More

  De nieuwe AirPods en MacBook Pro’s van Apple pre-orderen |

  Apple’s “Unleashed”-evenement was vandaag gericht op muziek en de Mac, waarbij het bedrijf in elke categorie bijgewerkte producten onthulde. We kregen eindelijk bericht over de AirPods van de volgende generatie, die een nieuw ontwerp en ondersteuning voor ruimtelijke audio plus MagSage draadloos opladen hebben. Het bedrijf onthulde ook nieuwe kleuren voor zijn HomePod mini smart speaker en twee nieuwe MacBook Pro’s voor de power users onder ons. De laptops draaien op de nieuwe M1 Pro- en M1 Max-chipsets van het bedrijf en hebben vernieuwde ontwerpen met webcam-inkepingen, Liquid Retina XDR-schermen en extra poorten (HDMI en een SD-slot!). Hier leest u hoe u alles pre-ordert dat Apple vandaag heeft aangekondigd.

  AirPods

  dims?image_uri=https%3A%2F% 2Fs.yimg.comApple begon de show door over muziek te praten en nieuwe AirPods te onthullen. De AirPods van de derde generatie hebben een nieuw ontwerp, draadloze oplaadmogelijkheden en ruimtelijke audio-ondersteuning. Ze zijn vandaag beschikbaar voor pre-order op de website van Apple en kosten $ 179.In de oordopjes bevindt zich een nieuwe driver met lage vervorming die een krachtige bas en heldere hoge tonen produceert. Deze oordopjes hebben een aantal functies die voorheen alleen beschikbaar waren op AirPods Pro en AirPods Max, waaronder ruimtelijke audio en Adaptive EQ, waarvan de laatste automatisch de frequenties in realtime aanpast op basis van waar je naar luistert.

  De nieuwe AirPods hebben een zweet- en waterbestendig ontwerp en Apple heeft ook de levensduur van de batterij verbeterd. Deze zouden tot zes uur mee moeten gaan op een lading, en je krijgt een uur luistertijd na slechts vijf minuten opladen. De behuizing is nu MagSafe en kan draadloos worden opgeladen, en kan vier keer volledig worden opgeladen, zodat je ongeveer 30 uur aan totale luistertijd kunt genieten.

  Apple houdt de AirPods van de tweede generatie in de buurt, wat goed voor iedereen die geen $ 179 wil betalen voor de nieuwe. De AirPods van de tweede generatie kosten nu $ 129, en de AirPods Pro worden nog steeds $ 250 vermeld (hoewel je ze vaak voor minder kunt vinden) en ze worden nu geleverd met een MagSafe-oplaadetui.

  MacBook Pro h2> Apple MacBook Pro1 2021De nieuwste MacBook Pro 2021 van Apple

  Apple 16-inch is uitgerust met de nieuwste MacBook Pro en 16-inch van Apple processors en hebben een gloednieuw ontwerp met een webcam-inkeping en een aantal veelgevraagde extra poorten.

  De 14-inch MacBook Pro begint bij $ 1.999, terwijl de 16-inch versie begint bij $ 2.499. Ze zullen vanaf 26 oktober overal verkrijgbaar zijn. Koop een 14-inch MacBook Pro bij Apple vanaf $ 1.999 Koop een 16-inch MacBook Pro bij Apple vanaf $ 2.499

  De nieuwe MacBook Pro’s hebben aluminium behuizingen en een geavanceerde thermische systeem dat is gebouwd om de kracht aan te kunnen die wordt geleverd met de nieuwste, high-end chipsets van Apple. De laptop luidt een aantal belangrijke ontwerpwijzigingen in, waaronder een nieuw toetsenbord dat meer lijkt op het Magic Keyboard voor iMac van het bedrijf. Ook is de TouchBar verdwenen; het is vervangen door fysieke functietoetsen, iets dat TouchBar-sceptici waarschijnlijk zullen juichen.

  Deze MacBook Pro’s zijn dikker dan eerdere modellen omdat ze eigenlijk een gezonde verscheidenheid aan poorten hebben. Beide hebben in totaal drie Thunderbolt 4-poorten, samen met een HDMI-aansluiting, een SD-kaartsleuf, een koptelefoonaansluiting en een MagSafe-connector om op te laden (hoewel je ook kunt opladen via de Thunderbolt-poorten). Dit zal een welkome afwisseling zijn voor ervaren gebruikers die al jaren het dongle-leven leiden met MacBook Pro’s van de vorige generatie.

  Bovendien hebben de nieuwe laptops Liquid Retina XDR-schermen die bijna tot aan het einde van de deksels van machines, onderbroken door een inkeping die de 1080p-webcam vasthoudt.

  Beide ondersteunen ProMotion met verversingssnelheden tot 120Hz. Apple belooft tot 17 uur videoweergave op het 14-inch model en tot 21 uur videoweergave op de grotere versie. Wat betreft andere specificaties, je kunt de laptops aanpassen met maximaal 32 GB RAM en tot maar liefst 8 TB aan opslagruimte.

  HomePod mini

  Apple

  Ten slotte heeft Apple nieuwe kleuren van de HomePod mini aangekondigd: geel, oranje en blauw. Die voegen zich bij de bestaande grijze en witte kleuropties en kunnen in november worden besteld via de website van Apple voor $ 99.

  Volg hier al het nieuws van het Mac-evenement van Apple.

  .

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]