More

  Reddit’s eerste liveshow is een Photoshop-wedstrijd |

  Reddit werkt samen met Adobe als onderdeel van het streven naar originele inhoud. De eerste liveshow is een comedy-competitieserie genaamd PsBattles Live, die deze week elke dag op de r/PsBattlesLive-subreddit zal worden gestreamd.

  Schrille ster Patti Harrison host PsBattles Live, dat elke dag om 15.00 uur ET wordt uitgezonden. Moderators dagen de community uit om afbeeldingen op creatieve manieren te bewerken met Photoshop. De uitzending zal enkele van de inzendingen uitlichten en leden van de gemeenschap aanmoedigen om op hun favorieten te stemmen. Een panel van comedians zal commentaar geven op de creaties.

  Er lijken geen grote echte prijzen te winnen. Volgens Reddit zullen degenen die deelnemen “punten, community-awards en internetglorie” verdienen – zo ongeveer wat ze zouden krijgen als ze sowieso rare, wilde en grappige gephotoshopte afbeeldingen op Reddit zouden delen. Toch is dit een leuke manier om de creativiteit van Reddit-gebruikers onder de aandacht te brengen. Reddit en Adobe lanceren de serie ter gelegenheid van de 10e verjaardag van de subreddit r/photoshopbattles, die meer dan 17,4 miljoen leden heeft.

  “Reddit-gebruikers dragen elke maand meer dan 110k originele kunstwerken bij op het platform en r/photoshop battles is een van onze meest levendige voorbeelden van een gemeenschap die samenkomt om te creëren en samen te werken over een gedeelde passie, en dat is wat het draait allemaal om ons platform”, zegt Reddit Chief Marketing Officer Roxy Young. “PsBattles Live is niet alleen een viering van een van onze meest geliefde Reddit-gemeenschappen, het is de nieuwste meeslepende ervaring van onze jarenlange partners bij Adobe.”

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]