More

  Met Sony-test kunnen sommige PS5-bezitters snel screenshots en clips delen via mobiel |

  Sony heeft getweet dat het een bèta test waarmee PS5-spelers screenshots en clips kunnen delen via smartphone met behulp van de PlayStation-app. Dat komt overeen met de functionaliteit die de Xbox al een tijdje biedt, hoewel Sony het tot nu toe slechts in een beperkte release test.

  Een bètaversie met beperkte release waarmee PS5-spelers in Canada en Japan hun vastgelegde screenshots en gameclips kunnen delen via de PlayStation App begint vandaag uitrollen. Ga voor meer informatie naar: https://t.co/afVHXLbJsZ pic.twitter.com/WMVWqHP1GY

  — PlayStation Canada (@PlayStationCA) 18 oktober 2021

  Zodra je hem aanzet, wordt de nieuwe functie automatisch opnamen uploaden naar de cloud. Je kunt ze dan 14 dagen lang gebruiken in de PlayStation-app om op je filmrol te bewaren, te delen op sociale media of naar PSN-vrienden en -feesten te sturen. Het zou minder onhandig moeten zijn dan het huidige systeem van direct delen vanaf de console.

  Naast screenshots die zijn gemaakt via het menu Maken of de snelkoppelingen voor de knop Create, kun je gameplay-video’s van minder dan drie minuten delen tot 1080p (niet 4K). Zorg ervoor dat je je PS5-console aan de PlayStation-app hebt gekoppeld om schermafbeeldingen en video’s automatisch te uploaden. Het moet ook in de rustmodus worden gelaten en de instelling “Blijf verbonden met internet” ingeschakeld hebben. Raadpleeg het artikel van Sony (regio-locked) voor meer informatie.

  De update is nu alleen beschikbaar in Canada en Japan, en net als bij andere bètafuncties, “maakt het mogelijk niet de definitieve versie of worden er significante veranderingen doorgevoerd”, merkt Sony op. Het lijkt echter net zo waarschijnlijk als elke nieuwe functie om uit de bèta te komen, dus hopelijk zal deze binnenkort voor iedereen worden vrijgegeven.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]