More

  Fisher-Price lanceert een werkende Chatter-telefoon voor volwassenen |

  Als je als kind ooit wenste dat je nep-Fisher-Price-telefoon echt zou werken, wel, maak dan je creditcard klaar, want je kunt die droom nu waarmaken. Het speelgoedbedrijf heeft een speciale editie van de iconische Chatter-telefoon gelanceerd voor zijn 60-jarig jubileum – een die volledig functioneel is en kan bellen en gebeld kan worden. Voordat u begint te plannen waar u het thuis wilt weergeven, moet u weten dat het niet werkt als een vaste telefoon. Het maakt in plaats daarvan verbinding met uw iOS- of Android-telefoon via Bluetooth en moet zich binnen 5 meter van uw mobiele apparaat bevinden om te kunnen werken.

  Je krijgt negen uur gesprekstijd op de Chatter-telefoon na één keer opladen, en hij wordt geleverd met een luidsprekerknop. Afgezien van de functies die het een werkend apparaat maken, ziet deze Chatter voor volwassenen er net zo uit als zijn speelgoedtegenhanger met zijn draaiknop, rode handset en wielen. Hoewel het apparaat niets anders kan dan bellen of gebeld worden – en we betwijfelen of je het alleen voor dat doel overal mee naartoe zou nemen – is het een cool nieuw gadget dat nostalgie kan opwekken. U kunt de volledig functionele Chatter voor $60 exclusief verkrijgen via de website van Best Buy, vanaf vandaag totdat de voorraad strekt.

  dims?image_uri=https%3A% 2F%2Fs.yimg.com

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]