More

  20 stijlvolle en ontspannende Boheemse badkamerontwerpen

  Heb je ooit gemerkt dat je elke keer dat je thuiskomt van een lange dag werken verlangt naar een vakantie naar een tropisch eiland? Ken je dat gevoel dat je er even helemaal tussenuit wilt, ademen en ontspannen zonder je zorgen te hoeven maken? Ik had dat gevoel elke keer als ik thuiskwam van mijn werk na de lange verkeersrit te hebben getrotseerd. Ik heb dat gevoel al lang geleden overwonnen en het voelt heel goed om een ​​stressvrije omgeving en gemoedstoestand te hebben. Wil je weten hoe ik het heb gedaan? Nou, afgezien van die welverdiende vakantie van een week, deed ik iets in mijn huis dat al mijn stress bad voor bad wegnam. Klopt! Ik neem elke dag de goedkopere manier van ontstressen. Ik heb ervoor gekozen om mijn badkamer zo ontspannen mogelijk in te richten. Bij het inrichten van mijn badkamer richt ik me op iets praktisch, gemakkelijk te doen en het dichtst bij mijn hart. Ik weet zeker dat jij het ook graag zou willen doen. Ik heb gekozen voor de Bohemian look voor mijn badkamer. Ik ging voor de moderne Boheemse stijl omdat ik hou van hoe de fusie van Boheemse en moderne interieurstijlen samengaan. Het heeft de mooie en speelse stoten van de eclectische Boheemse esthetiek en de frisse, minimalistische toets van modern en Scandinavisch design die je zou kunnen zien in de meeste ontwerpen op mijn lijst.Hem & Antik Zoom & Antik Boheemse stijl gebruikt vaak versleten stukken uit verschillende periodes en delen van de wereld, dit kunnen vintage of antieke vondsten zijn die een verhaal vertellen en een eclectische uitstraling geven. In dit badkamerdesign staat het ouderwetse ligbad met een prachtige antieke look centraal, aangezien de groene planten het accentueren met zijn frisse en rustgevende uitstraling. Amber Interiors Amber Interiors I ben verliefd op de gedurfde kleuren, speelse patronen en texturen in dit Boheemse badkamerontwerp! Het heeft rijkgekleurde tapijten met ingewikkelde details die de al even opwindende vloertegels bedekken. Een diepzwarte verf over de tegelwanden vormt een aanvulling op het gewaagde tribal-patroonbehang van haar eigen ontwerp dat de ruimte zoveel karakter geeft. Moderne vintage badkameronthulling Bre Purposed Dit is een “moderne Boheemse” badkamerstijl. Het heeft de strakke lijnen en minimalistische look van een moderne stijl en de vleugjes Boheemse touch op karpetten en groen.Het rieten en houten decor maken de ruimte gezellig en uitnodigend en de groene planten halen de warmte eruit. Ik ben dol op het ingelijste citaat aan de muur, het voegt een leuke sfeer toe aan de hele ruimte. Jungalow Jungalow This is zo’n geweldige badkamer! De mix van verschillende patronen, rijke kleuren en de planten in verschillende hoogtes, geven interesse en persoonlijkheid aan de ruimte. Liza Rachevskaya Liza Rachevskaya Interieurontwerp en Decoratie Als je het soort bent dat van felle kleuren houdt, dan is dit bohemien badkamerontwerp de juiste keuze voor jou! De gedurfde kleuren vullen de opvallend speelse patronen aan en het zwart-witte douchegordijn balanceert het hele schema. Bohemian Bathroom Emily Henderson Deze prachtige badkamer is bedoeld voor een bohemien meisje van in de twintig. Dit ontwerp kan ook iets voor jou zijn, wat je leeftijd ook is, zolang je je maar ontspannen voelt in een wit-blauw-bruin-houten ontwerp.Het heeft de juiste hoeveelheid patronen die verfijnd en chic zijn. Eclectic Boheemse badkamer Alexandra Carfton Als je zin hebt in een look aan het strand, kun je overwegen om hangplanten op te hangen om je die look te geven. De witte bakstenen muur dient als een prachtige achtergrond voor de kleurenpracht. De geometrische tegels geven een 70’s hippie vibe. Natural Bohemian Bowerbird Interieur Deze is gaaf! Je krijgt de strakke lijnen van het moderne ontwerp en de opvallende bohemien patronen die karakter en een tropisch gevoel aan de ruimte geven. Murphy Deedesign Murphy Deedesign Deze badkamerruimte is een combinatie van vintage en moderne esthetiek. Het heeft het glamoureuze bohemien gevoel en de verfijnde sfeer van een moderne minimalist. Ik ben dol op de flamingo’s op het behang en de gedempte kleur, waardoor het een leuke achtergrond is voor alle kleurenpracht in de ruimte.Mooie en exotische accenten op lagen zoals interessante patronen op de muur en geweven tapijten, mooie texturen op rieten tafels en badkamermeubels, kunstwerken, planten en bloemen, het geeft allemaal een boho-sfeer die vol leven en zo uitnodigend is. Modern Bohemian Master Bath Retreat Becki Owens Deze prachtige badruimte is gevuld met Marokkaanse invloeden en kleurrijke accenten met de schone, open en lichte kenmerken van modern design. La Boheme House Of The Wishing Trees Jo | La Boheme Kies een tapijt met een globale uitstraling om uw badkamer te accentueren en karakter te geven, zoals in dit mooie badkamerdesign. Vul de ruimte met kamerplanten in verschillende maten om je badkamer meer ontspannen en uitnodigend te maken. Anthropologie Anthropologie Investeer in douche gordijnen met interessante en speelse patronen die bohemien schreeuwen voor een instant hippie-vibe.Het beste is dat je het op elk gewenst moment kunt wijzigen. HKliving - Bohemian Interiors Dit badkamerruimte is niets anders dan vredig en rustgevend. De kleurenpracht tegen de geheel witte achtergrond geeft karakter aan de ruimte. Bohemian Bathroom Daniella Witte Maak je badkamer stijlvol en dromerig door te kiezen voor een eigenzinnig decor zoals deze potplant die op de paneeldeur op een verstelbare kruk klimt en een charmant tintje geeft aan deze witte ruimte. Sarah Greenman Sarah Greenman Als je meer in contact bent met je artistieke kant, kun je inspiratie putten uit dit geweldige Boheemse badkamerontwerp. Deze zwart-blauwe Boheemse badkamer is bedekt met wervelende mozaïektegels van de muren tot de vloer en creëert een oceanisch effect rond het bad op klauwpoten. Je kunt ook je oude dressoir of in dit geval het oude porseleinen hok overschilderen om als ijdelheid te dienen met veel opbergruimte.Boho Chic - Mill Valley Juliana Carlsen Interiors Ik hou van de vrolijke kleuren in dit badkamerontwerp en de onverwachte keuze aan decors die een globale sfeer geven. Een nostalgische Boheemse bungalow van een antiekhandelaar Julia Steele Dit prachtige bad is een mix van een stijl uit het midden van de eeuw en een rustieke stijl. Het heeft een combinatie van moderne en vintage meubels met decor van de reizen van de eigenaren, wat een echte Boheemse sfeer geeft. Plaats van mijn smaak Aniko Als je aan een volledig neutraal kleurenschema werkt, is de beste manier om kleur en plezier aan de ruimte toe te voegen, een decor te gebruiken dat een hoog contrast geeft. Kijk hoe dit prachtige vintage vloerkleed de toch al heerlijke ruimte verlevendigt. Ik weet zeker dat je het met me eens zult zijn dat die Boheemse badkamers prachtig, stijlvol en dromerig zijn. Een ruimte waar u kunt ontspannen, ontspannen en opfrissen na uw schijnbaar non-stop dagelijkse inspanning.Deze badruimtes met een combinatie van moderne invloed, eclectische accenten en globale sfeer ademen een exotische uitstraling uit die tegelijkertijd uitnodigend en rustgevend is. En is dat niet wat jij ook wilt? Dus probeer het eens en wie weet is het misschien net wat je nodig hebt om de positieve sfeer in je huis en in jou persoonlijk te houden..

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]