More

  The Morning After: Apple’s Mac- en Google’s Pixel-evenementen, preview |

  Apple’s tweede productevenement voor de herfst begint later op de dag om 13.00 uur ET. We hebben uiteengezet wat we kunnen verwachten, maar het is niet de enige week van grote technische evenementen. Denk maar aan een aantal van onze medewerkers, die rechtstreeks van Apple-reportage naar Google zullen gaan.

  Ja, dinsdag 19 oktober is het Google Pixel 6-evenement. Hoewel we weten hoe de telefoon eruit zal zien – en sommige specificaties – verwachten we enkele softwareverrassingen. We hebben alles wat we weten hier samengebracht in een voorbeeldverhaal van een evenement.

  De grootste vraag blijft: hoeveel gaat de nieuwe Pixel 6 kosten? Zal het een nederig geprijsd (en gespecificeerd) apparaat zijn, zoals de Pixel 5, of iets om iPhones en Galaxy-apparaten uit te dagen?

  — Mat Smith

  Russische crew keert terug van het opnemen van de eerste speelfilm op het ISS

  Je zult even op de film moeten wachten.

  Opnamen maken voor de eerste speelfilm -lange film in de ruimte is ingepakt. De Russische actrice Yulia Pereslid, producer Klim Shipenko en kosmonaut Oleg Novitskiy zijn teruggekeerd naar de aarde nadat de eerste twee 12 dagen hadden doorgebracht met het filmen van hun film The Challenge aan boord van het International Space Station.

  NASA-astronaut Mark Vande Hei en de Russische kosmonaut Pyotr Dubrov was oorspronkelijk gepland om terug te keren aan boord van de Sojoez-capsule, maar ze hebben allebei hun verblijf met zes maanden verlengd om de filmproducenten te huisvesten.

  De fastfoodketen biedt de McPlant vanaf 3 november aan in acht restaurants in de VS. Het is een tijdelijke proefrun voor de burger, en het zou het bedrijf moeten helpen erachter te komen hoe het aanbieden van het item de keukenactiviteiten zal beïnvloeden. Het is vermeldenswaard dat, omdat het op dezelfde grill wordt gekookt als vlees- en eiproducten, het niet als veganistisch is geclassificeerd.

  McDonald’s heeft de exacte winkellocaties niet genoemd van de winkels die de McPlant testen, maar het zei dat ze zijn in Irving en Carrollton, Texas; Cedar Falls, Iowa; Jennings en Lake Charles, Louisiana en El Segundo en Manhattan Beach, Californië.

  Lees verder.

  Analogue Pocket is nog steeds ‘t hier, maar het is misschien het ‘definitieve’ platform voor retro-games

  Het bedrijf deelt details over zijn besturingssysteem.

  Analogue’s Pocket-handheld heeft gewonnen komt pas eind dit jaar aan, maar het bedrijf heeft AnalogueOS gedetailleerd, het platform waarop zowel Pocket- als toekomstige Analoge-apparaten zullen draaien, en zal worden gepresenteerd als het “definitieve” besturingssysteem voor retro-games.

  In plaats van gewoon een cartridge te spelen games, de Pocket en toekomstige hardware maken gebruik van een bibliotheek met alle nuttige gegevens rondom een ​​game, variërend van boxart en uitgeversgegevens tot handleidingen.

  Lees verder.

  Britse scholen gaan gezichtsherkenning gebruiken om lunchbetalingen te versnellen

  Privacy inruilen voor snellere lunchservice?

  De Financial Times meldt dat negen scholen in het VK betalingen gaan aannemen voor schooll ontgrendelt door de gezichten van studenten te scannen.

  Het bedrijf zei dat de hardware geen gebruik maakte van live gezichtsherkenning (het actief scannen van mensenmassa’s) en controleerde aan de hand van versleutelde gezichtsafdruksjablonen, hoewel ik niet zeker weet of dit de zorgen wegneemt.

  De scholen gebruikten al vingerafdruklezers , dus dit was meer een verschuiving in biometrische technologie dan een gloednieuwe beveiligingslaag.

  Lees verder.

  < h2>De nieuwe MacBook Pro-chips van Apple heten misschien de M1 Pro en M1 Max

  Niet lang voordat we erachter komen.

  Mark Gurman van Bloomberg gelooft dat de chips voor de algemeen verwachte 14- en 16-inch MacBook Pro-modellen zijn opgedoken in app-logboeken van ontwikkelaars onder de namen “M1 Pro” en “M1 Max”. Het is niet zeker dat Apple deze namen zal gebruiken voor zijn hoogwaardige silicium, maar ze suggereren dat Apple niet voor M1X zal gaan. Eerdere geruchten wezen op twee processors die bestemd zijn voor de nieuwe MacBook Pro’s. Bekijk ons ​​preview-verhaal voor alles wat we verwachten van het grote evenement van Apple.

  Lees verder.

  Dat kan pre-order de Xbox Series X Mini-koelkast daadwerkelijk

  Het apparaat van $ 100 wordt in december verzonden.

  Microsoft

  Microsoft zal zijn Xbox Series X-minikoelkast op tijd voor de feestdagen verzenden.

  Het wordt in december verzonden.

  De minikoelkast heeft zijn wortels in een afbeelding die Xbox heeft getweet om de schaal van de Xbox Series X te laten zien ten opzichte van een grote koelkast. Microsoft heeft vorig jaar zelfs een koelkast van 1,8 meter gemaakt om de lancering van de console te promoten, maar deze is iets overzichtelijker.

  Lees verder.

  De grootste nieuwsberichten die je misschien hebt gemist

  Er is nu een officiële ‘Minecraft’ gamestoel

  ICYMI: de Apple Watch Series 7 haalt het meeste uit zijn grotere scherm

  -deals: Jabra’s draadloze oordopjes zijn alleen vandaag tot 40 procent korting bij Amazon

  Dbrand stopt met de verkoop van PS5-faceplates nadat Sony juridische bedreigingen heeft geuit

  FIFA is niet blij met EA’s dominantie van voetbalgames

  ‘Suicide Squad’-gametrailer laat zien waarom je de Justice League gaat verslaan

  .

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]