More

  15 verleidelijke keukenontwerpen voor een goede keukenervaring

  De Keuken is waar de magie altijd gebeurt als het om eten gaat. Van het koken of voedselbereidingen tot het afwassen, dit deel van het huis wordt echt essentieel. Een gezegde luidt: “De beste weg naar het hart van de man is door zijn maag”, en de beste manier om dit voor vrouwen te bereiken, is door een goede functionaliteit in de keuken. Mannen zouden ook koken en de meeste dames worden verwend als ze dat doen. Maar om dit te doen, zijn keukenbenodigdheden, apparaten en dergelijke nodig. Je moet deze op hun plaats hebben, samen met de gootsteen en dingen die je nodig hebt. Het is moeilijk om te bewegen in een ongeorganiseerde keuken. Alles moet echt zijn eigen plek hebben en dat is het doel om te bereiken bij het plannen van een keukenontwerp. Afgezien van gemak, is de organisatie van spullen van belang. Keukenontwerpen zijn hoogstwaarschijnlijk aantrekkelijk voor keukenliefhebbers en niet te vergeten interieurontwerpers. Met een georganiseerde keuken is het gemakkelijk om te bewegen en te koken. In de post van vandaag laten we 15 verleidelijke keukenontwerpen zien waar je naar hunkert. Er zijn verschillende keuzes voor verschillende hoeken en ruimtevereisten, aangezien u daar ook rekening mee moet houden voordat u uiteindelijk beslist welk type keuken u wilt.backsplash lighting De keuken zal ruim moeten zijn, afhankelijk van de meubels en apparaten die de eigenaar wil behouden. glazen tafel De foto toont een moderne keukensc√®ne weergegeven met 3Ds max en Vray. zwarte kasten Er moet ook rekening worden gehouden met de sfeer van de keuken. Sommigen geven de voorkeur aan een goed geventileerde ruimte voor het bereiden van voedsel. all white island Bovenstaande foto toont een andere hoek van het keukenontwerp. baksteen backsplash Wanneer de ruimte beperkt is, vooral voor kussens of flatgebouwen, wordt een eettafel voor twee personen een toevoeging. groene getextureerde kast Dit is een keukensc√®ne uit Evermotion Archinteriors.verlichting keukenopslag Keukenkleuren kunnen een probleem worden. Op de bovenstaande foto zijn de deuren van de bovenkasten gemaakt van glas en zien ze er ook nog eens elegant uit. De kasten onder de gootsteen zijn gewoon wit. rode kastdeuren Dit keukenontwerp dat is gemaakt door Elisey Stolyar ziet er ook mooi uit met hout als rood geverfde kastdeuren. houtstructuurontwerp Dit keukenontwerp toont de meubels op hun plaats die goed zouden kunnen zijn voor de gewenste keuken. kasten met houtstructuur De foto toont de weg naar de achterdeur van de keuken, wat ook een optie kan zijn, vooral voor keukens met een landelijk thema. mooie deur Het gebruik van ebbenhout in dit keukenontwerp toont de goede smaak van ontwerper Christianna Aggeli voor kleurafstemming.Men kan zich nog steeds verplaatsen en ervoor zorgen dat keukenspullen op een georganiseerde manier worden geplaatst. Apparaten zijn beperkt in dit type keukenontwerp. elegant vintage design De lampen die Nickolai Yegorov koos, halen het beste uit dit keukenontwerp, zelfs als je er net een intieme witte toets op hebt gekozen. muurplanten voor binnen Een eco-duurzame keuken waar grote materialen zoals houten dwarsliggers, organische accenten zoals een tuin en het maximaliseren van natuurlijk licht gecombineerd met de hoogste technologie die De Dietrich biedt, is gebruikt in dit keukenontwerp. Dit kwam van de creatieve geest van Nicolas Robertson. eco-duurzame keuken De foto toont een close-up hoek van het keukenontwerp. chrome silver Een voorbeeld van het keukenontwerp van Jodie Miller waar goed over de toon is nagedacht.Het was de opdrachtgever die de kastindeling verzorgde waar de ontwerper aan het ontwerp werkte inclusief de kleuren en de verlichting. orange Een keuken ziet er zo aantrekkelijk uit, vooral wanneer het gebied schoon wordt gehouden. witte bakstenen muren Een brede kijkhoek van een nieuw afgewerkte keuken. opslagverlichting Hier volgt een voorbeeld van een ruime keuken met voldoende verlichting aangezien de schuifdeur van glas is. kastverlichting De foto toont een andere hoek van het keukenontwerp. Er zijn gewoon zoveel Keukenontwerpen die je tegenkomt, maar het is nog steeds het beste om rekening te houden met de vele factoren die van invloed kunnen zijn op de ideale stijl waar je naar op zoek was. Het kan tijd, geld en moeite kosten om de conceptualisering eindelijk af te ronden, maar het is het waard.Ben je de laatste tijd een keukenontwerp tegengekomen?.

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]