More

  Hier is alles wat Apple heeft aangekondigd tijdens zijn herfst Mac-evenement |

  Op maandag hield Apple zijn tweede en waarschijnlijk laatste hardware-evenement van de herfst. “Unleashed” zag het bedrijf ongeveer een uur praten over updates van zijn Mac- en muziekproductreeksen. Na de by-the-numbers-affaire die het iPhone 13-evenement was, was de presentatie van maandag spannender om naar te kijken, grotendeels dankzij de eerste significante vernieuwing van de MacBook Pro in vijf jaar. Dit is alles wat het bedrijf tijdens het evenement heeft aangekondigd.

  MacBook Pro

  dims?image_uri=https%3A%2F%2Fs .yimg.com

  Het is niet verwonderlijk dat de opnieuw ontworpen MacBook Pro’s de ster van de show waren, en er valt veel uit te pakken tussen de twee nieuwe 14- en 16-inch modellen. Zoals verwacht vertegenwoordigen beide laptops een terugkeer naar vorm voor de MacBook Pro-lijn. Apple heeft de Touch Bar vervangen door een standaard set functietoetsen, evenals MagSafe, een SD-kaartsleuf en een HDMI-poort.

  Het 14-inch model heeft een scherm van 3.024 x 1.964, terwijl de 16-inch variant een 3.456 x 2.234 paneel heeft. Elk heeft ook een camera-inkeping in iPhone-stijl die waarschijnlijk verdeeldheid zaait.

  Bovendien kun je beide modellen configureren met de nieuwe, krachtigere M1 Pro- en Max-chips van Apple (daarover later meer). Aan al die nieuwe functies zijn kosten verbonden, waarbij het 14-inch basismodel en het 16-inch basismodel beginnen bij respectievelijk $ 1.999 en $ 2.499. U kunt beide computers vandaag pre-orderen, de algemene beschikbaarheid volgt op 26 oktober. In de tussentijd zal macOS Monterey de dag ervoor op 25 oktober landen.

  M1 Pro en M1 Max

  dims? image_uri=https%3A%2F%2Fs.yimg.comApple

  Het hart van de 14- en 16-inch MacBook Pro’s worden gevormd door de nieuwe M1 Pro- en M1 Max-chips van Apple. Beide zijn voorzien van 5nm 10-coreprocessors die bestaan ​​uit acht high-performance cores en twee high-efficiency units. Waar ze van elkaar verschillen, is in termen van potentiële video- en geheugenprestaties.

  De M1 Max haalt ondertussen 32 grafische kernen en verdubbelt de RAM- en geheugenbandbreedte. In de praktijk beweert Apple dat de chips 70 procent sneller zijn dan de vorige M1 SoC en tot 1,7 keer snellere prestaties bieden dan concurrerende CPU’s van Intel en AMD. Ze zouden ook korte metten moeten maken met de bijgewerkte Final Cut- en Logic-suites van het bedrijf.

  AirPods

  dims?image_uri=https %3A%2F%2Fs.yimg.com

  Je kunt de nieuwe AirPods vanaf vandaag voorbestellen voor $ 179.

  Voor degenen die wat geld willen besparen, heeft Apple de AirPods van de tweede generatie afgeprijsd tot $ 129.

  Apple Music Voice Plan

  dims?image_uri=https%3A%2F%2Fs.yimg.com%Apple

  Naast de derde generatie AirPods heeft het bedrijf een Apple Music-abonnement met korting aangekondigd. Het kost je slechts $ 5 per maand, maar het voordeel is dat je de service alleen via Siri kunt bedienen. Apple presenteerde het plan als de ideale aanvulling voor de HomePod mini. Over de kleine slimme luidspreker van Apple gesproken, hij is vanaf november verkrijgbaar in drie extra kleuren: geel, oranje en blauw.

  Volg hier al het nieuws van het Mac-evenement van Apple.

  .

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]