More

  Apple AirPods (2021): alles wat je moet weten |

  De populariteit van Apple’s AirPods valt niet te ontkennen, maar het reguliere model was aan een opfrisbeurt toe. Aangekondigd in het voorjaar van 2019, bracht de tweede generatie van de echte draadloze oordopjes van het bedrijf verbeteringen zoals snellere koppeling, handsfree Siri en draadloos opladen. Terwijl sommige bedrijven meerdere modellen per jaar uitbrengen, heeft Apple dat niet hoeven doen, vandaar de twee jaar durende kloof tussen nieuwe modellen. Vandaag debuteerde het bedrijf eindelijk met de derde versie AirPods met een bijgewerkt ontwerp, Spatial Audio, Adaptive EQ en one-touch setup.

  Apple zegt dat de nieuwste AirPods veilig zijn voor trainingen dankzij IPX4 zweet- en waterbestendigheid. Handsfree Siri is terug, terwijl een huidsensor detecteert wanneer je de oordopjes draagt ​​en automatisch pauzeert wanneer er een wordt verwijderd. Wat de levensduur van de batterij betreft, kunt u met de oplaadcassette tot zes uur luisteren en 30 uur totaal gebruik verwachten. Over de behuizing gesproken, het ondersteunt MagSafe-opladen. Bovendien koppelt een nieuwe one-touch-configuratie de knoppen snel aan Apple-producten.

  Galerij: Apple AirPods (2021) | 5 Foto’s

  /5

  Galerij: Apple AirPods (2021) | 5 foto’s

  /5

  Met de derde generatie AirPods brengt Apple Spatial Audio met dynamische head-tracking naar zijn normale model. Head-tracking werkt ook met Group FaceTime-oproepen, zodat stemmen klinken alsof ze uit de richting komen waarin ze op het scherm staan. Apple zegt dat dit zorgt voor een meer meeslepende opstelling, dus het klinkt meer alsof je in dezelfde ruimte bent met andere aanwezigen. Het bedrijf beweert dat ondersteuning voor de AAC-ELD-codec een verbeterde spraakkwaliteit mogelijk maakt en zegt dat de microfoons zijn bedekt met “akoestisch gaas” om windgeruis te helpen verminderen.

  Apple heeft zijn nieuwe AirPods ook uitgerust met Adaptive EQ. Deze technologie stemt de audio in realtime af op naar binnen gerichte microfoons die het geluid monitoren. Computationele audio past de lage en middenfrequenties aan als er afwijkingen optreden. Dit werkt als Adaptive EQ op AirPods Pro en AirPods Max, dus Apple breidt veel van de technisch zware functies uit van zijn duurdere modellen naar de basis AirPods.

  De AirPods van de derde generatie kunnen vandaag worden gereserveerd voor $ 179 en worden vanaf 26 oktober verzonden.

  Volg hier al het nieuws van het Mac-evenement van Apple.

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]