More

  Word een Adobe Creative Cloud-genie voor slechts $ 30 |

  Elke digitale creatieveling zou op zijn minst enige kennis van Adobe Creative Cloud moeten hebben: deze softwaresuite is al lang de standaard in sectoren variërend van reclame en marketing tot publicaties. Zelfs als je voor je werk maar een paar programma’s dagelijks hoeft te gebruiken, is het altijd goed om te weten hoe je problemen kunt oplossen en verbluffende beelden kunt maken wanneer een project daarom vraagt.

  Adobe Creative Cloud is zo’n vertrouwde suite vanwege alles wat het kan doen, waaronder het bewerken van foto’s en video’s, het maken van vectorafbeeldingen, het ontwerpen van gebruikersinterfaces en nog veel meer. Maar al die functionaliteit maakt het ook moeilijk om te leren, omdat elke app honderden functies bevat. Probeer het niet allemaal zelf uit te zoeken; koop gewoon de toepasselijke naam Epic 2022 Adobe Create Cloud Training Bundle. Deze cursuscollectie is ideaal voor elke creatieveling om bij de hand te hebben, en geeft je een arsenaal aan how-to’s voor activiteiten op beginners- tot gevorderd niveau in verschillende programma’s.

  Wat je ook nodig hebt van deze robuuste suite, daar is een cursus voor. Leer Photoshop te gebruiken als een professionele ontwerper met informatie over de basis- en geavanceerde hulpmiddelen zoals penselen, elementen, patronen en meer. Beheers de kunst van Adobe XD, een bijzonder goede set vaardigheden voor degenen die in gebruikersinterfaces werken. Word in een mum van tijd een UX-ontwerper met lezingen en inhoud over het maken van papieren wireframes, het animeren van webpagina’s en ervoor zorgen dat uw ontwerp responsief is op verschillende apparaten.

  Word een professionele animator met lessen over After Effects, het programma dat u ‘ ll gebruiken om motion graphics (en natuurlijk animatie) te maken. Geschikt voor ontwerpers van alle niveaus, je zult vertrouwd raken met de basis voordat je naar geavanceerde vaardigheden gaat. Er zijn ook een aantal uitgebreide cursussen over Adobe Illustrator, die je van concepten op instapniveau (basistools en -functies) naar bruikbare vaardigheden brengen (de diepte en perceptie beheersen en ongelooflijke grafieken maken voor InDesign-documenten).

  Of je nu al een grafisch ontwerper bent of hoopt dat te worden, mis deze kans met korting om geschoold te worden in een belangrijke softwaresuite niet. Ontvang de Epic 2022 Adobe Create Cloud-trainingsbundel voor $ 30, of iets meer dan $ 4 per cursus.

  Prijzen onder voorbehoud.

  werkt samen met StackSocial om u deals te bieden over de nieuwste koptelefoons, gadgets, technisch speelgoed en tutorials. Dit bericht vormt geen redactionele goedkeuring en we verdienen een deel van alle verkopen. Als je vragen hebt over de producten die je hier ziet of eerdere aankopen, neem dan hier contact op met StackSocial-ondersteuning.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]