More

  16 verfrissende badkamerontwerpen

  Als er veel comfort is in de slaapkamer omdat je daar slaapt, voegt de Badkamer meer toe aan dat comfort. Hier kunt u zich opfrissen terwijl u af en toe doucht, afwast of naar het toilet gaat. De meesten van ons beginnen er zelfs onze dag mee. De badkamer bevat meestal een bad en een douche, soms met een van de twee, een wastafel en wordt ook een toilet in één. Bij het plannen van een badkamerontwerp zijn er slechts verschillende opties waaruit u kunt kiezen. Het hangt er nog steeds van af hoe u wilt dat uw badkamer eruitziet. Wat het gemakkelijk maakt, zijn de vele ontwerpen die al voor ons zijn voorzien. Dit is ook waarom wij hier bij Home Design Lover bestaan. Om je een paar keuzes te geven of misschien wil je deze zelfs allemaal combineren om je eigen perfecte stijl te bedenken. Je kunt vrijelijk je stijl hebben als je eenmaal onder de knie hebt hoe je wilt dat het eruit ziet. In de collectie van vandaag delen we 16 verfrissende badkamerontwerpen met je, zodat ze passen bij je keuze voor een woonkamer- of slaapkamerontwerp dat je misschien hebt gekozen uit onze eerdere berichten en je verfrist voelt. Goed verlichte badkamer cuatrod Het ontwerp is een product van de studie van de ontwerper over licht en materialen.Fancy Badkamer Bovenstaande foto toont een andere hoek van de badkamer. Zeer badkamer Yasemin Oztek Let op de voorzieningen die aanwezig zijn in dit badkamerontwerp. Het elegante badkamerontwerp Deze badkamerruimte heeft een goede combinatie van stenen en houten lambrisering. Elegante badkamer Kijk eens vanuit een andere hoek zodat u het ontwerp beter kunt waarderen. Sample badkamer Sergey Kuzmenko Let ook op de hoeveelheid ruimte die deze badkamer heeft. Een luxe beleving voor een bad voor dit design. Eenvoudig badkamerontwerp Shd Een eenvoudige maar elegante badkamer op de zolder van het huis.Classy Design Ricardo Tohme Bovenstaande foto toont het bovenaanzicht van de hele badkamer. Hoe geweldig! Nice Bath Een voorbeeld van een minimalistisch ingerichte badkamer. Zeer mooi badkamerconcept Evegenia Kazarinova Vanuit de entree kijk je vanuit een andere hoek naar deze badkamer. Idealistische badkamer Een voorbeeld van een goed geventileerde badkamer om te leren. Ideaal badidee In dit ontwerp geeft het kleine bad een accent aan de hele badkamer. Ideaal badidee Blaga Lucian Dit toont een foto van de ruimte vanaf de ingang.Creatieve badkamer met paarse kleur In deze hoek worden de paarsachtige tegels en een paar vlinderprints getoond. Je kunt nog steeds uitdrukken wat je graag zou willen hebben voor een badkamer, zolang je er maar zeker van bent. een andere badkamer met paars accent Het licht dat voor dit type badkamerinrichting wordt gebruikt, heeft ook invloed op het geheel. Realistic Velvet Idea pure awesomeness In dit badkamerdesign heeft de spiegel een belangrijke plaats gekregen. Toch bruin accent in de badkamer voor je ogen Blaga Lucian Deze foto pronkt met de hangende spiegel bovenop de gootsteen. Zo netjes en schoon monster van bad Hier volgt een voorbeeld van een badkamer met een bad en een douche gecombineerd.Ongelooflijk ontwerp van de badkamer Moonshine Ridge Een luxe badkamer die de combinatie is van elegantie en de laatste trends. Buitengewone badkamer Dick Clark Architecture De foto toont de Lake Travis Retreat Master-badkamer. Zeer mooi badidee robert-777 Zowel modern als intiem voor een type badkamer. Fantastisch badmotief radekalvision Het kostte de ontwerper de hele dag om dit ontwerp op VRay en Microstation af te werken. Paarse badkamer nieuw Semsa Bilge 2010 Een ruim elegant type badkamer. Ontwerp van bad voor gids De foto toont een interieurontwerp voor een vrijstaand huis in Varna, Bulgarije.Mooie badkamer van Peter die je moet zien Peter Kostov Deze hoek van het ontwerp toont het bovenaanzicht. Op dit moment heb je zeker al een aardig idee van wat voor soort badkamer je wilt hebben. Het kan modern of klassiek zijn of de stijlvolle elegante stijl, maar zorg ervoor dat u rekening houdt met de ruimte en laat het ontwerp gaan met het ontwerp dat u voor de rest van het huis hebt gekozen. Welke van de Badkamerontwerpen trok op dit moment uw aandacht?.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]