More

  McDonald’s gaat zijn plantaardige burger op 3 november in de VS testen |

  Misschien kun je binnenkort de plantaardige hamburgers van McDonald’s proberen. De fastfoodketen zal de McPlant aanbieden in acht restaurants in de VS vanaf 3 november en zolang de voorraad strekt. Het is een tijdelijke proefrun voor de burger, en het zou het bedrijf moeten helpen erachter te komen hoe het hebben van het item in het menu de keukenactiviteiten zal beïnvloeden.

  De burger is gemaakt van plantaardig vlees van Beyond Meat. Het zou echter anders moeten zijn dan de pasteitjes van het bedrijf die worden aangeboden door Carl’s Jr., Del Taco en andere fastfoodketens, omdat Beyond Meat het samen met McDonald’s zelf heeft ontwikkeld. Toen de McPlant voor het eerst werd aangekondigd, zei de fastfoodgigant dat het “zijn iconische smaak aflevert in een soort sandwich die je tanden erin laat zinken (en je mond afveegt). Het is gemaakt met een sappige, plantaardige pasteitje en geserveerd op een warm broodje sesamzaad met alle klassieke toppings.”

  Hoewel McDonald’s de exacte locaties van de winkels die de McPlant zullen verkopen niet noemde, zei het dat ze kunnen worden gevonden in Irving en Carrollton, Texas, Cedar Falls, Iowa, Jennings en Lake Charles, Louisiana en El Segundo en Manhattan Beach, Californië. McDonald’s test de burger ook in andere landen, waaronder Zweden, Denemarken, Nederland, Oostenrijk en het VK. Hoewel de McPlant voorlopig gewoon een burger is, zei McDonald’s eerder dat het in de toekomst een hele reeks plantaardige menu-items zou kunnen vertegenwoordigen, waaronder kipvervangers en ontbijtbroodjes.

  - Advertisement -inloopdouche

  Recent Articles

  douchecabine

  Related Stories

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Stay on op - Ge the daily news in your inbox

  [tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]