More

  20 prachtige badkamers met wastafels

  De meeste mensen zouden denken dat het kiezen van een gootsteen niet echt een groot probleem is, vooral omdat we meestal uit zijn op de functie en niet op het uiterlijk. Maar er zijn huiseigenaren die erg kieskeurig zijn over het ontwerp van de gootsteen, wat een enorme impact heeft op het uiterlijk van de badkamer. Daarom moet je weten hoe je de juiste wastafel in de badkamer kiest. Wist je dat spoelbakken verschillende soorten en uitvoeringen hebben? Vandaag gaan we u badkamers laten zien die gootstenen gebruikten voor zijn ijdelheid. Weet je wat een gootsteen is? Wastafels kunnen stijl en waarde toevoegen aan elke badruimte. Het kan zelfs het meest opvallende kenmerk van uw badkamer zijn. Het wordt gedefinieerd als een vrijstaande gootsteen die bovenop gootsteenconsoles of werkbladen zit. Sinks voor schepen zijn verkrijgbaar in een breed scala aan materialen, kleuren en prijzen. Bekijk hoe deze badkamers gootstenen gebruikten: St Mary's Place, Weybridge Concept Interiors Deze prachtige badkamer gebruikte ton-sur-ton om de ruimte groter te laten lijken. Merk ook op dat het een vaartuig heeft dat bovenop de drijvende ijdelheid zinkt. Eclectic Gable Bath Gill Design & Construction LLC De huiseigenaar vond het dressoir op Craigslist en maakte het opnieuw af voor een shabby-chique ijdelheid.De lambrisering van beadboard kleedt de muren aan en geeft de ruimte een shabby-chic gevoel. Moonee Ponds Home slimmerBATHROOMS+ A stenen vrijstaand bad omlijst door natuurlijk licht dat zacht over de met de hand geselecteerde tegels valt, is de held in dit project. Dit is eigenlijk een transformatie van een slaapkamer naar een badkamer in een Victoriaans huis. Contemporary Spa geïnspireerd bad Ziel Interiors Design, LLC Een originele plafondkap, tegelwerkbladen, tl-verlichting en eiken kasten werden allemaal verwijderd om een ​​moderne, spa-geïnspireerde hoofdbadkamer te creëren. De kleurinspiratie kwam van de nabijgelegen oceaan en werd afgewisseld met een aangepaste ijdelheid en werkbladen van wit kwarts. Moderne badkamer Vierkant inch ontwerp Uitgestrekte trendy hoofdbadkamer met daarop vlakke kasten en wastafels. Hier is ook een vrijstaand bad te zien op witte keramische vloeren. Mr Mitchell Portsea House Apaiser Deze badkamer is voorzien van gepolijste betonnen vloeren en architectonische stenen muren.Penthouse Waschtisch Betonoptik Honing en Spice Grote eigentijdse master-inloopdouche met flat-panel kasten, een gootsteen en houten werkbladen. Het ziet er goed uit met de betonnen vloeren en muren. Issaquah Highlands Residence Studio Zerbey Architectuur + Design Een eigentijdse 3/4 open douche met vlakke kasten in lichthouten kasten. De blauwe keramische tegels aan de muur staan ​​prachtig in de ruimte. Andrew Place, Lennox Heads Davey Constructies Velen zouden hier dol zijn op de gootsteen, maar het ontwerp van de badkamer is nog mooier, vooral dat houten aanrechtblad met platte kasten en de diagonale snede van de glazen douchewand. Badkamers GOODFELLAS CONSTRUCTION Deze grote badkamer is een moderne luxe met een vrijstaand bad en frameloze glazen douche.Annandale Warehouse Sushiiphoto Dit is een prachtige badkamer met witte muren en grijze vloeren. Het ziet er heel netjes uit met de witte gootsteen en het aanrecht. Calm Contemporary Janet Brooks Design De witte gootsteen ziet er goed uit met de werkbladen van ontworpen kwarts. Is het niet fijn dat deze badkamer ook een ruimte heeft voor een make-up wastafel? Een ruime badkamer is het zeker! Sinclair Ave - 100 South Broad Collier Construction Deze badkamer is voorzien van shaker-kasten, grijze muren, een wasbak en grijze vloeren. Dat vlindermuurdecor droeg bij aan de aantrekkingskracht van de badkamer. Denmark Avenue14 JT Foto De houten zwevende kast staat echt prachtig in deze badkamer met grijze wanden. Natuurlijk is de gootsteen een kenmerk dat het uiterlijk en de functie van de badkamer compleet maakte.Maar wat het mooi maakt, zijn de grijze muren en zwarte leistenen vloeren. Lookbook: High Street Metricon De combinatie van architecturale houtskooltegels, klassiek wit marmer en rijk hout versterkt de schoonheid van deze badkamer en bevestigt de klassieke benadering. 9th and Hudson Jensen C Vasil Architect PC Een Scandinavische badkamer met een Mexicaanse cementtegel op de vloer en overal veel wit. Het heeft een raam waar men het uitzicht naar buiten kan zien. Master Badkamer Jade 2id Interieurs Dit ontwerp is ideaal voor een badkamer ensuite. Zijn ijdelheid stijl en de kleur is prachtig. Er is ook een make-upgebied in het midden tussen de twee gootstenen. Open woonruimtes Clipsal door Schneider Electric De sleutel tot een moderne badkamer is een verfijnd palet in combinatie met eigentijdse vormen, precies zoals u in deze ruimte kunt zien.De muren zijn bedekt met witte tegels die perfect passen bij de rest van de hier gebruikte materialen. Je hebt vast wel eens het schip zien zinken in de badkamers hierboven. En je bent het met me eens dat dit soort gootsteen er echt opvallend uitziet. Het gaf de badkamer extra aantrekkingskracht, vooral als ze gekleurd of getextureerd zijn. Maar het algehele uiterlijk van de badkamer hangt natuurlijk nog steeds af van hoe deze is ontworpen en van de materiaal-, kleur- en andere keuze van de ontwerper. Ben je momenteel bezig met je badkamer? Welke van de bovenstaande ontwerpen vind je het leukst?.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]