat plakboekpapier en wat lintversiering en plak het erop, en je hebt een mooie, veilige plek om je mes op te bergen. Geen dank! Shelf And Pot Rack In One HGTV – Sam Henderson Wie houdt er niet van goedkope multifunctionele oplossingen voor thuis? Dit project is een perfecte oplossing voor diegenen die behoefte hebben aan een praktische oplossing die geen afbreuk doet aan stijl.Het geeft zeker een futuristisch tintje alsof je messen zweven en helpt je om die enorme lade of aanrechtruimte kwijt te raken die je voor iets anders kunt gebruiken. Ophangrek voor koperen pijp Appartementtherapie Voeg een moderne uitstraling toe aan uw keukenruimte met dit koperen pijpproject dat ook dienst doet als hangend rek om aan uw opslagbehoeften te voldoen – uw potten en pannen presenteren samen met een aantal mooie hangende decor. Wood Stripes A Beautiful Mess Heb je een grillig maar verfijnd element nodig om toe te voegen aan je keukeninterieur? Dit eenvoudige vaartuig geeft je ruimte de extra opslagruimte die het nodig heeft en een excentrieke flair waar het naar hunkert. Ik moet zeggen dat deze eenvoudige doe-het-zelf-projecten erg indrukwekkend zijn, goedkoop (in sommige gevallen kost het misschien niets) en de stijl en functionaliteit geven die je nodig hebt. Er zijn nog veel meer hacks en oplossingen die u creatief kunt doen. Neem een ​​richtsnoer uit de lijst die ik vandaag heb laten zien.Je hoeft alleen maar je sluwe kant aan te boren en te weten wat je echt nodig hebt en welke stijl je leuk vindt, en je zou een verrassing kunnen zijn van wat je kunt bedenken..

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]