More

  15 opmerkelijke moderne huisontwerpen

  Er zouden altijd updates zijn als het gaat om ontwerpen en uiteindelijk ook huisontwerpen. We hadden altijd onze eigen voorkeuren over wat voor soort huis we zouden willen laten bouwen. Sommigen geven de voorkeur aan de eigentijdse manier of misschien aan de klassieke. Er zijn ook mensen die nu al de voorkeur geven aan moderne huisontwerpen die op hun droomhuizen worden toegepast. Met dit type ontwerp kun je leven in het moderne tijdperk waar minimalisme een hit is, comfort een pluspunt is en glas elegantie betekent. Moderne huizen nemen afscheid van de typische kleurrijke manier van huizen, of het nu het interieur of het exterieur is. Het plannen van een modern huis kan gemakkelijk of moeilijk zijn, afhankelijk van de eisen van de eigenaar. Aangezien een huis de allereerste extreme investering is, zijn er normen waaraan moet worden voldaan, hoewel het nog steeds rekening houdt met de moderne smaak van de eigenaar. Hier is een overzicht van wat u moet doen als u een modern huis wilt plannen: Het eerste waar u als eigenaar rekening mee moet houden, is de beschikbare plattegrond voor uw huis. Dit geldt ook voor nieuwe huizen of voor bestaande huizen waar eigenaren willen verbouwen. Hier zijn enkele manieren om plattegronden te vinden voor bestaande huizen die gerenoveerd moeten worden: 1. Neem contact op met uw plaatselijke vergunningsbureau of archiefkantoor. 2. Neem contact op met de bouwer of architect van uw huis.Indien gekocht, kunt u ook contact opnemen met uw makelaar. 4. Informeer bij de buren, aangezien u mogelijk dezelfde aannemer heeft. 5. Bekijk thuis eerdere gegevens en documenten. Er kunnen documenten in worden bewaard die zijn achtergelaten. Voordat u ingaat op de details van uw gewenste ontwerp, moet u rekening houden met uw projectbudget om ermee te beginnen. De kosten voor het bouwen van een modern huis kunnen duurder zijn dan andere soorten huisontwerp. Maar met de juiste architect, goede planning en juiste budgettering kan een betaalbaar huisontwerp worden bereikt. Voor het plannen van uw droomhuis, wilt u misschien ook moderne huisplannen bekijken om uw ontwerpopties te blijven vergroten. Moderne huisplannen worden meestal gekenmerkt door platte of ondiepe daken, grote glasvlakken, sterke verbindingen met de buitenruimte en reserve, onversierde muren. Materialen voor dit type huizen hebben meestal een structuur van staal, glas en beton. Als eigenaar is het uw verantwoordelijkheid om te kijken naar de materialen die voor uw huis worden gebruikt. Zorg ervoor dat alles voldoet aan de normen en goed zal werken met wat u voor ogen heeft en binnen het budget blijft. Het interieur van een modern huis heeft over het algemeen open lay-outs.Muren hebben meestal lichte kleuren en de vloeren zijn zonder tapijten, hoewel sommige tapijten van wol of een andere stof toevoegen. Er zijn bepaalde verschillen in moderne woningontwerpen die u zult opmerken in de volgende collectie die we hebben samengesteld. Van de gebruikte verlichting tot de landschappen en zelfs de eigenaardige vormen van de buitenkant van het huis. De architectuur van vandaag is echt geëvolueerd waar er al te veel opties zijn om uit te kiezen om dat huis er modern uit te laten zien, of het nu gemaakt is van hout of andere architecturale materialen. Kijk en laat je verrassen. Als je denkt dat het hebben van een klein huis je kan belemmeren om een ​​modern huis te hebben, denk dan nog eens goed na! Hieronder staan ​​​​enkele behoorlijk coole kleine moderne huizen! Pirajahuis in Brazilië Pirajahuis in Brazilië Het Piraja-huis is een oud huis dat generaties lang is doorgegeven. Tegenwoordig staat het als een huis met drie niveaus en een daktuin. Back Country Home Landhuis in Nieuw-Zeeland Deze kleine moderne woning in Nieuw-Zeeland is een klein huis dat uit een enkel volume bestaat.Terrashuis Mooi terrashuis in Australië Met zwarte en houten buitenkant Dit kleine rijtjeshuis in Australië heeft een opvallende zwarte en houten buitenkant gebruikt om een ​​prachtig klein modern huis te creëren. Pension Een klein eigentijds pension met compact Wonen Dit kleine pension in Rusland is ontworpen als een moderne schuur, compleet met alles wat men nodig heeft, van een slaapkamer tot een badkamer. Pool House Een gebogen betonnen eigentijds poolhouse in India Dit poolhouse in New Delhi, India is een uniek klein huis met een thuisbioscoop, een lounge, een zwembadgedeelte, een kleedkamer en een fitnessruimte. Het heeft een gebogen betonnen schaal. Railway House Exquise en luxe functies in Verschillende niveaus van Railway House in Singapore The Railway House is een semi-vrijstaande woning in Singapore.Ark House Prachtige renovatie van het Ark House in Australië Dit Ark House is een vernieuwing en derde interpretatie van een vakantiehuis. Het ontwerp is een mix van materialen en enkele glazen ramen die licht het interieur binnenlaten. Mount Pleasant House Mount Pleasant: een thuis voor Muziek en entertainment in Canada Het Mount Pleasant House werd omgebouwd tot “twee met elkaar verbonden maar ongelijksoortige gebouwen tot één samenhangend nieuw huis met een focus op muziek en entertainment”. Maskiell Home Maskiell Home in Nieuw-Zeeland krijgt een Prachtige eigentijdse toevoeging Het Maskiell Home is een gerenoveerd huis in Auckland, Nieuw-Zeeland met 4 slaapkamers, een studeerkamer en een open woonkamer. Het ontwerp was gebaseerd op de vorm van een eigentijdse zeecontainer. Kew House Renovatie en uitbreiding van het Kew House Het Kew House is een andere unieke renovatie van een klein huis met zijn klauwdak en vouwthema van het huis.Huis in Messaria Huis in Messaria: Een prachtig wit modern huis in Griekenland Het huis in Messaria is een modern huis dat zijn ontwerp combineert met traditionele Griekse architectuur. Rough House Opvallende functies voor binnen en buiten van het Rough House in Vancouver Het Rough House in Vancouver gebruikte verkoolde cipressenbekleding, beton in plaatvorm en witgekalkte platen in de vorm van planken voor buitenraamomlijstingen en binnenwelving. Het heeft ook een verhoogd buitenlandschap met een groen dak en een muur. Palma Plaza-specificatie Palma Plaza-specificatie in Texas: een moderne Huis met puntdak De Palma Plaza Spec in Texas gebruikte puntdaken in plaats van een plat dakontwerp. Het begon als een spec-huis en veranderde na de bouw in een prachtig huis. Mid-Block Eigentijds Huis Mooie Mid-Block Eigentijds huis in Australië met zwarte en houten buitenkant Dit moderne middenblok in Australië is een prachtig modern huis met een zwarte gevel en een eenvoudig geometrisch ontwerp.Hayes Road Hayes Road: een eenvoudig modern huis in Melbourne The Hayes Road is een eenvoudige, moderne woning gemaakt voor een jong gezin met geometrische architectuur en minimalistische interieurs. Modern huis in Toronto Een modern huis met licht Interieurs in Toronto, Canada Dit moderne huis in Toronto is een uniek modern huis met een licht interieur omdat de ramen natuurlijk licht in huis brengen. Het gebruikte ook een combinatie van hout en betonmaterialen. 1653 Residence 1653 Residence: een verbluffende eenvoudige moderne in Kansas City Deze residentie uit 1653 is een eenvoudig modern huis met 3 slaapkamers en 2,5 badkamers met een compacte maar open plattegrond. Villa Huizen Prachtig landschap Bare of Villa Huizen in Nederland De Villa Huizen is een duurzaam ontworpen woning waarbij gebruik wordt gemaakt van glasmaterialen om duurzaam licht in het interieur toe te laten.Huis uit 1930 in Noord-Londen Magnificent Changes Toegepast in een huis uit de jaren 30 in Noord-Londen Het huis uit de jaren 30 in Noord-Londen is een huis dat oorspronkelijk in 1930 werd gebouwd en werd omgevormd tot een ruim, licht huis voor de klanten en hun vier kinderen. Casa Bilbaina Veelbelovende omgeving van de Casa Bilbaina in Spanje Het Casa Bilbaina in Spanje is een huis van 7200 vierkante meter met een gevel met geometrische figuren. Flip Flop Huis The Charming Interieur en exterieur in het Flip Flop House in Californië Het Flip Flop House in Californië is een huis in Venetië, Los Angeles met draaibare muren op de bovenste verdieping, een lift, een omhullend terras en de oceaan weergave. Issaquah House Issaquah House in Squak Mountain met moderne Cottage Features Het Issaquah House is een huis dat duurzame materialen en kenmerken combineert en tegelijkertijd de huiseigenaren een modern leven geeft.Hieronder staan ​​enkele voorbeelden van een Modern Eco House. Green Home Capitol Hill 5-sterren gebouwd groen Home Features Zonnepanelen en een groen dak The Green Home is een prachtig modern huis met zonnepanelen en een groen dak. Hoan House Hoan House heeft een daktuin in Vietnam Het Hoan House is een huis met een daktuin met zoveel verschillende soorten planten. Pleated House Pleated House: Een eigentijds huis met a Green Roof in Wisconsin The Pleated House is een huis met verschillende volumes, een groen dak en een strak interieur. Het is tevens gelegen in een bosrijke omgeving wat de woning meer aantrekkingskracht geeft. Sun Path House Indrukwekkend Sun Path House in Miami Beach Het Sun Path House is een uitbreiding van drie verdiepingen met destijds een solarium.Indochina Villa Milieu- en stijlvolle kenmerken van Indochina Villa Saigon in Ho Chi Minh-stad De Indochina Villa Saigon is een huis dat zich richt op de associatie van het interieurontwerp met de buitenkant. Het is bedoeld om de omgeving te integreren die een aanvulling kan zijn op de levensstijl van de huiseigenaar. Greenberg Green House Preventief interieur in de Greenberg Green House in Californië Het Greenberg Green House is een huis dat een model vormt voor het combineren van het state-of-the-art ontwerp samen met de energiestrategieën die zeker kunnen komen tot een beter georganiseerde en ontwikkelde residentie. Eco-duurzaam huis Uitzonderlijk Kenmerken Ontdek in het Eco-Duurzame Huis in Parijs, Frankrijk Het Eco-Duurzame Huis is een huis dat is gevormd door verouderde bestemmingsplannen. Het dak heeft de vorm van een pergola die natuurlijk licht en ventilatie op het dak mogelijk maakt.LA West Hollywood Modern Huis LA West Hollywood Modern Eigenschappen van het huis Hoekige lijnen en geometrische stijlen Het LA West Hollywood Modern Home is een modern huis met hoekige lijnen met houtskool en rookoranje kleurencombinaties, zowel voor het exterieur als het interieur. De unieke gevel onderscheidt het van andere huizen in de omgeving. Zonnebloemhuis Uitzonderlijke geometrische vormen en ontwerp Expose in het Zonnebloemhuis in Spanje Het Zonnebloemhuis is een huis dat is ontworpen als een bloem. Het was in staat om alle bijzonderheden van dit prachtige landschap te identificeren, met zijn geometrie, omlijst het huis een veelvoud aan verschillende en specifieke uitzichten en bouwt het inhoudsruimten op die grote, ingelijste uitzichten bewonen. Scape House Onderscheidende geometrische vormen van de Scape House in Shiga, Japan Het Scape House is een huis gebouwd op het strand van Byron Bay, Australië.Tenthuis Tenthuis: een totaal ander toevluchtsoord in Waiheke Island, Nieuw-Zeeland The Tent House is een uniek huis dat is geïnspireerd op een tent en het ziet eruit als een tent, maar heeft een modern minimalistisch interieur. De bovenste verdieping is toegankelijk via een wenteltrap. Leaning House Verrassend met zink bekleed leunend huis in het zuiden Korea Het scheve huis is een met zink bekleed huis met een schuin ontwerp. Het heeft een open plattegrond en heeft ook meer kamers. Monteblanc House Aantrekkelijke en ontspannende ruimtes in het Monteblanc-huis in Okazaki, Japan Het Monteblanc-huis is een constructie in de vorm van een gevelhuis met een doorlopende buitenruimte van de 1e tot de 3e verdieping onder een groot schuin dak.5 grote openingen in de schuin dak. Ga On Jai Indrukwekkende binnenplaats en huis Ontwerp van de Ga On Jai in Zuid-Korea De Ga On Jai is een eigentijdse woning met een binnenplaats.Huis in Kings Cross Uitzonderlijk Kenmerken en stijl van het huis in Kings Cross in Canada Het huis in Kings Cross is een huis met drielagige leisteen met roestvrijstalen clips die de laatste 100 jaar zijn gebouwd en de ramen hebben houten kozijnen, indoor marmer, steen, glas en houten afwerkingen op de gevel. Caterpillar House De architectonische elementen in de Caterpillar House in Santiago, Chili Het Caterpillar House is het huis van een kunstverzamelaar en zijn familie. Met het uitzonderlijke ontwerp en concept heeft de ontwerper strategisch de voorgestelde integratie van het gebied met het huis gemaakt. We weten hoe belangrijk het is om meer ontwerpinspiratie te hebben. Als bonus hebben we hieronder meer ideeën voor modern huisontwerp: Modern huis bij nacht Zeer mooi huis Dit is ontworpen door Arch. Bienvenido Negradas Jr.Huis in moderne stijl Geweldig modern ontwerp Een huisvisualisatie in moderne stijl voor een bouwbedrijf in Rusland met het beste uitzicht. Huisontwerp uit Moskou Nog een blik op het buitenhuis. Modern huis in Sumatra Moet hebben van een modern huis Sumatra Een degelijk huisontwerp dat is gemodelleerd met CAD en weergegeven in VRay en ontworpen door NyomanWinaya. Faisalabad Residence Faisalabad House Residence De foto toont een eigentijds huis aan de buitenkant in Faisalabad, ontworpen door een groep genaamd ontwerpwerken, bestemd voor Pakistan. Door de combinatie van beton en houtstructuur ziet het er eleganter uit. Faisabad House Design Hier gaat een andere hoek van de prachtige moderne huisresidentie.Een briljant concept en ontwerp van Andres Remy. Wingpoint House Modern huisontwerp definiëren Een modern huis van 3100 vierkante meter vlakbij het strand van Bainbridge Island. Melody Lane Modern Huis Pretty Melody House Een modern huis van 2.900 vierkante meter gelegen in Edmonds met een goede combinatie van landschap en de buitenkant van het huis. Modern huis Distinct Splashy House De materialen die in dit huis zijn gebruikt, zijn geselecteerd op moderniteit en onderscheidend vermogen. Distinct Modern Design De foto toont een andere invalshoek van deze moderne huisstijl. Dit meesterwerk en hoger is gemaakt door willanordic. Modern huis Indrukwekkend huis Gemaakt door TsAO en McKOWN Een huis van 4500 vierkante meter gelegen op Long Island.Oz Residence Ongelooflijk huis en modern Swatt Miers, de ontwerper van dit project heeft echt geweldig werk geleverd. Dit is de nieuwe Oz Residence in Silicon Valley, Californië. Sinbad Creek Residence> Awesome Sinbad House Ontwerp Een modern huis van 4000 vierkante meter gelegen in Sunol, Californië. Marley Residence Marley House Het huis heeft een L-vorm met 3 niveaus. Marley House Residence Dit moderne huis is gelegen in Lafayette, Californië. Orr Residence Orr house De moderne residentie meet 5.080 vierkante voet.Krediet gaat naar Swat Miers. Bij het kiezen van dat perfecte huisontwerp zijn er een paar dingen om te overwegen en de locatie is er één. Dit type huis heeft ruimte nodig om de uitgesproken stijl die het uitstraalt te kunnen uitputten. Heb je uit de bovenstaande foto’s die perfecte voor jou kunnen kiezen? Kom op en deel het met ons!.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]